איזה מפחידות הגרושות...

ran34

New member
איזה מפחידות הגרושות...../images/Emo5.gif

שנה טובה לכולכן.. מה אגיד לכן?.. הצלחתן להפחיד אותי כהוגן... אני עומד בפני סידור-גט ובודק את ה'שוק'..ואתן הצלחתן להפחיד אותי!. האם לא ברור לכן ששנאה והסתה הן בומרנג שיפגע בילדים ובכן??. איזה רושם שנאה כזו יוצרת לדעתכן על בן-זוג חדש?.. האם כך באמת תצליחו ב'תחרות' על ילדכן? רק אושר ופירגון עצמי יוצרים 'מגנט-אנושי' שיגרום לילדים ולבני-זוג חדשים להיות בקרבתכן.. שנה טובה של פירגון ואהבה..

עלמה 3

New member
ראשית ברוך בואך רן ../images/Emo141.gif

לא כולן/ם אותו דבר דיברנו על חלק ויש מסיתות ויש גם מפרגנות ומאושרות ויש כאלה שאוהבות את ילדהן ולא יפגעו בהם...לעולם. יש ויש .. אך ממה שאני הצלחתי להבין ולהתרשם, כשיש להן זוגיות ומזלן שפר... הם לא כל כך מתעסקות במסע הנקם.

../images/Emo41.gifעלמה אל תכלילי

לא להיות מורכבת מחדש זה לא אומר אומללות. אפילו קל יותר ופחות מתסכל. ולא כל אלה שלא נשאו רודפות את האקס ולא מבינות

עין 3

New member
אסתי, עלמה לא הכלילה

היא אמרה שיש כאלה ויש כאלה. אחר כך היא הוסיפה ואמרה שגם אלה שהן אומללות ורודפות את האקס - לרוב משתנות לאחר שהן מוצאות קשר חדש וממשיכות הלאה... חבל שאת לא קוראת לפני שאת מגיבה...

רן בוקר אור

אני מקווה ששיקוליך להתגרש לא קשורים "בשוק" .... כן רן "בשוק " יש סחורה מכל הסוגים,אז אולי תעשה חושבים אם בכלל שווה לצאת ל"שוק" החם הדביק והמסריח,כי נראה שבבית ממוזג ונעים יותר....

ran34

New member
בוקר אור למגיבות החרוצות..

איזה כייף לקבל כזה יחס.. אז לא..לא בגלל השוק אני עומד להתגרש..הסירי דאגה.. ונחמד לשמוע שאובססיה אינה מחלה מידבקת.. אשמח לקרוא עוד תגובות והתייחסויות.. בקיצור..אני פה!.. וברוכות הנמצאות..

noamic

New member
אז לא כולן אותו דבר

כמו בשוק - יש סחורות מכל מיני סוגים... יש כאלה שנראות יפה אבל כשטועמים - אז אין טעם, יש כאלה שלא מושכות את העין - אבל הטעם - דבש יש גם יפות וגם אופות... בקיצור - כמו בשוק - צריך לברור... רק לא להכליל !!! ולא להחפז עם מסקנות מרחיקות לכת. הנה אני - גרושה עם ילדים, בלי טיפת נקמה, מפרגנת ל X הכל. הוא עושה מה שבא לו איך שבא לו מתי שבא לו, ולא מפסיק להשמיץ, לקלל, להסית את הילדים, לנקום, לגרום לנזקים כספיים ורגשיים אדירים, והכל בשם הנקמה ופגיעת האגו. אז הנה - יש גם גברים כאלה. ואין קשר לעובדה האם מצאנו פרק ב או לא, זה מבנה נפשי.ובגרות. שמעתי על מישהי שחיה עם גבר בפרק ב' כבר 5 שנים ועדיין מתנקמת בבעלה לשעבר ולא יכולה להניח לו. אז כל מקרה לגופו. חתימה טובה !

ran34

New member
ברוח ימי הסליחות..

אוקיי... קצת סדר בבלגאן.. המילה 'שוק' התייחסה להתבטאות מצד אחת המשתתפות ששאלה באופן תמוה למדי אם גירושיי הן מחמת השתוקקותי לשוב ל'שוק-הבשר'-כלשונה... כמי שמקווה שהגט יפתור אותו מרדיפה איומה ומתמשכת ומניסיון לנתק את הקשר בינו לבין בנו יחידו..נתקפתי חלחלה למקרא האמירות כאן.. 1. האם זה אומר שאופציית האובססיה-ההרסנית עדיין קיימת? 2. מה לעשות כדי להמנע מכך? 3. האם יש כאן פרודה-סובלנית ומסורתית מהמרכז שמעוניינת להכיר?. אשמח לקבל תגובות בנדון..

סליחה רן

תקרא שוב את דברייך ,ותגלה "שהשוק "התחיל אצלך...ואני הגבתי . אבל לא נורא בגיל שלנו הסניליות מתחילה...

*יערית

New member
ראנצ'וק{מקווה שלא איכפת לך../images/Emo8.gif}

על איזה שוק אתה מדבר? המילה הזו מצמררת אותי בכל פעם "לבדוק את השוק"מה מחפשים פרגיייה או תרנגול חדש? אנחנו בני אדם..אתה יוצא אל עולם "הרווקות "שוב מקווה עבורך ועל פי גילך שלא יעלה לך יותר מידיי לראש
ואני....גרושה מפחידה ביותר..תשאל את הבנות
ברוך הבא

מפחידות ?

לפעמים אתה יודע... כמו כולם
יש ויש תפנים כולנו אנשים מכל מיני סוגים

mi37

New member
../images/Emo39.gifסתם רציתי לבקש - סליחה..

יום כיפור בפתח..ועוד פיגוע משאיר אותי במתח.. לא רוצה להרגיז או לפגוע.. אז נכנסתי לפורום לבקש סליחה מכל מי שנפגע/ע.. או שללא-כוונה הכעסתי.. שתיהיה לכולנו שנה הרבה יותר טובה, בריאה ומאושרת.. גמר-חתימה-טובה..

למעלה