איזה משחקים שיוצאים בהמשך 2016 אתם מתכוונים לקנות

PlayGirl3

New member
איזה משחקים שיוצאים בהמשך 2016 אתם מתכוונים לקנות

הרשימה הבטוחה שלי:
Persona 5
World of Final Fantasy

אם יצא הניאו ואני אקנה אותו אז גם:
Final Fantasy XV
Star Ocean 5
Mafia 3

אולי:
I am Setsuna
Zero Time Dilemma

שלי...

הרשימה הבטוחה שלי day one.
דרגון קווסטו 7 (אני קונה new 3ds השבוע רק בשבילו מה שיפגע לי קשות בתקציב השנתי בלי זה הייתי קונה עוד משחקים)

היטמן 6 - אני מחכה למשחק הזה 10 שנים בערך לא יכול לחכות להקדיש לו את רוב 2017 גם.
דאוס אקס HD- ההמשך לאחד מהמשחקים הכי אהובים עלי בדור הקודם, עם סביבות יפות לעין ודמויות שנראות נורמלי- יאי.

משחק הבאטמן של TT - הם אמרו שכל הפרקים יצאו עד סוף 2016 אז זו קנייה בטוחה בלי ספק.
mafia 3 - אהבתי את הקודם וזה נראה הרבה יותר מרשים ממנו.
טוסט טונה- מת לחזור לתקופת הפס1 אחת הסביבות שהראו הזכירה לי את איוול forest מפפ9 זה אמור להיות משחק של 25 שעות בערך ככה שיהיה לי קל לשלב אותו השנה עם משחקים אחרים ארוכים יותר.

Shantae: Half-Genie Hero - לא יודע אם אקנה את גרסת הויטה או הפס4, אבל מאז ריימן הנפש שלי נותרה צמאה למשחק פלטפורמה מושקע ויפה כזה, shantae

תמיד הזכירה לי את המשחק של אלאדין במגה דרייב, כנראה בגלל שהיא ג'ינית ושהמשחק מלא במוטיבים מזרח תיכונים, משחק חובה בשבילי.
אולי:
סאותפארק- הפסדתי את המשחק הראשון וזה נראה משחק מטריף.
watch dogs 2 - למרות שאני חושב שהמשחק נראה די משעמם יש מצב שיהיה לי משעמם ואכנע וארכוש אותו.
xcom 2 - נראה משחק טקטיקה מדהים אבל אני מפחד שיתסכל אותי כי יש משימות על זמן, אז אני לא בטוח לגביו.

משחקים של 2016 שאני מתכוון לרכוש ב2017.
פפ15- לא יודע מה סקוור חשבו לעצמם ששמו את זה ודרגון קווסט באותו חודש, מבחינתי אין תחרות ואני שמח שגם מבחינת סקי אין תחרות.
World of Final Fantasy- נראה מדהים אבל זה זה דורש 100 שעות שאין לי לתת לו השנה (דרגון קווססט 7 זה 120 שעות ולי זה בטח יקח 200 עם הקצב צב שלי)
מעדיף לשחק אותו ב2017 בכייף שלי.
פרסונה 5- זה יוצא ב2017 אצלנו אז אין לי ממש ברירה בעניין.

אממ זהו בנתיים :)

PlayGirl3

New member
שכחתי את הבאטמן של TT

צריכה לשים אותו במקום פרסונה שמשום מה הכנסתי לרשימה למרות שהוא בכלל ב-2017. כנראה אני עדיין בהכחשה שהוא נדחה.

כן הרשימה שלך קצת הפתיעה אותי :)

אני כזה, "מה היא כל כך לא התרשמה מהתמונות של המשחק באטמן של TT מה קרה לה?"

זה נראה משחק פצצה הם כל כך לכדו טוב את המהות של באטמן.
יש שני משחקי SMT שיוצאים השנה, אבל שניהם לפלטפורמות של נינטנדו
.
אחד זה ההמשך של SMT 4 השני זה ... אממ בטריילר.

והכי מוזר, נכון המשחק SMT הזה נראה כמו איזה חיקוי מעפן של פרסונה? פרסונה לעניים כזה? מסתבר שהוא נחשב הJRPG הכי טוב של השנים האחרונות.

