איזה מכתב מרגש... אני חייב להראות

anyone0

New member
איזה מכתב מרגש... אני חייב להראות

שלום יקירי. הגעגועים אוכלים אותי... אני שוב רוצה להרגיש עד כמה אתה אוהב אותי..... רק מעצם המחשבה עליך, הלב שלי דופק חזק. אני זוכרת טוב את הערב בו לחצת לי את היד ואמרת: 'ברוכה הבא למושב, אל תפחדי, זה לא אי- השדים'. זה היה נפלא, כי כבר בשבוע בראשון פתחת לי את המדליון שהיה תלוי על צווארי, שמת בו את תמונתך, ואז עמדת על הרגליים, ובלחיים סמוקות, ובביישנות טבעית כל כך, הוצאת את הטבעת שסבתך הורישה לך, השחלת אותה על אצבעי, ואמרת שאני שלך, ואפילו שמת קרם כדי להקל על ההשחלה. היית נהדר, כמה שאני מתגעגעת אליך, אל המושב ואל האוכל שהוא מזין נפלא. אתה זוכר את הלילות איך ליקקנו גלידה בקיוסק על יד הכביש, ורקדנו במועדון צמוד צמוד זה לזו. אמא שלי היתה מתעלפת לו ראתה איך נישקתי לך וחיבקתי אותך... אח"כ פגשתי את אחיך. מההתחלה חיבבתי את אחיך, את הקטן, שהיה בעצם גדול למדי, וליטפתי את ראשו. אני זוכרת איך האכלנו את התרנגולות ואספנו את הביצים... אכן, היו אלה ימים יפים, ועד היום הם חסרים... *********************************************** סיימתם? יופי עכשיו תקראו שוב והפעם תקראו שורה כן שורה לא

anyone0

New member
מה משותף לכל המעריצים של דנה?

מה משותף לכל המעריצים של דנה? יש משהוא משותף? את האמת... יש איזה שהוא מכנה משותף כמו נטייה מינית כלשהיא בגלל שהיא בעצם גבר?

למעלה