איזה משחה לקנות אינוטיול או דזיטין?

איזה משחה לקנות אינוטיול או דזיטין?

יש לה טוסיק אדום, שורף לה מאד ווולדה לא עוזרת. שאלתי כבר איפה הרופא שטוען שאין קשר בין שיניים לשאר תופעות ?

עדי78

New member
אני ממליצה על דזיטין.

לאחרונה המליצו לי גם על אגיסטן בייבי

אנה מ

New member
אצלנו עוזרת האינוטיול

אבל כדי להקל על כאבי הכוויה: א. לא לנגב במגבונים אלא לשטוף במים (מקסימום, לשטוף מהמגבונים את החומר שבהם ואז לנגב אתם). ב. באמבטיה לשים 3-4 כפות קורנפלור. ג. משחה (אינוטיול או דזיטין). ואני יכולה להגיד לך, שאצלנו, בוודאות, יש קשר בין טוסיק אדום לשיניים. נראה לי שהשתן והקקי שלהם חומציים יותר בזמן הוצאת שיניים ולכן צורבים את העור).

ma yaa

New member
אחרי שהדזיטין הפסיק להשפיע

וצריך לציין שדזיטין הוא היחיד שעזר במשך תקופה מאוד ארוכה (יותר מ 7 חודשים) וניסינו הכל, שוב הופיעה תפרחת שכלום אבל ממש כלום לא עזר לה (כולל מיליון תכשירים רפואיים) וולדה עשה רק יותר גרוע, גילינו משחה חדשה מעולה!!! משהו חדש של דוקטור פישר שעזר במהירות על- נקראת "אוליב-יול" אנחנו קנינו בסופרפארם בבית מרקחת אבל הבנתי שיש גם ההתי מרקחת של הקופות חולים. זה שילוב של שמן זית ו 40% זינק אוקסיד, היפואלרגני ובלי בישום (אני מעתיקה מהאריזה) זהו- אנחנו אימצנו כי ממש עזר, בהצלחה

ornak

New member
לנו יש אינוטויל ו"בייבי אגיסטן"

גם אצלנו בעקבות בקיעת שינים, ישנה החלשות כללית במע' החיסון, וירוס, שלשולים ו... פריחה
האינוטויל עוזרת עושה רושם, למרות שמרחתי רק 3 פעמים. רואה שיפור ניכר.

בדזיטין צריך להשתמש לסירוגין

כי היא חזקה מאוד. אנחנו השתמשנו ליסרוגין בדזיטין ואינוטיול, בפעמים הספורות שנדרשנו לכך.

meravido

New member
אינוטיול

כבר כתבתי השבוע שלדעתי אין עליה. את יכולה לקנות גם סבון שנקרא "דרמקס" של ד"ר פישר (בבתי מרקחת) והוא גם טוב לתפרחת חיתולים

בקיצור שתיהן, לא צריך מרשם נכון ?

והטוסיק שלה לא מגיב לכלום, עשינו עכשיו אמבטית קורנפלור, יצאה כמו שנכנסה, שורף לה נורא.

chili3

New member
אם את גרה באיזור גבעתיים, ממליצה

לך לקפוץ לבית מרקחת שביט (על דרך אלוף שדה), יש להם משחה לטוסיק שהם רוקחים שם והיא הכי טובה שיש. יש אפילו רופאי ילדים ששולחים אליהם ילדים מאוד רגישים. זו באמת משחת פלאים.

מרחתי לתהילה שמן זית ופלאי פלאים!!!

לתהילה הייתה תיפרחת שאינני יודעת בדיוק אם היא מהטיטולם שהחלפנו או מהשילשולים שהיו לה באותה תקופה. היה לה טוסיק אדום מאוד עם כוויות, מרחנו דזיטין, שעד כה היה די יעיל אך לא בפעם הזאת. בקיצור, מישהי אמרה למרוח שמן זית, סיפרה מנסיונה שזה עוזר. מרחנו כמה פעמים ואכן הכל עבר! שווה לנסות!!!!!!

למעלה