איזה מקסיייםםםם

al19

New member
איזה מקסיייםםםם

אוקי
אז בקיצור...
הלכתי היום לטייל באיזור דיזינגוף ובכיכר דיזינגוף היום כמה חברה מדהימים
שאני לא יודע אם אתם מכירים את זה..
הם החזיקו שלטים של חיבוק חינם..
ופשוט נתנו חיבוקים לאנשים...
לי אישית זה נתן הרגשה חמימה של אהבה באמצע היום..
וזה נתן לי ליום שלי .. חיוך... וחמימות שאני אישית .. מאוד אהבתי..
אז זהו
שבא לי גם לעשות ככה לנסות לתת לאנשים אחרים קצט יותר טוב בחיים...
אז מה אתם אומרים שיום שישי הבא בבוקר מישהו בא לעשות איתי את זה גם כן בכיכר דיזינגוף בתל אביב ?
או אפילו במקום אחר בתל אביב.... :) ?

פופאפ

New member
יש מצב לשדרג את השלטים למשהו מעבר לחיבוק

אוי, האנשים ההזויים האלה...?

אני תמיד מנסה להימנע מהם ואיכשהו עוברת לצד השני של המדרכה. מביך משהו, כל ה"אור ואהבה" הזה, ונראה לי שדי משעמם להם בחיים. אף פעם לא הצלחתי להבין איך באמצע היום אנשים עובדים כביכול מוצאים זמן לצאת לרחוב ולארגן את השטויות האלה... חיבוק ממישהו שאתה מכיר באמת יכול לתת תחושה של חום ואהבה, אבל בעיניי חיבוק מאולץ ממישהו זר ברחוב זו התנהגות הזויה.

מה נסגר לאחרונה עם כל ההודעות האלו על אושר, עושר ו-Happy haapy joy joy?! ג'יזס, הפכת את הפורום לפורום פילוסופיה בגרוש.

Purple Mushroom

New member

בזמנו, ששי והחבר'ה התחילו את זה, אחרי היו טיוב של חואן מאן מאוסטרליה.
ששי עשה את זה לראשונה בתל אביב, בתחילת אוקטובר 2006, אז ראיתי במחשב, בבלוגיה, ומאוד התרגשתי, והזמנתי את כל חברי הפורום הזה גם לככר רבין.
היה את זה שנתיים פלוס בככר רבין בתל אביב, ונעשו המון קבוצות בתל אביב, ובכל הארץ והעולם.
וגם באפריל 2008, הסריטו אותי מחבק חינם, בסרט המדובר של עמותת אנוש, ויוצרים עם קשת, שידורי קשת מערוץ 2, סרטם של אריק קרבר ורם נהרי, (אמאלה, אהבה זה כואב
, אוטובוס הלבבות השבורים).

בהחלט ממליץ. תדבר עם המארגנים, מוכן להתארגן איתך על שלטים, אפשר לחבור לכוחות האור האלה.
אגב, אני חבר בהתארגנות שנקראת מהפכה של אהבה, שלפי אחת המארגנות של חיבוק חינם, (גרה בהודו), אמרה שזה שדרוג של זה.
הרבה בהצלחה, ולהתראות
.
(מוזמן לבקר בקישור שלי של מהפכה של אהבה
אגב, נ.ב ).
=]

למעלה