באסה שרק סקיי יוכל לשחק אותו כאן ואנחנו לא כאילו שאנחנו אזרחים סוג ב' :(

חחח פרסונה שאלוהים יעזור לך אתה מתעסק יותר מדי במה שאני משחק

במקום להתעסק במה שאתה משחק, זה לא בריא :)

V Has Come To

New member
נו מה לעשות יש יובש בפורום :)

צריך לעורר קצת עניין...
תמיד יש נפילת מתח אחרי E3

הבעיה עם הפורום הזה (וכתבו לי את זה אנשים במסרים)

זה שהתוכן שאנחנו מייצרים פה הוא מעולה, האנשים פה מעולים אבל אנשים לא רוצים להיות בפורמים, כל כמה חודשים אני מקבל מסרים בסגנון "כרונו, בוא לפייסבוק ותגיד גם לאיוול לפלייגירל והשאר לבוא גם, הלוואי שתבואו לפייסבוק ותפסיקו לנסות להחיות סוס מת חבל על אנשים ברמה שלכם"

כל כמה חודשים אני מקבל מסרים בסגנון הזה.

נקווה שהפורום יתרענן ככל שאנשים יכנסו חזק לדור הפס4.

V Has Come To

New member
כמה צפוי...

כמו המזג אוויר בקיץ בישראל...לא יכול לתת רשימה יותר מפתיעה?
והעיקר שסאות' פארק החדש רק ב"אולי"..שרלוק אם אתה עושה הזמנה מוקדמת למשחק החדש אתה מקבל את הקודם בחינם שאתה כבר יודע בוודאות שהוא מוצלח..אז גם אם החדש לא יעמוד בציפיות(סיכוי נמוך)עדיין אי אפשר ליפול כאן...
תהנה מבאטמן של TT חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מוזר, זה בדיוק אבל בדיוק מה שחשבתי על הרשימה שלך.

כלומר הדבר היחיד שהפתיע אותי ברשימה שלך זה שלא היה שם את watch dogs 2 ואיזה משחק של יוביסופט.

לפחות הזכרת לי ששכחתי את TLG אבל כמו שאיוול אמר אם הוא יהיה משחק של 6 שעות הוא לא יצדיק מחיר מלא ויש מצב שאני אחכה ל2017 איתו.

ולא יעזור לך הטעם שלי יותר מגוון משלך ככה זה.
אצלך אפשר למצוא רק שוטרים מגוף שלישי ולפעמים אתה עושה איזה טובה ומכניס משחק יפני כמו TLG.

אצלי אני לא עושה הבדלות, משחק טוב הוא משחק טוב.

חחח ויוצא השנה משחק בסדרה הכי אהובה עלי מה ציפית למצוא אצלי? מצחיק אתה.

V Has Come To

New member
מה שעולה לי כרגע...

Dead Rising 4
Gears 4
The Last Guardian
מאפיה 3 חזק על הרדאר שלי אבל אחכה לציונים...
קונה גם אקסבון...

אם אתה קונה אקסבון למה לא לחכות כבר לסקורפיו וזהו.

עד עכשיו החזקת יפה בלי אקסבון תתאפק עוד קצת.

V Has Come To

New member
זה לא ממש היה קשה להחזיק עד עכשיו ללא אקסבון...

לא היה שום אקסלוסיבי מספיק שווה בשביל לקנות אותו..חוץ מQB שבסוף הסתבר שממש לא היה שווה קניה בשבילו אבל כמו שאתה יודע הסתדרתי על מכשיר של חבר...
עכשיו הולכים לצאת עוד 2 משחקים שאני ממש רוצה לשחק ויש לי עוד את TR החדש לסיים...הסקורפיו כנראה יצא בסוף 2017 אתה באמת חושב שאני אוכל להתפאק עד אז? אם הסקורפיו יהיה שווה קניה אני פשוט אמכור את האקסבון הרגיל..אני עושה דברים כאלו כל הזמן עם סמרטפונים ומצלמות..ברור שמפסידים תמיד כסף ככה אבל זאת האופציה הכי פחות בזבזנית למפגרים ללא דחיית סיפוקים כמוני...

