איזה משחקים גברים אוהבים?

איזה משחקים גברים אוהבים?../images/Emo36.gif

חוץ מכדורגל?
להלן הרשימה דרגו מ 1-10 לא רק עם בת הזוג
אלא גם עם חברים ומשפחה
ועד כמה מרגיע
או מעיר המשחק. סנוקר מונופול כדורסל
חצים
שש-בש
משחקי מחשב
קלפים-(פוקר רמי-מלחמה....)
מטקות (שאלת קיץ הולמת...
) טניס פינג-פונג ועד כמה רמת החשיבות שבת הזוג
שלכם תפרגן לאהבת המשחק שלכם, עד כמה חשוב למשל, אם זה משחקי חברה כמו מונופול, היא משחקת בחצי חשק... ועוד שאלה דיי חשובה, איך אתם מגדירים את עצמכם בתור מפסידים?- ברוח טובה, עצבני חלקית עד מעונן, מתעצבן מאוד ולא מראה, חייב לנצח בכל מחיר ולא תוותר עד שיסכימו לעוד סיבוב? עוד שאלה- כמה מכם ממלאים כרטיסי הגרלה- ו/או כרטיסי גירוד? ובכלל מאמינים בזה. תודה לכל הגברים
שעונים. (דרך אגב, גם בנות יכולות לענות, אני אישית אלופת
שש- בש...
)

Vdrums

New member
בבקשה

סנוקר - בד"כ מקומות מלאי ערסים, גועל נפש. מונופול - משעשע שיש יותר מ-4 שחקנים כדורסל - לא מעניין חצים - משעמם אחרי כמה פעמים שש-בש - לא יודע משחקי מחשב - משעמם קלפים-(פוקר רמי-מלחמה....) - את זה סבתא שלי משחקת, אם כבר אז טאקי זה משחק שולט מטקות (שאלת קיץ הולמת...) - ברור, משחק הכי כייפי שיש טניס - משחק שמצריך יותר מג=די תכנון מוקדם (מגרש וכו') פינג-פונג - שיש מצב זה סבבה, לא זמין כל כך. עד כמה חשוב שהבת זוג תאהב מטקות? די חשוב, אבל אם לא אז תמיד אפשר לבנות ארמון בחול. שמדובר במטקות אז אין מנצחים זה פשוט כיף. במשחקי חברה אני לוקח בכיף, אני מוצא את זה משעשע מאוד. לא ממלא כרטיסים למינהם.

אורזמן

New member
../images/Emo39.gifמ ש ח ק י ם

לא יכול לסבול כדור-רגל !!! יוצא לי לשחק הרבה באולינג לאחרונה סנוקר
משחק לעיתים ר ח ו ק ו ת מנופול
לא זוכר אייך זה נראה כדור-סל
המון זמן לא שיחקתי, זה לא מושך אותי חיצים
לא שיחקתי מזמן שש-בש
מ'מזמן לא שיחקתי משחקי מחשב
לא מעניין ולא מושך קלפים
לעיתים רחוקות מאוד מטקות
לא יכול לסבול, הרעש משגע אותי טניס
משחק נוסטלגי, לא מעניין היום פינג-פונג
כשהייתי נער שיחקתי
תלוי בבת הזוג, לפעמים מצטרפות למשחקים ויש שצופות
לא נורא כשמפסיד, פעם למטה ופעם למעלה, מפרגן למנצחים
לא ממלא כרטיסי גירוד....

זה לא קבוע

כלפי כולם. כל אחד והעדפותיו. למשל מהרשימה שנתת אני אישית לא מעדיף אף משחק אולי למעט משחקי המחשב. אבל אם זה עוזר לך ככה אז: 1. משחקי מחשב. 2. מונופול. 3. קלפים. 4. חצים. 5. סנוקר. 6. כדורסל. 7. מטקות. 8. טניס. 9. פינג פונג. 10. שש-בש. בעניין החשיבות. לדעתי לפחות, כל עוד בת הזוג לא נהנת באמת. אז אין טעם לשחק בכוח. רק אם אפשר ורוצים. היא לא חייבת לפרגן כי זה לא דבר שצריך לעשות. זה דבר שעושים בשביל הכיף. ועבור דברים שמהווים חוויות לאחרים, לא צריך לפרגן. אני חושב. אף אחד לא אוהב להפסיד. אבל יש הרבה שיקבלו זואת ברוח טובה וינסו ללמוד מן ההפסד לפעם הבאה. אחרים ישללו את ההפסד על ידי האשמה ברמאות או בחוסר תשומת לב. ואחרים פשוט עלולים לנקות בזעם. כרטיסי הגרלה אני לא ממלא כמעט כלל. דיי נדיר. מאמין שאפשר לזכות. אבל זה ממש נדיר. אני לא יודע עד כמה זה עוזר לך. ואני לא חושב שככה אפשר לבנות מערכת יחסים בריאה. לא על ידי התעניינות כפוייה על המשחקים שהצד השני אוהב. לדעתי זה צריך לבוא ביחד. כאשר מוצאים את הדבר שגורם לשניכם שימחה. אושר. וכיף ביחד. אני חושב. בהחלט. בהצלחה בכל מקרה.

למעלה