איזה מפיק/אומן הייתם רוצים שיעבוד

איזה מפיק/אומן הייתם רוצים שיעבוד

עם רדיוהד על אלבום, במידה ורדיוהד מחליטים לעשות אלבום בלי נייגל גודריץ? נא לפרט, לרשום סיבות, ולרשום כמו איזה עבודות של המפיק הייתם רוצים שרדיוהד יישמעו...

שאלה מעניינת

אני חושב שהיה מעניין לראות את אלן פארסון מפיק אלבום של רדיוהד. הבן אדם שהפיק את Dark Side of the Moon של הפלויד היה יכול לטרום, לדעתי, לתהליך ההפקה שלהם. יש לו בסך הכל הפקה מאוד "חללית" שתואמת את הסאונד של רדיוהד ואם זה הוא שם דגש על ווקליות, שזה יכול להיות מאוד מעניין עם היכולות של ט'ום. אני דיי בטוח שרדיוהד שמעו כל מה שאלן הפיק, רוב העבודות שלו מפורסמות מאוד, בין אם זה הפלויד, לבין אם זה הפרויקט שלו עצמו.

תפקידו של המפיק

יש את הלהקה שכותבת ומלחינה את השירים. עד כאן הכל טוב ויפה... אבל, את השיר לא מוציאים פשוט כך, כי הוא רייקני מדיי... המפיק מוסיף ומחליט(במידה ולטעמו יש צורך) על הוספת כלים שהלהקה לא יודעת לנגן עליהם. המפיק מחליט מתי להגביר את כלי מסויים/איך הזמר ישיר קטע מסויים... המפיק מוסיף צלילים אלקטרוניים לסיכום המפיק מחליט על האופי הסופי של השיר.

אם זה מה שאתה אומר שזה...

אז רדיוהד הם לא רדיוהד... קצת הגזמה להגיד שהמפיק מחליט על האופי הסופי של השיר... לא יודע תמוה לי. בכל אופן תודה על התשובה.

Xknight

New member
הייתי רוצה שיפיקו לבד, אני חושב

שג'וני יכול לעשות את העבודה הזו בצורה טובה מאוד, יש להם כבר מספיק ניסיון לאלבום עצמאי מלא.

לא מסכים

כל מפיק כבודו במקומו מונח, כמו הביטלס שבלעדי גורג' מרטין היצירות שלהם היו נשמעות אחרת... לדעתי כל להקה צריכה מישהו חיצוני אוביקטיבי שיכוון אותה...

מכיוון שאני שומע הרבה

היפ הופ, יש כמה מפיקי היפ הופ שהייתי רוצה שהם יעבדו איתם, אבל מכיוון שרדיוהד בראש אחר לגמרי, לא נראה לי שזה אפילו הגיוני לדמיין את זה... (אבל אם בכל זאת, אז טימבאלנד, שהפיק מלא קלאסיקות בהיפ הופ, ועכשיו עובד צמוד עם כריס מרטין, ומפיק 3 טראקים לאלבום החדש של ביורק) ואני ממש לא הייתי רוצה שרדיוהד יעבדו עם ריק רובין (מפיק את רד הוט ציילי פפרס, הפיק אלבומים לסלייר, ביסטי בויז, מייק ג'אגר, טום פאטי, סיסטאם אוף אה דאון, אפילו לג'וני קאש ועוד למלא מלא מלא) אני חושב שריק מפיק טוב,אבל ממש לא מתאים לרדיוהד

DOCTOR ROBERT

New member
יש כמה...

קודם כל - בריאן אינו. הוא עשה עבודה מעולה עם Talking Heads בשנות ה-80 ועם פול סיימון בשנה החולפת, ועכשיו הוא הולך להפיק אלבום לקודלפליי. גם לרדיוהד מגיע. יהיה מאוד מעניין לשמוע את אפקס טווין מפיק אלבום לרדיוהד, שהרי ידוע שהם הושפעו ממנו מאוד, במיוחד ב-Kid A. הוא יוכל לקחת אותם לכיוון IDM-י אפילו יותר. והנה רעיון קצת מוזר - אם ג'ימי פייג' (הגיטריסט לשעבר של לד זפלין) עדיין עוסק בהפקה, זה יכול להיות שילוב מאוד מעניין... תארו לכם את תום יורק זועק: ooooooooooh babe don't leave me knoooooooooowaooooooooaaaaaaaaooooo baby baby .

FunkyMonk

New member
חיחי..

כותבים Now. =) וזו בכלל שורה משיר של הפלויד, Don't leave me now.

Anuerysm

New member
רוברט הוא בדרך כלל מי שאחראי למילים

בלד זפלין אבל זה באמת יכול להיות מגניב, ג'ימי מלחין מעולה, אפשר גם לראות את זה בקריירת סולו החביבה ובטח הוא ידאג לזה שידפקו כמה סולואים רצחניים מדי פעם

למעלה