טכנית זה רק משחק 1.

כי DR4 מגיע לפס4 והגרפיקה שם תהיה טובה יותר. בדיוק כמו שאתה יכול לקנות את טומב ריידר ה"חדש" שוב עוד 4 חודשים בפס4. לשלם שוב 60 דולר זה יותר זול מלקנות קונסולה :)

אבל היי אני גם הולך לקנות קונסולה רק בגלל משחק אחד וזו עוד קונסולה שהיתה לי פעמיים אז אני מבין אותך פשוט גירס 4... דאמ אתה לא משחק במולטיפלייר מה תעשה אחרי שהקמפיין יגמר בסוף שבוע.

V Has Come To

New member
טכנית זה 0 משחקים...

כי אין לאקסבון באמת בלעדיים...או שהם מגיעים לPS4 באיחור או שהם יוצאים גם למחשב...למרות שראיתי עכשיו שכתבת בחדשות ש TR אולי לא יגיע בסוף לסוני אבל אני מאמין שאלו סתם שמועות..
כבר אמרתי לך לא לחפש הגיון בהרגלי הצריכה שלי...אני חם על DR4 וגירס 4 ולא רוצה לחכות...

בכייף אחי רק אל תגיד אחר כך שלא הזהרתי אותך.

כי אתה הולך להתבאס על הקנייה הזו אחרי ההתלהבות הראשונית של חודש מצעצוע חדש.

כי אלא אם כן אתה מתכוון להפוך את הONE לקונסולה הראשית שלך ולשמור את הפס4 רק לבלעדיים (ואני לא רואה סיבה הגיונית שתעשה את זה) היא הולכת סתם לתפוס לך מקום על המזנון/שולחן/מדף.

אתה צודק שהיום אנחנו משדרגים סמארטפונים בסכומים יותר גדולים בלי לחשבן לזה.
לי זה נכון במיוחד כי אני תמיד מעדיף לקנות את הפלאפונים בעצמי במקום לקבל אותם באיזה דיל של אחת החברות, אבל בכל זאת לסמארטפון יש יותר שימושים מקונסולה.

עדיף כבר ללכת על מחשב אם רצית אחד חזק, אבל היי החלטה שלך.

V Has Come To

New member
ואגב...

למה אתה כל הזמן חוזר ואומר שעל הPS4 דד רייסינג 4 יהיה עם גרפיקה יותר טובה?
אומנם הבלעדיים של סוני מתעלים לא מעט על הבלעדיים של האקסבון מבחינת הגרפיקה(ועוד דברים)אבל מבחינת משחקי צד ג' ההבדלים בביצועים ובגרפיקה הם מינורים אם קיימים בכלל...

לדעת הם לא מינורים בכלל.

אבל לא מפתיע אותי שבחור ששיחק את המשחקים שלו בטלווזיה על מצב "game" בטלווזיה עד לא מזמן לא מצליח להבחין בהבדלים.

V Has Come To

New member
לפחות לא חשבתי שהPS4 שלי מקולקל כי הכונן דיסקים שלו ריק...

ולא הבנתי למה לא קורה כלום שאני לוחץ על כפתור הEject...

מה שתגיד..ההבדלים לא מינורים..בטח..העיקר שאני צופה וקורא בכל ביקורת של משחק חשוב שיוצא ולא זכור לי מתישהו שהמבקרים רשמו על איזה משחק צד ג' כלשהו שהוא נראה ורץ הרבה יותר טוב על הPS4..
אני בטוח שקיימים כמה משחקים בודדים כאלו אבל זה זניח...

חחחחחח :) בא לך בטוב הקטע הזה יא מאנייק חחח.

זה היה יום רע ואף פעם לא ראיתי קודם איך מכניסים דיסק לפס4 והייתי שיכור.
אממ אני לא מסכים איתך שההבדלים מינורים בעיקר לא במשחקים שנמצאים ב900P
על הוואן, אבל שוב אם אתה לא מבדיל אז סבבה, הרווחת :)

למעלה