יא קטרינה שכמותך! את לא מבינה, התמונות שהדפסת לי של ג'קו והקרוס הכתומות נשארו פה בחדר המחשב וכל פעם שאני נכנסת למחשב שלי אני ישר נמסה ותוקפים אותי געגועים עזים!!!! הלפ מיייייייי
אני לא הייתי במחשב אני הייתי עסוקה בהתלבטויות מה ללמוד וגם בלמידת מילים!!! עושים עכשיו סבב ב' אמאאאאאאאאאא גם אותי תוקפים געגועים עזים... אבל את ג'קו כנראה שתקפו געגועים עזים לאילת... לים ולשמש... טוב, אי אפשר להאשים אותו!
אני אומרת לך את לא רוצה לדעת את המשקל שלי... טוב לא על כדור הארץ.. חח על הירח אני מרשה=] קטן פי 6.. או זה מתאים לי חחחחחח קארינה אני חושפת אותך לפורום!!!! ציטוטים מפי קארינה: " Karina85 אומר/ת: כבר יומיים אני שט בנהר דמיון וקסססםםם Karina85 אומר/ת: דיפיוזר, זה פן כזה Karina85 אומר/ת: לא ביכצה אני שט בסירה קצנה בעצםםם Karina85 אומר/ת: ג'קו תעשה לי שיט בסירה קטנה בעצצצםםם " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קשה לי להפסיק לצחוק! ונראה לי שאכלתי נייר בטעות! חח
היא שלחה לי יו טיוב של השיררר אז נדבקתי מה לעשות ובאמצע היא שאלה אותי מה זה דיפיוזר!!! עלילת דם!!! חחח איך הצלחת לאכול נייר??? תיזהרי זה נורא משמין, זה כמו פחמימות...