איזה מעבד בסלולארי לא ברור לי כבר...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
יש את ה SAMSUNG S20 FE 4 LTE של סאני ..עם מעבד אחד....
פה בקישור

אני לא יכול לקנות משם...קניתי מבזק שהיבואן שלו הוא הרשמי כלומר סאני . דיברתי עם סאני הם אומרים מה שהם מייבאים זה סנפדרגון
וגם של בזק אמור להיות ...

ובבזק כתוב אוקסינוס שטוענים פחות טוב...באתר..
פה בקישור

אז איזה מעבד אני מקבל? בחיי אני כבר מבולבל...לגמרי כל אתר אומר משהו אחר ברשת יוטיוב וסקירות אומרים משהו אחר כל אחד על איזה מעבד בא עם איזה דגם...

מחר אני אמור לקבל אותו אבדוק...עם CPU-Z ..

אני רק בא אומר שיש בלבול מעצבן שהלקוח לא ברור לו מה הוא מקבל...במעבד..עם זה כוח חיי סוללה...אתם מבינים.

מישהו קנה מבזק את הדגם ובדק? יודע ממקור טוב ממני מה מכרו לי בזק? בבזק יש עוד טעות הם כותבים שאין NFC ויש בפון ...

מקווה שאקבל את המעבד הטוב מה אומר...

JEK12345JEK

Well-known member
פה בקישור

אני לא יכול לקנות משם...קניתי מבזק שהיבואן שלו הוא הרשמי כלומר סאני . דיברתי עם סאני הם אומרים מה שהם מייבאים זה סנפדרגון

פה בקישור

אז איזה מעבד אני מקבל? בחיי אני כבר מבולבל...לגמרי כל אתר אומר משהו אחר ברשת יוטיוב וסקירות אומרים משהו אחר כל אחד על איזה מעבד בא עם איזה דגם...

אני רק בא אומר שיש בלבול מעצבן שהלקוח לא ברור לו מה הוא מקבל...במעבד..עם זה כוח חיי סוללה...אתם מבינים.

מישהו קנה מבזק את הדגם ובדק? יודע ממקור טוב ממני מה מכרו לי בזק? בבזק יש עוד טעות הם כותבים שאין NFC ויש בפון ...

ככה מפעילים את הNFC בS20 FE
https://www.verizon.com/support/knowledge-base-234173/
https://www.samsung.com/hk_en/nfc-support/

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אוקיי אתה טוען שאלה הנתונים..? אני אפרסם מה קיבלתי..במשך היום. למען האמת בסקירות שראיתי הסנאפדרגון אמור לבוא רק עם 5G אז אולי סאני מבלבלים פה? יש פה טעות פרסום אצל אחד מהם זה בטוח....והטעייה בפון מסאני אם זה באמת מעבד אקסינוס

JEK12345JEK

Well-known member
אוקיי אתה טוען שאלה הנתונים..? אני אפרסם מה קיבלתי..במשך היום. למען האמת בסקירות שראיתי הסנאפדרגון אמור לבוא רק עם 5G אז אולי סאני מבלבלים פה? יש פה טעות פרסום אצל אחד מהם זה בטוח....והטעייה בפון מסאני אם זה באמת מעבד אקסינוס

הנה הדגמים בזאפ:

S20 FE 5G עם סנאפדרגון

S20 FE ללא 5G עם אקסינוס

JEK12345JEK

Well-known member
פה בקישור

פה בקישור

יש שני דגמים

1) סמסונג S20 FE 5G עם מעבד סנאפדראגון 865 + מודם 5G סנאפדרגון X55

2) סמסונג S20 FE עם מעבד אקסינוס 990 ללא מודם 5G

לשניהם יש NFC

ושניהם מיובאים ע"י סמסונג-ישראל
ומופצים ע"י סאני ודינמיקה, כאשר דינמיקה זולה יותר ב200 שקל

אפשר גם לרכוש את הדגמים הללו ביבוא מקביל

Critical Thinking

Well-known member
צודק, קיים גם דגם
הנה הם, זה לצד זה...

המשוכלל יותר יקר בכ- 60% מן הזול, אולם עליך לשקול מה התועלת ב- 5G. יקח מספר שנים עד פרישה משביעת רצון של 5G...בינתיים אפילו פרישת 4G אינה שלמה...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
קיבלתי הפון ויש את אקסינוס 990 מי שמטעה את הלקוחות זה סאני ...בקישור שלהם של ה SE 4G כתוב סנפדרגון.....865

ראו פה...סאני מטעים! ומה שנאמר פה וגם ברשתות נוספות זה הנכון..

https://www.samsungmobile.co.il/mg780

דיברתי עם סמסונג ישראל הם מודים שיש טעות והנציג יפנה את העיניין הלאה שיתוקן ככל הניתן מהר.

על NFC זה בבזק במפרט כתוב שאין במכשיר זה זה טעות של בזק גם להם אשתדל לבקש תיקון.

למעלה