איזה מריבות...

anat113

New member
איזה מריבות...

היו אתמול בפעולה...
בשביל לצאת לאתגר במדבר הינו צריכים לתחלק לשתי קבוצות. אז התחלקנו ואז בא איזה ילד, שלא בא כבר איזה חודשיים לפעולות, כדי לצאת לטיול. בקיצור הוא מאלה שמפריעים... אבל אל נורא, ברוח טובה.... אבל יש ילד אחד שעם שניהם בייחד... יכול להיות שמח.. (ולא במובן הטוב
) בקיצור שיבצו אותו באותה קבוצה שהילד השני בא. והקבוצה לא הסכימה שהם היו בייחד כי הם עושים בעיות. (לא הקבוצה שלי). בקיצור ביקשנו מהם שאחד מהם יעבור לקבוצה השנייה. אבל הם לא הסכימו. הם תוענים שהם לא נהנים אחד בלי השני. התחיל שם ריב... צעקות...
שלא תדעו. ישבנו שעה וניסנו להסביר להם למה אנחנו לא רוצים שהם היו בייחד. זה לא שאנחנו לא רוצים שהם יהנו אלא שלא הנו בדרך שהם נהנים (להרוס לכל השאר...) בכל מקרה בסוף אמרתי "כל מי שמסכים שהם היו בייחד בקבוצה שלו שירים את היד. לי אישית לא איכפת, כי יש לי הרגשה שאחרי כל זה הם לא יפריעו... בקיצור.. הם עברו לקבוצה שלי, וסתם זה היה וויכוח חסר כל טעם.. אבל לא נורא. בסוף הכנו תפריט ומסלול והכל היה טוב ויפה.. נקווה שהטיול יהיה טוב. נ.ב אני עדיין מחפשת רעיונות למושמושים... שיהיה, צ´ופרים. ענת סורי עם יש שגיעות, אין לי כוח לבדוק.

למעלה