איזה מפעלים הכי מפתחים תתעשיה?

NADAVT26

New member
איזה מפעלים הכי מפתחים תתעשיה?

ואיך יודעים מה הכי פוגע במדינה? (בליקשר להגנות שלה, רק טכנית) נגיד איך יודעיםפ אם טיל סליסטי יותר חזק מחייל? לפי איזה מדד יודעים מה הכי חזק (בשביל כמה שיותר נזק לדמיהנ שנגדך וכמה שפחות לך)?

shai sho

New member
שאלת שאלה מורכבת

אני אתן לך דוגמא: טיל שנשלח ולך אין הגנה אז זה יעלה לך במפעל אחד, אתה לא יודע איזה מפעל יכול להיות מפעל של עצים ויכול להיות מפעל של לוינים. באותה מידה אם יש לך הגנה אז זה יעלה לך בטיל נגד טילים. דוגמא נוספת: יש לך 5000 חיילים וליריב פחות מאלף לך לא ימות אף וליריב ימותו סביבות 80 אחוז באותה מידה לך 5000 לו יש 4000 גם לך ימותו אפילו אולי יותר מליריב. אז חייל אחד פעם שווה הרבה ופעם לא שווה בכלל. זה הכל תלוי בכמויות ובאכויות של הנשק שלך ושל היריב

NADAVT26

New member
סיכויים נטו, בהנחה שליריב אין בכלל

הגנות.. אז מה עדיף לקנות 4 טנקים או טיל? שתי מטוסים? כמה ספינות זה הכל אותו מחיר

NADAVT26

New member
עוד משהו: איך אתם בוחרים את הנשק שא

שאתם רוצים לקנות? איך אתם יודעים מה יותר טוב מהשני אם הם עולים אותו כסף (4 טנקים, 10 חיילים..)

Sup1

New member
אז ככה

בחוקים של המשחק רשום בדיוק איזה כלי נשק משפיע על מה וככה אני בונה את הצבא... נמשל אני יודע שטילים בלסטים יכולים להרוס לי תמדינה תוך שניה אז אני דואג שתמיד יהיה לי המון טילים נגד טילים במלאי וגם משדרג אותם.

למעלה