איזה מין יותר קמצן, גברים או נשים ? או שלא נצפה הבדל משמעותי בין השנים ?
ס סוקרטס פה New member 16/10/14 #1 איזה מין יותר קמצן, גברים או נשים ? או שלא נצפה הבדל משמעותי בין השנים ?
ס סוקרטס פה New member 16/10/14 #4 אמממ אני יודע נסיכה לא היה לי צל של ספר שזו תהיה התגובה הראשונה רק שהייתי בטוח שהיא תגיע מהליצן השני (בינימין)   אבל זכית ביושר מתוקה
אמממ אני יודע נסיכה לא היה לי צל של ספר שזו תהיה התגובה הראשונה רק שהייתי בטוח שהיא תגיע מהליצן השני (בינימין)   אבל זכית ביושר מתוקה
ס סוקרטס פה New member 16/10/14 #8 חס ושלום אולי קצת את בינימין   עליך אני סתם אוהב להפגין דומיננטיות אני יודע שזה מרטיב אותך ואת מכירה אותי, אצלי זה תמיד לתת ולתת ולתת
חס ושלום אולי קצת את בינימין   עליך אני סתם אוהב להפגין דומיננטיות אני יודע שזה מרטיב אותך ואת מכירה אותי, אצלי זה תמיד לתת ולתת ולתת
ד דידי 9 New member 16/10/14 #3 אין הבדל אני חושבת...... שלום! אומרים היי כשבאים אחרי הרבה זמן.......
ד דידי 9 New member 16/10/14 #7 פחחח אני לא קמצנית! תרשום ת'כרטיס אשראי שלי לך תזמין לך עוגב וקפה......חופשי.
ס סוקרטס פה New member 16/10/14 #9 הקמצנות מתחילה מהלב כך שהצגה עם הכרטיס אשראי לא תעבוד אלי אני רוצה לראות אותך בפועל מזמינה אותי לבית נקי ומסודר , תכיני לי קפה ועוגה, ואז נדבר   בינתיים הגרון שלי יבש
הקמצנות מתחילה מהלב כך שהצגה עם הכרטיס אשראי לא תעבוד אלי אני רוצה לראות אותך בפועל מזמינה אותי לבית נקי ומסודר , תכיני לי קפה ועוגה, ואז נדבר   בינתיים הגרון שלי יבש
ד דידי 9 New member 17/10/14 #10 אין לי עוגה. קפה עם צ'ימיצ'ורי? איזה רומנטי אתה........בית נקי ומסודר, תכיני לי......תעשי לי תעשה לי ילד!
אין לי עוגה. קפה עם צ'ימיצ'ורי? איזה רומנטי אתה........בית נקי ומסודר, תכיני לי......תעשי לי תעשה לי ילד!