איזה משחק איזה משחק!!!!

Angel lips

New member
איזה משחק איזה משחק!!!!

עשינו את זה מכבי פשוט גדולים קרענו אותם!!!!!!!!!!! אפשר להיות גאים במדינה שלנו

44 הפרש. אני עדיין לא מעכל.

ולפני המשחק זילזלתי במכבי כשהימרתי על 40 הפרש בלבד...
בדקות האחרונות היה מצב טוב ל-50 הפרש, אבל ריחמנו עליהם
שלא ירגמו אותם באבנים כשהם יחזרו לאיטליה

AcesHigh

New member
כן...

אחרי שניצחנו את הקומוניזם, הצלחנו להשפיל את הפאשיזם.

Angel lips

New member
חחחח

אבל תאמת טיפה ריחמתי עלהם.... אבל גם מקום שני באירופה זה טוב :)

Russia 4 Ever

New member
אף אחד לא היה רוגם אותם באבנים

עם כל הכבוד לכדורסל, הספורט שבאמת מעניין את האיטלקים זה הכדורגל. הרבה יותר מעניין אותם משחק הצמרת בין מילאן לרומא שיתקיים היום מאשר גמר היורוליג בכדורסל שנערך אתמול.

ymz

New member
אנחנו אלופים ../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif../images/Emo104.gif

היה משחק ענק. ואני לא אוהדת כדורסל.....

boris5

New member
מה הקשר למדינה../images/Emo12.gif

זוהי שמחה של אוהדי מכבי. אם תשאל את אוהדי הפועל ת"א והפועל ירושלים- לא תראה אצלם שמחה וזה טבעי, כי לא מדובר בנבחרת. רק שתדעו לכם, אצלנו אוהדי הפועל ת"א עודדו לפני חצי גמר את צסק"א ובין אוהדי הפועל ת"א כמעט ואין רוסים. זה רק מראה שאוהדי הפועל הם שפויים ולא נגררו לאורגיה הזאת.

AcesHigh

New member
כי מכבי לידיעתך..

היא קבוצה ישראלית.. כאשר קבוצה ישראלית מנצחת טורניר בינלאומי היא מביאה כבוד למדינה(נכון, כמו הפועל ירושלים) אוהדי הפועל הם סתם קנאים שהמילה פירגון לא מופיעה אצלם בלקסיקון.... אתמול מכבי שוב הוכיחה שהיא הקבוצה של המדינה, תירוצים לא יתקבלו:)

boris5

New member
חוסר הבנה בסיסית של יריבות ספורט

נכון, מכבי פירקה את האיטלקים והאמת, אני נגעלתי מאוהדים איטלקיים שלא באו מסיבות פוליטיות-אנטישמיות ולכן לא ממש רציתי שסקיפר תזכה. לעומת זאת, אות כבוד לאוהדי צסק"א. ועכשיו תגיד לי משהו: אם ריאל מדריד זוכה בגביע אלופות, אוהדי בארסה שמחים ומייחסים זאת להישג של ספרד כולה? לא! אותו דבר, אוהדי ארסנל לא בירכו את אוהדי מנצ'סטר יונייטד, כאשר אלה זכו ב1999 בטריפל. אם הספורט הישראלי רוצה באמת להשתייך לרמות הגבוהות באירופה- על אוהדים ישראלים לנהוג בדיוק כמו שאוהדי הפועל נהגו. ודרך אגב, אני מגנה את כל הקריאות על שואה. זה מבחיל
. בגלל זה הפסדנו שלושה משחקי דרבי.

למעלה