איזה מעצבן אוון!!!

m i s h i

New member
איזה מעצבן אוון!!!

מה לעזאזל הוא רוצה?? כשהיה לו את האופציה להיות עם אלכס הוא הרי לא היה סגור על עצמו..אז למה להפריע עכשיו?? ולמה להיות כ"כ רע??? זהו..חתכתי עליו...לא אוהבת את אוון יותר!! :))

צודקת

אתמול היה אצלי חבר וצפינו בפרק ביחד, אני נשבע לכם שכמעט זרקתי משהו על המסך, אוון כזה מרגיז, לרגע אחד כמעט האמנתי שהוא יצליח להפריד בין אלכס לרקס.

הרשו לי להביע את מחאתי כנגד השנאה

הגוברת בפורום נגדו, בכך שאומר : לאאאאא
אוון חמוד
הוא ציפה שהיא תחכה לו אחרי הנסיעה לארה"ב (הוא כולה הלך לחודשיים
), ועכשיו היא עם הרקס הזה, והוא עצוב והוא רוצה לחזור אליה, וזה חמוד מצדו והגיוני

הוא ציפה שהיא תחכה לו?

הוא ייבש אותה לגמרי! מה עם איזו גלוית "אני אוהב אותך"? מה עם לשמור על קשר? כאילו רבאק, הוא נסע לחצי השני של הגלובוס, מה הוא ציפה? שהיא תחכה לו לנצח? ואם כבר, אז היא באמת חיכתה לו ואחרי שראתה את התגובות הקרירות שלו, היא פנתה לרקס

SheIIy

New member
נראה לי שהגלויה הגיעה בזמן,

הוא פשוט הקדים כי כנראה נגמר לו הכסף

m i s h i

New member
לא נראה לי שזאת הייתה הבעיה..

ותתקנו אותי אם אני טועה..כי הייתה תקופה שלא ראיתי.. אבל גם כשהם גרו ביחד..היא בפירוש שאלה אותו מה הולך לקרות בינהם אחרי הנשיקה ההיא..והוא התחמק..ואמר שהוא גם לא רוצה שיקרה בינהם משו.. אז הוא לא יכול לבוא ולהרוס לה עכשיו,היא הרי רצתה אותו,והראתה כל סימן אפשרי (מה שלא ממש מתאים לאלכס...) אבל הוא פספס את זה... מה שקנאה עושה לאנשים... :)))

iritdu

New member
לא הגיוני ולא נעליים!

אם הוא היה רוצה להיות איתה הוא היה לפחות אומר לה את זה בזמן שהוא היה שם באמצעות אחת מדרכי התקשורת הרבות המוצעות כיום בעולמנו המודרני והמתקדם במקום לשלוח לה קלטות ריקניות שבהן הוא מתחבק עם גבריאל, שלא לדבר כבר על זה שהוא לא חזר ישר הביתה אלא המשיך לטייל עד שנגמר לו הכסף, אז כנראה שזה היה סדר העדיפויות שלו... ברור שהוא עדיין נורא חמוד אבל הוא צריך להתבגר קצת עד שהוא יוכל לנהל מערכות יחסים אמיתיות

למעלה