איזה מנהלת פורום יש לכן, אתן פשוט

ת ט י ס

New member
איזה מנהלת פורום יש לכן, אתן פשוט

לא מבינות, אין, אין דבר כזה בכל תפוז!!! יש דבר כזה תחרות המנהלת של השנה? כי אם כן אז אני ממליצה עלייך טליטל תודה מותק.

rootteem1

New member
אוי!

איזה חמודי קטרינוש!@ =]
או יופי סוף סוף התחברתתתתת

rootteem1

New member
קארינה את מסננת אותי?

יא קטרינה שכמותך! את לא מבינה, התמונות שהדפסת לי של ג'קו והקרוס הכתומות נשארו פה בחדר המחשב וכל פעם שאני נכנסת למחשב שלי אני ישר נמסה ותוקפים אותי געגועים עזים!!!! הלפ מיייייייי

Karina85

New member
רותמוששש

אני לא הייתי במחשב אני הייתי עסוקה בהתלבטויות מה ללמוד וגם בלמידת מילים!!! עושים עכשיו סבב ב' אמאאאאאאאאאא גם אותי תוקפים געגועים עזים... אבל את ג'קו כנראה שתקפו געגועים עזים לאילת... לים ולשמש... טוב, אי אפשר להאשים אותו!
ועכשיו את מסננת אותי...

rootteem1

New member
../images/Emo3.gif נה נה בננה

איזה בוגרות אנחנו... טוב אני ..חח..

rootteem1

New member
חחח איזה חמודד

יואו קארין אני מטחנה אנושיתתת דייייייייייייייייייייייייייייייי

rootteem1

New member
אני כן!

אני אומרת לך את לא רוצה לדעת את המשקל שלי... טוב לא על כדור הארץ.. חח על הירח אני מרשה=] קטן פי 6.. או זה מתאים לי חחחחחח קארינה אני חושפת אותך לפורום!!!! ציטוטים מפי קארינה: " Karina85 אומר/ת: כבר יומיים אני שט בנהר דמיון וקסססםםם Karina85 אומר/ת: דיפיוזר, זה פן כזה Karina85 אומר/ת: לא ביכצה אני שט בסירה קצנה בעצםםם Karina85 אומר/ת: ג'קו תעשה לי שיט בסירה קטנה בעצצצםםם " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קשה לי להפסיק לצחוק! ונראה לי שאכלתי נייר בטעות! חח

Karina85

New member
חחח זה סילוףףף

היא שלחה לי יו טיוב של השיררר אז נדבקתי מה לעשות ובאמצע היא שאלה אותי מה זה דיפיוזר!!! עלילת דם!!! חחח איך הצלחת לאכול נייר??? תיזהרי זה נורא משמין, זה כמו פחמימות...

talytal

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני רוצה לשוט ביכצה!

Karina85

New member
כן? את רוצה גם לשוט ביכצה???

לי מספיקה סירה קצנה... כל עוד שצים בנהר דמיון וקסם... קצוות???

rootteem1

New member
את בהחלט פקאצונת

נייר משמין? שנייה אני מביאה את הפח.. בעע סורי קטרין אבל זה היה כ"כ מצחיק שלא יכולתי לעצור@! חברס היא לא פקאצה, זו רק אני!

Karina85

New member
את לא פקצה!!!

אנחנו מקסימום סמי פקצה... פקצה לייט... אה, סליחה... פקצה לייצ...

למעלה