שלי...
הרשימה הבטוחה שלי day one.
דרגון קווסטו 7 (אני קונה new 3ds השבוע רק בשבילו מה שיפגע לי קשות בתקציב השנתי בלי זה הייתי קונה עוד משחקים)
היטמן 6 - אני מחכה למשחק הזה 10 שנים בערך לא יכול לחכות להקדיש לו את רוב 2017 גם.
דאוס אקס HD- ההמשך לאחד מהמשחקים הכי אהובים עלי בדור הקודם, עם סביבות יפות לעין ודמויות שנראות נורמלי- יאי.
משחק הבאטמן של TT - הם אמרו שכל הפרקים יצאו עד סוף 2016 אז זו קנייה בטוחה בלי ספק.
mafia 3 - אהבתי את הקודם וזה נראה הרבה יותר מרשים ממנו.
טוסט טונה- מת לחזור לתקופת הפס1 אחת הסביבות שהראו הזכירה לי את איוול forest מפפ9 זה אמור להיות משחק של 25 שעות בערך ככה שיהיה לי קל לשלב אותו השנה עם משחקים אחרים ארוכים יותר.
Shantae: Half-Genie Hero - לא יודע אם אקנה את גרסת הויטה או הפס4, אבל מאז ריימן הנפש שלי נותרה צמאה למשחק פלטפורמה מושקע ויפה כזה, shantae
תמיד הזכירה לי את המשחק של אלאדין במגה דרייב, כנראה בגלל שהיא ג'ינית ושהמשחק מלא במוטיבים מזרח תיכונים, משחק חובה בשבילי.
אולי:
סאותפארק- הפסדתי את המשחק הראשון וזה נראה משחק מטריף.
watch dogs 2 - למרות שאני חושב שהמשחק נראה די משעמם יש מצב שיהיה לי משעמם ואכנע וארכוש אותו.
xcom 2 - נראה משחק טקטיקה מדהים אבל אני מפחד שיתסכל אותי כי יש משימות על זמן, אז אני לא בטוח לגביו.
משחקים של 2016 שאני מתכוון לרכוש ב2017.
פפ15- לא יודע מה סקוור חשבו לעצמם ששמו את זה ודרגון קווסט באותו חודש, מבחינתי אין תחרות ואני שמח שגם מבחינת סקי אין תחרות.
World of Final Fantasy- נראה מדהים אבל זה זה דורש 100 שעות שאין לי לתת לו השנה (דרגון קווססט 7 זה 120 שעות ולי זה בטח יקח 200 עם הקצב צב שלי)
מעדיף לשחק אותו ב2017 בכייף שלי.
פרסונה 5- זה יוצא ב2017 אצלנו אז אין לי ממש ברירה בעניין.
אממ זהו בנתיים