איזה מכשיר אני צריכה בכלל? תנו לי כיוון

תירתיר

New member
איזה מכשיר אני צריכה בכלל? תנו לי כיוון

שלום, אני זקוקה למכשיר שישמש לדברים הבאים: א. הקלטת וידאו פשוטה ושידור שלה מייד אח"כ או בעתיד, וכן שליחת קטעים מצולמים במייל. המצלמה חייבת להיות קדמית. ב. יומן ג. גלישה ברשת, משחקים- פחות קריטי. מבחינת טלפון, אני די סולדת מסמארטפונים עקב אי הנוחות של גודלם, וחוץ מזה לבעלי יש e72 של נוקיה שהוא מכשיר מזעזע בעיניי. נראה לי שעדיף להסתפק בטלפון קטן וטיפש,ואת הפונקציות האחרות לבצע על מכשיר נפרד. מה דעתכם? ומה מומלץ?

shohambr

New member
טלפונים לרוב

תיכנסי לכאן יש כל מיני טלפונים ומצלמות טובים פשוטים ולא יקרים והמשלוח חינם www.dinodirect.com

BravoMan

Active member
הבא נעשה סדר בבלאגן:

1. מה הכוונה "המצלמה חייבת להיות קדמית", את חייבת לצלם את עצמך? 2. האם את מוכנה לסחוב כבלים או לפרק את המצלמה לצורך העברת כרטיס זיכרון? 3. כמה מיידי באמת חייב להיות השידור? אלי ניתן להמתין קצת עד להגעה למקום עם מחשב? בכל אופן, e72 הוא לא דוגמה טובה ל-"Smartphone". מכשירים מבוססי Android הרבה יותר ידידותיים ונוחים, אבל מצד שני, "נוחות" זה דבר יחסי. מה הן בדיוק התכונות מהן את סולדת? ושאלה אחרונה: מה הוא התקציב המשוער להרפתקה הזו?

תירתיר

New member
תשובה

1. המצלמה לא חייבת להיות קדמית אלא אחורית. תיקנתי עצמי קודם... אני מצלמת מישהו אחר 2+3 אני רוצה לצלם מישהו, להראות לו על המקום את הסרטון, לשמור לעצמי את הקובץ בארכיון לצרכים עתידיים, וכן לשלוח במייל לאותו האדם את הצילום. בגלל שמדובר בילדים, אני לא רוצה להתעסק עם מחשב בזמן הקרנת הסרטון, אם כי המשלוח במייל יכול בהחלט להיעשות דרך מחשב נייד יותר מאוחר. כטלפון, הצרכים שלי הם רק שיחות ו-SMS ואני צרכנית קלה יחסית. רוצה מכשיר קל ומתקפל (פולדר) וגם יש לי. אז מה שדרוש לי הוא מכשיר שאינו סלולארי, למשרד, שיתפקד כיומן ומצלמת וידאו בעיקר.

BravoMan

Active member
אם זה המצב, אני ממליץ לך לגשת לפורום צילום

(למיטב זיכרוני יש כזה בתפוז) כדי שייעצו לך על מצלמה. אני לא מכיר מכשיר שהוא "רק מצלמה ויומן", והיות וציינת שכבר יש לך טלפון שאת מרוצה ממנו ולא רוצה להחליפו, לדעתי, הפתרון הכי טוב הוא מצלמת ווידאו פשוטה. היום, כמעת כל מצלמה כזו מצוידת במסך, כך שניתן להראות למצולמים מיד בדיוק מה צולם, ואת המשלוח במייל ניתן לעשות מאוחר יותר דרך מחשב.

תירתיר

New member
אתה לא מבין אותי

פורום צילום הוא לא הכיוון. אין לי עניין במצלמת וידאו נטו, ואיכות הצילום ממש לא צריכה להיות מדהימה. בנוסף חשוב לי יומן ואפשרות שליחת מייל, כך שאני כן צריכה משהו כמו אייפוד רק שאני לא מכירה דגמים. אני צריכה הכל חוץ מטלפון, ושיהיה בזה גם צילום וידאו. מובן?

noa_f

New member
לאייפוד יש מצלמה די עלובה. הסטילס במיוחד.

הוידאו קצת יותר טוב, אבל לא מוצלח יותר מאשר לסרטונים קטנים (בגודל ובאורך) שתשלחי במייל או תעלי ליו-טיוב. מבחינת דגמים: יש דגם אחד "אייפוד טאצ" שעושה את מה שאת רוצה. אין סיבה לקנות דגמים קודמים לאחרון (דור 4) - אני בכלל לא זוכרת אם היה שם צילום וידאו והפרש המחיר בין חדש למשומש לא מצדיק קניה. מעבר לו, אני חושבת שכמעט לא קיים היום יותר מושג של "מחשב כף יד ללא טלפון", ועוד עם יכולות טובות. יש מכשירי ניווט עם אפשרויות של מחשבי כף יד, אבל כל טלפון חכם עם מערכת אנדרואיד או ios (אייפון) ימלא את הצרכים שלך טוב יותר. תחליטי על תקציב, על גודל מסך ותוכלי לקבל המלצות.

noa_f

New member
ועוד משהו, אל תשווי את הטלפון של בנזוגך

למכשירים כמו אייפון/אנדרואיד. זה עולם אחר לגמרי מבחינת יכולות, אפשרויות ופשטות הפעלה. לא כל הסמארטפונים נוצרו זהים.

למעלה