איזה מפגשון נחמד היה אתמול...

איזה מפגשון נחמד היה אתמול...

מי שלא בא - הפסיד! הנה תמונות הדור הצעיר במפגש. מי שרוצה תמונה בגודל מקורי במייל - נא לבקש ואשלח. כאן רואים את שגיא והדר לפני (או אחרי) קרב על הצעצועים

ligo

New member
אז שיר היתה הליידי היחידה?../images/Emo68.gif

הילדים מטריפים כמובן, מצטערת ששוב פיספסתי אותם. יובל יצא לקחת את הרכב שלי למוסך וגילה ששברו שמשה ברכב שלו וניסו לגנוב את הCD. אז יש לנו הרבה ריצות היום

ליגו, תמיד יש עוד מפגשים...

חבל שלא הצלחת להגיע וחבל יותר שטורטרת עם המכונית, לא נעים! המפגשונים האלה - להבדיל ממפגש גדול - מתקיימים אחת לשבוע, עשינו הפסקה לתקופה מסויימת בספטמבר בגלל הגנים, אבל עכשיו אפשר להמשיך במסורת....מקווה לראות אותך בשבוע הבא!

נראה שהיה לכם כיף חיים ../images/Emo6.gif

כל הילדים מקסימים וגדלו כל-כך... אני מרגישה כל הזמן איך שאתן צעד אחד מאחורי... התלנות של מיכל של הדר על אבטחת הבית שכזכור לכן במפגשים איתכן אני ותומר כל-כך סבלנו מהעובדה הזאת כי תומר כבר הלך ואתן לא הייתן מוכנות לכזה דבר... אבל בסוף גם אתן מגיעות לשם מהר מהר...
תמשיכו להנות ואולי יצא לי באמת פעם אחת לקפוץ עם ליגו לאחד המפגשים...

חן123

New member
באמת היה נחמד

למרות שאור היה עצבני. חשבתי על זה שזה מדהים, פתאום התינוקות האלה זוחלים ויושבים ועומדים, איך זה קרה פתאום? בכל מקרה כמובן שנשמח לתמונות המקוריות, באדיבות הצלמת המהולת שלנו... חן

../images/Emo163.gif שמחנו שבאנו, היה כייף

תודה לגאיה על האירוח ועל הבית המאובטח שאפשר להדר לזחול ולהתרומם בביטחה ותודה לסיגל על העוגה הטעימה ששברה לנו את הדיאטה.... וחנה שוב שיחקה אותה עם תמונות מוצלחות. ליאור, אולי נמנה אותה כצלמת הפורום, או שמא זה מריח מנפוטיזם?????

נהניתי לארח את האמהות והאפרוחים.

היה ממש כיף, לפגוש שוב את האפרוחים שהולכים וגדלים בקצב מסחרר. וכמובן את האמהות, תמיד כיף להפגש ולהחליף חוויות ודעות. שיר ואור מתוקים להפליא וגדלים כל כך יפה. שגיא ממש איש קטן וחמוד, עומד בלי תמיכה - ראיתי במו עיני. הדר וזיו שיחקו ביחד ותיקשרו כמו גדולים, זחלו ביחד בבית ועזרו למטפלת "לסדר" את סל הכביסה. צריך להתמיד במפגשים השבועיים כמו פעם, זה מרענן! חנה, התמונות מקסימות, אשמח לקבל במייל.

למעלה