איזה ממי מייקל
V varty New member 14/8/04 #3 יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה ממי!!! איפה את ריפ? לא היית כמה ימים??? התגעגעתי גם
J joyalfa New member 14/8/04 #4 אלי הכי פחות כי רשמת אותי מקום שלישי. זה שאת עסוקה בסקעת זה לא אומר שהוא צריך להחליף אותי. סתם ממי גם אני התגעגעתי מחר אני באילת אז כדאי שנדבר לפני. נ.ב. מה את עושה ערה ב9 בבוקר ביום שבת?????????
אלי הכי פחות כי רשמת אותי מקום שלישי. זה שאת עסוקה בסקעת זה לא אומר שהוא צריך להחליף אותי. סתם ממי גם אני התגעגעתי מחר אני באילת אז כדאי שנדבר לפני. נ.ב. מה את עושה ערה ב9 בבוקר ביום שבת?????????
R rifkin1 New member 14/8/04 #6 אני אדבר איתך היום בערב. ואני לא עסוקה בסקעת. אתה רוצה שיהרגו אותי פה??? אני עסוקה רק במייקל ואך ורק במייקל...
אני אדבר איתך היום בערב. ואני לא עסוקה בסקעת. אתה רוצה שיהרגו אותי פה??? אני עסוקה רק במייקל ואך ורק במייקל...
R rifkin1 New member 14/8/04 #8 ג'ואי אני אדבר איתך היום בערב קרלוצית ווארטוש יש תמונות חדשות או חדש על מייקל וג'ניפר? סורי שאני לא שולחת באישי אני פשוט לא יכולה. ווירוס
ג'ואי אני אדבר איתך היום בערב קרלוצית ווארטוש יש תמונות חדשות או חדש על מייקל וג'ניפר? סורי שאני לא שולחת באישי אני פשוט לא יכולה. ווירוס
ק קרלוצה New member 14/8/04 #9 לא, אין חדש עד כמה שידוע לי........ תגידי, אם אני אכנס בשם חדש ואתן לך את הסיסמא ואת השם משתמש את כן תוכלי להיכנס לפלאס?
לא, אין חדש עד כמה שידוע לי........ תגידי, אם אני אכנס בשם חדש ואתן לך את הסיסמא ואת השם משתמש את כן תוכלי להיכנס לפלאס?
V varty New member 14/8/04 #10 הפאלס סגור לשבוע לשיפוצים The Palace will be "offline" from August 14th, 2004 for one whole week ... it'll be back online on August 21st.
הפאלס סגור לשבוע לשיפוצים The Palace will be "offline" from August 14th, 2004 for one whole week ... it'll be back online on August 21st.
V varty New member 15/8/04 #18 תודה על התמונות. התמונה שהוא משפשף את הפנים שלו שהוא על הקרח הוא מרגיש בבית. ויייייייייייייי
R rifkin1 New member 15/8/04 #19 ווארטוש פעם הבאה שהוא משחק קרלוצה, את ואני הולכות!!! ותצביעי סקעת!!!
ז זוארץ שולט New member 15/8/04 #20 תגיבו לי../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif השקעתי בהודעה הזו והמממ סיימתי כבר להצביע 500, ואני עוד מעט הולכת לעבודה
תגיבו לי../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif השקעתי בהודעה הזו והמממ סיימתי כבר להצביע 500, ואני עוד מעט הולכת לעבודה