איזה מצעד חרטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dI21

New member
איזה מצעד חרטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חרטה - ככה מסכמים את המצעד........ אלישיה קיס, עם כל הכבוד באמת, לא צריכה להיות מקום שלישי - לפי מה שקורה עם המכירות של הסינגל וההצלחה של השיר\קליפ השיר היה צריך להיות במקום 7 או 9!!!! יש לי הרגשה שרק איזה מקסימום 10 אנשים הצביעו!!! ואם כבר מדברים על מכירות ודברים כאלה............... השיר הגרוע של השנה - בריטני ! לא מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר להיט עם מכירות מדהימות! מה קורה פה? - תמיד גלגל"צ היו חרא של מצעד והמלכים של הטמטום!!!

dI21

New member
מה נברמיינד - תקרא תקרא...

התכוונתי שלא הבנתי אם התכוונת כאילו שזה מצחיק (לרעה) שבריטני השיר הגר...... או שהתכוונת שזה מצחיק בגלל שהם מפגרים??..

בגלל שמחקו לי אני כותבת שוב!!!

שהשיר סלייב של בריטני הוא השיר הכי גרוע של השנה! וזה שהוא מכר הרבה עותקים, לא אומר שהוא טוב, זה רק אומר שהרבה בנות 12 מתלהבות ובני 12 מחורמנים רצו לקנות כדי להגיד שייש להם!
חולת נפש

KM-AIR

New member
המכירות של בריטני היו על הפנים השנה

השיר הזה הגיע ל-3 בבריטניה, ול-27 בארה"ב... אז על אילו מכירות בדיוק אתם מדברים....? השיר המעצבן ביותר של השנה (וגם השוביניסטי ביותר) היה שאגי המ-ז-ע-ז-ע עם it wasn´t me. ההיסטריה סביבו היתה ממש מוגזמת, ואני יוצא בקריאה נרגשת- שיחזור לצבא! שם הוא בטח יותר תורם למדינה (ארה"ב)

Tom2002

New member
אלק מכירות על הפנים................

הנה הנתונים של האלבום החדש של בריטני לפי סדר שבועות: הדיסק "BRITNEY”: שבוע ראשון- מקום ראשון (17.11.01) שבוע שני- מקום שני (24.11.01) שבוע שלישי- מקום שלישי (1.12.01) שבוע רביעי- מקום חמישי (8.12.01) שבוע חמישי- מקום רביעי (15.12.01) שבוע שישי- מקום שלישי (22.12.01) שבוע שביעי- מקום רביעי (29.12.01) - - מוות לקנאים ---------

GEL

New member
נכון אבל מה אם אירופה?

בברטניה הדיסק שלה בקושי הגיע לזהב והסינגל הראשון למקום 4 בלבד!!! ושלא תבין אותי לא נכון יש לה מידי פעם יצאות טובות (לנצח אני יזכור לה את BORAN TO MAKE YOU HAPPE- השיר הכי טוב שלה לדעתי )אבל בגדול משהו בקסם שלה פג הנסיונת שווא שלה להוכיח שהיא דיוה הם פשוט פתאטים

מה איכפת לי כמה היא מוכרת!

זה עדיין לא אומר שהיא זמרת טובה! מה אתם קונים כל דיסק חדש שמצליח טוב במכירות?
חולת נפש

KM-AIR

New member
tom2002 - דיברתי על הסינגל

לא על האלבום- שדווקא בארה"ב הוא הצליח, אבל בבריטניה לא ממש... "מוות לקנאים"??? - מאיפה זה בא?? לי אישית אי דיעה על בריטני ולא הבעתי אותה בפורום זה. הדיעה היחידה שיש לי היא על משפחת מינוג (כפרה עליהן)...

Tom2002

New member
שאמרתי "מוות לקנאים" לא התכוונתי אל

אליך. התכוונתי להפוך את זה לכמו חותמת של הסוף כי אני שונא שיש בפורום בנות שמקנאות בבריטני (לא להתעצבן, לא כולן!) דיברתי בכללי.

GEL

New member
עדיין זה לא אומר שצריכים לדבר

ככה. בואו לא נשכח שזה בסך הכל מוזיקה
.....

למעלה