איזה מצחיקים

יעלי 8

New member
איזה מצחיקים ../images/Emo163.gif

אחי סיים טירונות וביקש להיות רחוק מהבית אז בצבא נתנו לו קורס עם יציאות יומיות שאחריי שהוא מסתיים הוא יהיה בבסיס קרוב לבית . והכי דבילים בגלל שההורים שלנו גרושים נתנו לו מה שנקרא "סעיף כעס" מה שמונע ממנו להיות קרבי . כאלו דווקא .

ק ל א ו ס

New member
לא ידוע לי על קיומו של "סעיף כעס"

ואני מכיר לא מעט אנשים עם הורים גרושים, וכאלה שחוו גירושים קשים מאוד גם, ולא שמעתי מעולם על סעיף שכזה, ובטח לא כמשחרר משירות קרבי.

שיבקש העברה

שיפנה למש"קית ת"ש ויסביר את הבעיה. זה לא חריג שקורים דברים כאלו, בהתחשב בעובדה שבצה"ל יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה, ועתידם של חיילים רבים נובעים מטעויות של שלישות ומש"קים בבקו"ם. איתי שירתה חיילת בת יחידה למשפחה חד הורית עם בעיות כלכליות קשות - מישהי שחייבת להיות קל"ב, והציבו אותה בבסיס סגור מעבר לקו הירוק עם יציאות שלא נדע. למרבה המזל, היא לא וויתרה וישבה למי שצריך על הראש ונידנדה, עד שמישהו התעורר והעבירו אותה לבסיס פתוח קרוב לבית + אישור עבודה.

רעוּת

New member
../images/Emo122.gif

קודם כל קוראים לזה קה"ס=קשיי הסתגלות וזה נע מ-0 ל-50.. בתור מש"קית ת"ש (וששש אל תפרסמו את זה), רוה האנשים רוצים בסיס פתוח כדי שהם יוכלו לראות את אמא כמה שיותר... אני בקשתי בסיס סגור וקבלתי בסיס פתוח שאפילו די קרוב לעבודה של אמא! יומיות לפנים... שיבקש העברה, אצלי זה לא עבד אבל מצד שני, הוא לא משקית ת"ש, אז אולי יש סיכוי
והצבא מומחה בלעשות דווקא. אם הם יכולים לבוא לקראת ולהתחשב הם לא עשו את זה. דווקא!

סעיף כעס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

יש חיה כזאת? כנראה משהו ממש חדש. משוחררת כמעט שנה ובחיים לא שמעתי על כזה דבר...

יעלי 8

New member
אופס ../images/Emo163.gif

יכול להיות זה קה"ס ולא כעס אבל זה נשמע אותו דבר וגם די מעצבן בכל מקרה הוא כבר דיבר אתמול עם איזה מפקד (שלא היה לו כח אלי כי מתוך 30 חיילים בקורס הזה 30 חיילים דיברו איתו ורצו העברה ) והוא הסביר לו את המצב והיום אמורה להיות לו שיחה עם מפקד יותר גבוה . נראה מה יהיה ...( אני לא חושבת שהוא יוותר כל כך מהר )

אני לא מאמינה

שהוא קיבל קה"ס 40+ (40 זה המינימלי שפוטר מקרבי) רק כי הוריו גרושים. אני משערת שהמאבחנת הפסיכוטכנית הפנתה אותו מהראיון האישי לקב"ן, וזה קבע את הקה"ס.

למעלה