איזה מצחיק ה"נפסל לשידור" הזה.

no nick 1989

New member
איזה מצחיק ה"נפסל לשידור" הזה.

קרן ושפרה מדברות על דברים דיי אינטיימים ושמים נפסל לשידור אבל עדיין שומעים אותן. אז מה הקטע? חחחח מצחיק..

גם אני ראיתי - על מה הן דיברו בדיוק?

שמעתי רק משהו שנעמה אוהבת גברים אמיתיים עם שיער וקרן ושפרה אמרו שגברים צריכים להיות מטופחים

KroKodil1

New member
איזה שטויות

אז למה לפסול את זה???

no nick 1989

New member
היה קצת יותר מזה..

שפרה אמרה שהיא אוהבת שהגבר מגלח גם למטה[
] ואז קרן אמרה: ברור במיוחד אם הם רוצים שנעשה שם דברים
..משו כזה...אבל הצחיק אותי ששמו נפסל לשידור אבל המשכנו לשמוע את השיחה כאילו.

יניבל1

New member
אולי כשהן מנהלות שיחות אסטרטגיות

הן נוהגות להתפשט ולמשש אחת לשניה את השדיים כי זה עוזר להן לחשוב טוב יותר

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

ברור הרי ככה זה אצל כולם, לכן אני משתדל להימנע משיחות על פוליטיקה

איתי בל

New member
אני מניח...

שלפעמים אם יש בעיה טכנית כזו או אחרת עדיף לשים נפסל לשידור מאשר מסך שחור או שבלי קשר כל כמה זמן שמים נפסל לשידור שנרגיש שקורה משהו שהוא כזה מגניב שהוא מצונזר כשקרן וערן התמזמזו להם בנעימים לא היה נפסל לשידור פשוט עברו למצלמה של החצר וזה היה הדבר הכי לוהט עד כה בתוכנית אז אני בספק שהנפסל לשידור משמש לצינזורה מפני רגעים לוהטים

יNOT

New member
../images/Emo4.gif בכל מקרה זה חסר שימוש

לשים "תקלה טכנית תיכף נשוב" יותר מכובד מאשר לשים "נפסל לשידור" שאמור לגרום לצופה לדמיין מה בדיוק הסיבה, מה כל כך נורא שצריך לפסול את השידור?!

איתי בל

New member
אתה לא מסתכל על זה רווחית

תראה אם היה קורה כל יום משהו שהוא כמו מה שהיה בין ערן וקרן אז היית רואה טעימות קטנות ממה שוקרה והשאר להשאיר לך לדימיון כשלא קורה משהו... ואין טעימה עסיסית להביא לך נפסל לשידור גורם לך לעשות את זה לבד ולחשוב מעניין מה קורה שם ולהתעניין ולבוא לכאן לדבר על זה ואז אני שנכנס לכאן ורואה שיש נפסל לשידור מהר פותח טלוויזיה להבין מה זה וככה זה כדור שלג אני אתן לך דוגמא הכי טובה בגמר של רוקדים עם כוכבים הייתה תקלה טכנית ופתאום יש מסך שחור באמצע התוכנית היה איזה 12 דקות אפילו של מסך שחור... אלו היו ה12 דקות הכי נצפות בכל התוכנית הרבה יותר מעניין טלוויזיונית לראות נפסל לשידור מאשר תקלה טכנית תיכף נשוב נפסל לשידור גרם לאנשים פה לדבר על מי דיבר על מה תקלה טכנית היה גורם לאנשים כאן להגיד איזה חאפרים רק בישראל בעיות טכניות

יNOT

New member
../images/Emo9.gif

אני האחרון שאתה צריך להסביר לו את העיקרון הכלכלי מאחורי זה
ואני לא יכול לומר כאלה דברים כי הם פשוט נמחקים. ובכל זאת זה לא מקצועי ולא הוגן כלפי הצופים, ואם זה לא הוגן כלפי הצופים והם יודעים את זה, אז למה שימשיכו לצפות? הרי בטוח ההפקה לוקחת גם את העניין הזה בחשבון....

איתי בל

New member
נכון שאתה ממשיך לצפות?

נכון שבאו ופתחו על זה שירשור במיוחד? נכון שיבואו כמה אנשים יקראו ויתעניינו ויפתחו טלוויזיה בגלל זה? נכון שיש אנשים שלא נכנסים לפורום ורק בגלל הנפסל לשידור ישבו צמודים לטלוויזיה רק בגלל התקווה לגלות מה כזה מעניין שם שהוא נפסל? זהו

יNOT

New member
לא

אני מזמן כבר הפסקתי, אני רואה רק 5 דקות ביום, כדי לא לתת להם את הסיפוק שהם עובדים עליי. אם יש שנאיביים או מתומרנים בקלות אז יופי להפקה
אחרי אתמול הדיון "הבוטה" שהפר את הכללים ,כבר אין הרבה מקום לניחושים. ראיתי את זה 5 דקות קראתי על זה בפורום ,ראיתי שלא נעשה דבר. החוקים מופרים ולאף אחד לא באמת יש השפעה, ולהפקה לא איכפת. מאז לא ראיתי עוד את התוכנית...בתקווה אני אראה היום בלילה את ה 5 דקות שלי, בתקווה שזה לא יהיה שוב בזבוז זמן.

איתי בל

New member
אחי אתה טיפש

מה אתה עושה דווקא להפקה שאתה לא צופה בה? אתה מחזיר להם? מלמד אותם לקח? זו תוכנית טלוויזיה... אף אחד לא עובד עלי אני לא נאיבי ולא מתורמן אני לא שם זין אם מישהו שם עובר על החוקים... זו תוכנית טלוויזיה! אני סך הכל צופה בה... בחינם! הם משרתים את הצרכים שלי ומשרתים גם את עצמם חחח ואתה אשכרה עושה להם דווקא?! זו תוכנית טלוויזיה תתגבר על זה

יNOT

New member
כוונתי הייתה לעיקרון

הכלכלי שאתה בעצמך ציינת. ואם תהיה סיבה לצפות בתוכנית אני אצפה, נכון לעתה אין כזו סיבה ולא נראה שגם תהיה.

הכפרה

New member
הצעה מעולה להפקה..

להביא את האקסית של ערן לווילה, זאת שתמיד הוא דיבר עליה ועשה עליה סיפורים שכל עם ישראל שמע! מקווה שההפקה תדע להביא את האדם הנכון ולא עוד אדם מבחוץ אלה אדם שיצור עניין ומתח!

יNOT

New member
רוב הסיכויים שזה לא יעבוד

אדם שהוכפש כבר בטלוויזיה לא ממש יירצה לעמוד פנים מול פנים לפני מאשימו ולא להיות בחברתו 24 שעות 7 ימים בשבוע. בנוסף כל הסיפור הזה יכול להיות פיקטיבי, היא שרוצה את כספו, היא שמחפשת פרסום, או תמציא לך סברות לבד... אבל רעיון של אקס בתוכנית נשמע מעולה

הכפרה

New member
להפך בגלל שהוא הכפיש את שמה היא תרצה

להראות לעם ישראל שהיא לא פראיירית! ואז גם הקהל יהיה בעדה! ההפקה צריכה להיות חכמה, היא לא הביאה קאסט מושלם לווילה, היא הביאה אנשים שכבר מודעים למה שקורה ומה שיקרה וסתם עושים עניין מכל דבר בשביל להרהיב את הקהל ההפקה צריכה לחשוב בחכם ולהביא אנשים נכונים וחכמים!

למעלה