איזה מעצבן שהכבלים עברו לתרגם בבועת

אביתר30

New member
איזה מעצבן שהכבלים עברו לתרגם בבועת

שפת סימנים במקום כיתוביות פשוט חוצפה וזילזול ברצוננו.. צריך להתארגן ולהחרים אותם.. עד שיחזרו לכיתוביות..

M r s S m i t h

New member
אתה לא היחיד

בעצם כבר שלחתי אימיילים בדבר הנושא הזה, וקיבלתי מכתב שבו הסבירו שבינתיים העניין הזה נמצא בתהליכים בדיוני משפט, ובמשך הזמן הזה אי אפשר להגיד משהו עד שיסיימו את זה. אז הסבלנות זה כל מה שיש לנו כרגע...אקווה שכבר ממש בקרוב הכתוביות יציפו כל תוכנית ישראלית שמכבדת את עצמה.

המרחפת

New member
אי מייל למי?

לחברות ההפקה או לארגוני החרשים? אם לחברות ההפקה, אשמח לקבל את הכתובת.

צלף

New member
ליווי בכתוביות ב- ../images/Emo44.gif עידכון:

בעקבות בירורים שעשית בארגון בקול אני ממליץ לכתוב מכתבי תלונה לערוצי הטלויזייה בבקשה להוסיף ליווי כתוביות לתוכניות פופלאריות עם העתק לארגון בקול. בנוגע לארץ נהדרת מומלץ לציין שהתוכנית היא בין התוכניות הנפוצות בארץ שגם הציבור הכבד שמיעה רוצה להנות מהתוכנית בזמן אמת, ותרגום לשפת סימנים לא פותר עבורו את הבעיה כי רובו הגדול אינו שולט בשפה זאת. אתר ארץ נהדרת ולמכתבים למערכת. http://www.keshet-tv.com/nehederet/lobbyletters.aspx מי שחירש או שולט בשפת סימנים יכול לציין שההומור המיוחד של התוכנית קשה לתרגום לשפת סימנים ועדיף לללות אותה בכתוביות . בנוגע למצב החוקתי: על פי החוק (שנחקק בעזרת ארגון בקול) יש כמות קבועה של שידורים לליווי בכתוביות בלבד וכמות קבועה אחרת של שידורים לתרגום עם שפת סימנים בלבד. הבחירה איזה תוכנית ללוות בכתוביות ואיזה תוכנית לתרגם לשפת סימנים זה נתון להכרעתם של הערוצים בלבד. בתור ציבור צרכנים אנחנו יכולים על ידי מכתבי תגובה להשפיע על ההחלטה של הערוצים. לא מגישים עתירה על כל דבר - אלא אם כן יש הפרה חוזרת ונישנת שלא טופלה על ידי הגורם האחראי... נוסח חוק שידורי טלוויזיה (כתוביות ושפת סימנים), התשס"ה-2005: http://www.hearing.org.il/info/3182_3_2.rtf

amitk80

New member
תמשיכו להאבק בתופעה הזאת

הגיע הזמן שיפסיקו לזלזל בחוקים שמחוקקים למעננו (עיוורים וחירשים) פשוט גועל נפש! ! אני מציע גם לערב את שר התקשורת בנושא. אין לנו מה להפסיד. עמית

לי דן שומעת חרש איתך..

לא יזיזו לי מסך לי דן שומעת נסיכת בועה תתביישו ליקוים שמיעה תשבו בשקט תשתמשו בF.M לאוזנייכם...לי דן שומעת חרש איתך לא תזיזי לי עוד תגדלי לנו אותך לעולם לא תעלמי לי מסך נסיך חרש קאטר מוכן לממן להגדלת מסך הבעת בועה..לי דן שומעת תמשיכי עוד נשחרר אותך מבועה.נסיך חרש בחריין יממן ערוץ לי דן שומעת...נסיך חרש סעודי פאדאל יתרם מתנה F.M לליקויום שמיעה בתמורה הגדלת בועה..לי דן שומעת חרש איתך.לי דן שומעת אמיצה חרש אמיץ איתך יעמוד לצידך מול שומעים לא יכלאו אותך לי דן שומעת חרש איתך לא יקטינו אותך חרש איתך אין כתביות יש לי דן שומעת..מניות שפת סמנים עולה 15% תמשיכי לי דן שומעת מהפכה בדרך לי דן שומעת להוליווד..

למעלה