איזה מעצבן בעלי!!!!

איזה מעצבן בעלי!!!!

אנחנו במינוס היסטרי, אני כל העונה לא קניתי אפילו חולצה, הסנדלים שלי כבר על סף התאבדות, ואופק כבר לובשת בגדים שקטנים עליה כי אין לנו כסף. הבחור כל יום מכבה את האורות, מכבה את המזגן - אלק חוסך, לוחץ עליי למצוא עבודה מהבית, ומה הוא עשה? נסע לת"א לקנות מקלות לתופים (מקסימום 50 ש"ח) ועל הדרך ראה מצילה שהוא אהב, וקנה אותה. הוא מטלפן אליי אחרי כן (שאני לא אגיד לא!) ואומר "אל תכעסי עליי אבל לא יכולתי להתאפק..."הוא בזבז 1400 ש"ח!!! בא לי לחנוק אותו!!!! בראש השנה רציתי ללכת למספרה והוא אמר לי שאין כסף למותרות- אז הוא הלך ובזבז כזה סכום על התופים המעצבנים שלו!!!! איזה עצבים!!!!!

rona25

New member
אכן מעצבן בעליל ../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif

לצערי אין לי עצות... אבל מבינה אותך ואת הצורך שלך להוציא קיטור....

שמופית

New member
קבלי ../images/Emo24.gif - מגיע לך !

אני מבינה את התסכול שלך ואת הכעס. דיברת איתו על העניין ? על זה שאת לא קונה בגדים חדשים לך ולאופק וזה לא הגיוני שהוא יוצא סכום כזה בלי להתייעץ איתך קודם ? אפילו אם הוא יודע שהתשובה תהיה לא ! הוא צריך לדעת ולהבין את החשיבות של להתיעץ עם בן הזוג, במיוחד על סכומים שכאלה !!! יש סיכוי להחזיר ולקבל את הכסף ? לבטל תשלומים או משהו ? אולי למכור ? אני מבינה את רצון החניקה שלך כל כך !! היתה לי ידידה שגם היתה במצב כלכלי לא מזהיר, ובעלה הלך וקנה ציוד בעשרות אלפי שקלים לתחביב שלו והיא השתוללה מכעס ואמרה לו שאם הוא לא יכול לשלוט בעצמו, היא רוצה שהוא ייתן לה את הויזה שלו. מסתבר שיש גברים שאין להם ערך לכסף....

danonit

New member
נורא לא פייר ../images/Emo10.gif

לא פייר כלפייך וכלפי אופק וממש לא אחראי מצידו. לדעתי את צריכה לשלוח אותו להחזיר את זה. זה המון כסף וממש ממש מותרות... אחד הדברים שאני מוצאת קשים יותר בנישואין מאשר לפני זה הקטע של הכסף המשותף. אותי משגע גם שתמיד כשמדברים על לחסוך זה בדברים הקטנים אבל המציקים - חשמל, מים, טלפון וכאלה אבל אחרי שסוגרים את האור אפשר ללכת ולפוצץ ים כסף על כל מיני שטויות. לצערי בעלי ירש את ה"חסכנות" הזאת מאמא שלו שמתקמצנת לחייג מבזק לפלאפון אבל מסוגלת לפוצץ 1500 שקל על ג´קט שהיא אף פעם לא תלבש. אבל אנחנו עובדים על זה

אתי@

New member
../images/Emo46.gif ממש לא בסדר מצידו ../images/Emo5.gif

אני מקווה שאפשר להחזיר את זה, כי זה בהחלט מותרות, יותר מבגדים לאופק
זה מזכיר לי את ההורים שלי, שאצלהם יש את אותה בעיה. אבא שלי פשוט לא מצליח להתאפק וקונה כל מיני שטויות למחשב, כשיש בעדיפות קודמת דברים אחרים. אמא שלי תמיד מתעצבנת...

fila

New member
מבינה מאוד את הרגשתך../images/Emo24.gif

וחושבת שהכעס שלךך מוצדק בהחלט אבל מנסיוני במקרים דומים אני יכולה להגיד לך שתמיד כשכעסתי כ"כ ובאתי בגישה הזאת של הכעס זה לא פתר כלום. תרגעי קצת קודם ותפני אח"כ אל ההיגיון שבו (למרות שנראה לך עכשיו שאין בו טיפת הגיון), זה באמת לא פייר הביזבוז המיותר הזה במיוחד אם זה בא על חשבון דברים חיוניים יותר, זאת גם לא בושה להיות תקיפה יותר ולדרוש את כרטיס האשראי אלייך (אני עשיתי את זה לא פעם), תראי גם שמעון יכול להיות בזבזן מאוד אני קוראת לזה "לא מחושב" כי הוא לא רואה קדימה במה שנוגע לכסף כי הוא חושב שאם קנה טלויזיה ב-10000 ש"ח אז הוא גמר לשלם אותה וזה לא נכון כי יורדים לו תשלומים כל חודש! אני מתנחמת בזה שלפחות הגענו להסכמה שמתיעצים לפני רכישות גדולות למינהו ואם זה משהו ממש לא חיוני שבא לו לקנות אז הוא מרים טלפון וששואל אותי אם כדאי או שווה, הוא כבר הבין שלמרות שגם אני בזבזנית לא קטנה אני יודעת איפה לשים את הגבול. אגב אחד הפתרונות שיו לי איתו הוא שהייתי נותנת לו כל שבוע סכום כסף מסוים שהספיק לסיגריות ולשאר הדברים שהוא רוצה , בכרטיס אשראי הוא מילא רק דלק... אני מבטיחה לך שזה מכניס אותם לפרופורציה! שולחת לך חיבוקים

kisses

New member
מסכימה פה עם כולן הוא באמת לא

היה בסדר פה ואת חייבת לשוחח עימו ואולי אפילו לאלץ אותו להחזיר את הדברים שהוא קנה.

איזה חצוף!!!

אני בשוק - אחרי השרשור (ואולי לפני, לא שמתי לב) של המינוס... אין לי מילים. לדעתי בלי לשאול אותו, פשוט להודיע לו שאת הולכת להחזיר את זה - ולפי החוק הם גם חייבים לקחת את זה (אפילו אם הם יעשו בעיות)!!! את חייבת להיות תקיפה - מי יודע מה זה יהיה בפעם הבאה ? ומה זאת אומרת "שלא תגידי לא" בטח שתגידי "לא" תצעקי "לא" טוב, קצת הגזמתי בתגובה שלי אבל דחילק הוא צריך שמישהו ילמד אותו קצת על החיים האמיתיים, ואם זו לא תהיה את אז מי זה יהיה ??

סופו של התעלול

הגבר קיבל שטיפה רצינית בבית, יצא איתנו בערב וקנו לנו בגדים (500 ש"ח), וכדי לממן את זה יישב והכין תוכנית עסקית ללקוח שהקים חברה חדשה (קצת כסף מהצד). חוץ מזה שהוא לקח אותנו סופ"ש לטיול קמפינג בצפון- והיה מדהים!!! אז הכל נסלח (אך לא נשכח), ולדעתי אני מחרימה לו את כרטיסי האשראי... הוא בזבזן שזה מכה...

למעלה