איזה מרכיבים........

shelycat

New member
איזה מרכיבים........

על אילו תבלינים/עזרים/ממרחים/ירקות/פירות WHATEVER לא תוותרו במטבח שלכם? מה הכרחי אצלכם בבית והוא חלק אינטגרלי מהאוכל והאכילה? שמן זית? פפריקה חריפה? קטשופ? חרדל? קולה?

אופה3

New member
וואו, יש הרבה כאלה

פרפיקה מתוקה, וחריפה קטשופ וחרדל דיאט קולה, ומיץ שקדים לא מוותרת, על בזילקום ואורגנו, גם לתבשילי בשר, על נענע, ופטרוזיליה, לבשר על האש, וכמובן, תמיד יש בשר על האש במקפיא וגם דברים מתוקים ומלוחים לאורחים בלתי צפויים, ופיצוחים, ובירות. יש הרבה, המטבח שלי מאובזר כמו שאני אוהבת לצרכים שלי שבוע טוב האופה

danonit

New member
אז ככה... ../images/Emo175.gif../images/Emo135.gif../images/Emo48.gif../images/Emo21.gif

שמן זית וחומץ בלסמי, ביחד עם פלפל שחור במגרסה, הם הבסיס לכל סלט אצלנו בארוחות (אח"כ באות העגבניות ושות.) בדירה החדשה גם נוכל לגדל את כל התבלינים, שאנחנו אוהבים חיים וטריים (בזיליקום, נענע, רוקט...) פה קצת חשוך אז כל מה שניסינו מת די מהר. מה עוד? אטריות ראמן שאחנו מביאים איתנו מיפן, והכי הכי חשוב ואהוב הוא תה אולונג שאנחנו מאוד אוהבים לשתות קר ושותים ממש בגאלונים

danaziv

New member
הכי הכרחי...

שמן זית
רוטב אלף האיים
דיאט קולה
חריף מעשה ידי אבא של גיא (גיא לא נוגע רק אני).
רוטב עגבניות מיובשות
רוטב פסטו
בבישול-שום,בזיליקום,בצל,אבקת מרק ופפריקה.

נופר30

New member
יש הרבה

אבל מה שלעולם לא תתפסי אותי בלי זה פפריקה הונגרית אגוז מוסקט

חייב חייב שיהיה בבית...../images/Emo94.gif../images/Emo72.gif

פירות העונה חלב בטעם בננה של טרה מעדני חלב (יופלה, מילקי) זעתר אורגנו קורנפלקס תלמה פיתות בורקסים מעדנות חומוס צבר בירות ו... שוקולד

אתי@

New member
יש המון ואני בטח אשכח חלק

אבל הנה כמה: דיאט קולה יופלה ליצ´י לרונן קורנפלקס תלמה נס קפה נסטלה מלפפונים חמוצים תירס בקופסא של גרין ג´יאנט שוקולד מריר (למקרה שצריך עוגה בדחיפות
) אגוז מוסקט שום קפוא קוביות פטרוזיליה בזיליקום שמן זית בצל יבש נענע - רק בחורף, אבל חובה כמה בקבוקי קרלסברג יין - הר חרמון אדום של ירדן בטח יש עוד אבל אלה הכי מרכזיים...

אתי@

New member
וגם.... קמחים, מרגרינה, חמאה,

מחמאה ושאר המרכיבים החיוניים לאפיית פשטידות ועוגות.

תוכי

New member
אצלי יש ......

פפריקה חריפה ומתוקה כורכום שמן זית תבלין על האש אבקת מרק מכל מיני סוגים כמון כוסברה טחונה של אמא שלי רוטב אלף האיים קופסאות שימורים של תירס, טונה, אפונה וגזר, פיטריות וכו´ אגוז מוסקט במטחנה בייגלה קפה נמס בטמים וניל ואגוזים וכו´...............

הילית*

New member
יש הרבה אבל אלו הבולטים

יש תמיד מרכיבים לעוגה ולחלק מהפשטידות- לא תתפסו אותי בבית בלי שוקולד מריר (לפחות 4), בלי לפחות 2 יחידות מרגרינה, חמאה, 2 שמנת מתוקה עמידה, שימורי תירס, קמח תופח ולא תופח, אבקות אפיה, אינסטנד פודינג, בצל, שום, תפו"א וכמובן- שמן זית, פפריקה, אורגנו, ביצים, רסק עגבניות, קטשופ, מיונז, זיתים בשימורים קוביות של שום ובזיליקום טרי של דורות במקפיא מככבים אצלי קבוע, חלב עמיד, ממתקים- תוצ´יפס, במבות קבוע אצלנו, למניות במקפיא, גבינה צהובה כל הדברים האלו הם מסוג הדברים שעוד לפני שנגמר קונים. ממש לא תתפסו אותי בלעדיהם בקיצר, בבית שלנו מוכנים למלחמה או לכל הפתעה שתבוא .....

rinutza

New member
וואו יש המון - קודם כל שמן זית.

אח"כ יש כל מיני: חומץ בלסמי, פלפל שחור, פפריקה, כל מיני עשבי תיבול אבל טריים אם אפשר. חרדל, טבסקו ובטח יש עוד המון שלא עולים לי כרגע.

rinutza

New member
ואיך שכחתי - שום - האלוף בכמעט כל

מאכל. לגבי אוכל - ירקות טריים וקפואים למיניהם, מים מינרלים ודיאט קולה. רוטב חריף של ננדוס - יש בכמה טעמים. וכמובן - גלידה!!!

dorlim

New member
בטח אני אשכח כמה...

שמן זית, חומץ בלסמי, תבלינים מכל הסוגים(אני חולת תבלינים...), קופסאות שימורים (אפונה, תירס, פטריות, רסק עגבניות וכאלה) והכי חשוב - דיאט קולה (אחרת אנחנו לא שותים...)

kisses

New member
מרכיבים חיוניים בבית

פפסי דיאט או ספרייט דייאט
שום
רוטבים לספגטי בולונז
וופלות
פיצה למיקרו
גבינה צהובה ויש עוד ....

הילית*

New member
המרכיבים שציינת מתאימים לבית ישראלי