איזה מכשיר לקנות

איזה מכשיר לקנות

איזה מכשיר MP3 מומלץ לקנות עם 1GB כאשר גם המוזיקה טובה , הרדיו טוב , והמכשיר מתאים להקלטה בהרצאות. תודה מראש לתשובות .

weird dust

New member
מה התקציב

ואני מקווה שזה יותר מ600 שקל

מכשיר MP 600/650

האם המכשיר מתאים להקלטה של הרצאות ? האם שומעים טוב את הרדיו ? האם הוא קל להפעלה ? תודה מראש על התשובות .

dani666

New member
מתאים מאוד

איכות הקלטה מעולה. איכות רדיו מעולה (גם צליל גם רגישות קליטה) שליטה קלה (אם תוך כדי ריצה אני יכול לעבור ממצב ניגון MP3 לרדיו וגם להחליף תחנות תוך כדי וכל זה כשהוא על הזרוע.. זה אומר משהו) אני מאוד נהנה ממנו

mishat

New member
אותה שאלה, תקציב 600 שקל

רצוי מאוד שיתמוך בעיברית, וניתן להשתמש בו כ Disk On Key, זיכרון נייד ניתן לקנייה בארץ

weird dust

New member
אתה מתאר נגן ג'נרי

אני שמח להמליץ לך על אחד כזה
אני יסביר מראש שהוא לא שווה הרבה
יש את האייביד שהוא קרוב אל יקר מאוד.

weird dust

New member
גם בפנים כתבתי שהוא לא טוב

בקטע שאין משהו אחר בכאלו פרטים. מעט מאוד נימצאים עם חיבור ישין, אין לכמעט אף אחד עברית, איך לכמעט אף אחד נגן במחיר כל כך נמוך.

mishat

New member
האמת שמצאתי משהו... ERGOTECH

נגן MP3 של חברת ERGOTECH זיכרון 1GB דגם ET-U2110 בעברית מלאה או: נגן MP3 של חברת ERGOTECH זיכרון 1GB דגם ET-U2110CFP בעיברית מלאה ראה כתובות אינטרנט נלוות. אני מבין שההבדל ביניהם היא ברדיו מובנה או לא. האם שמעתם דברים טובים / רעים על חברת טופ ועל מכשירים אלה ספציפית?

weird dust

New member
הנגנים אינם מומלצים לדעתי

יש דיווח לא טוב עליהם במקומות רבים ובפורום בפרט. טופ נשמעים לי בסדר גמור ויש להם עברית לנגנים הללו.

מכשיר IAUDIO G3\U2

האם המכשיר מתאים להקלטה של הרצאות ? האם שומעים טוב את הרדיו ? האם הוא קל להפעלה ? תודה מראש על התשובות .

למעלה