איזה משטח עדיף לרכוש?

avivrotem

New member
איזה משטח עדיף לרכוש?

מדובר בשטיח למחשב PC שאני מעוניין לרכוש האם עדיף השטיח שמוכרים GODANCE עם התאורה והחיבור הישיר למחשב הPC או האם עדיף השטיח הדלוקס מאתר IDDR הזה? מצפה לתשובות כנות תודה לכם אביב

i d d r

New member
אין מה להשוות

אחי, באמת שאין מה להשוות... באמת... המשטח של GODANCE בלי ספוג ועם מעט מאוד שירים... של IDDR עם ספוג עבה ואיכותי פחד...

kush kush

New member
היי אביב../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

אז ככה..... המשטחים שונים לגמריי. המשטח דלוקס שלנו וגם המקצועי הרגיל, בספוג בעובי של 2.5 ס"מ שכולו בולם זעזועים וזו המטרה בו. למשטח של גודאנס אין ספוג בכלל, זה משטח דק שדומה בתכונות שלו למשטח הדק של IDDR (שנמכר במחיר הרבה יותר נמוך...) בקשר לחיישנים, הכל שונה, מיוצר במפעל שונה. שלנו מיוצר לפי דרישות. בIDDR יש תמיכה מעולה כי IDDR מתמקצעים בתחום, ואת מקבלת את המשחק בעברית {שזה בלעדי} ואפשר להוריד שירים ועדכונים ישירות מהאתר.

avivrotem

New member
בעיה עם כמה נקודות למחשבה...

כן אבל ל- GODANCE יש דברים נוספים שהם מציינים בשטח : מה עם העובדה שב-GODANCE לא צריך מתאם מPS2 לPC ושזה מוצר שהותאם כולו לגמרי לPC וכמובן המחיר והעובדה שהחצים האלכסונים אומרים שרק כאן הם עובדים. ד"א אני גבר

boazbarda

New member
חיבור ישיר. - בלעדי ל IDDR

תראה, 1. המשטחים של IDDR כולם הם עם חיבור ישיר USB למחשב ותוכננו, שודרגו ופותחו ע"י הצוות המיקצועי של IDDR. אופצית המתאמים הייתה קיימת רק בכדי לנצל את אותו משטח לשתי הפלטפורמות. 2. רק לפני שבוע הגיעו המשטחים החדשים שמאפשרים חיבור ישיר גם למחשב וגם לפלייסטיישן - בלעדי ל IDDR - פיתוח חדשני. דבר זה מאפשר ללא שימוש במתאם כלשהו למשטח אחד להתחבר גם וגם. 3. האלכסונים כולם עובדים בכל המשטחים של IDDR הנוכחיים. 4. קופסאת הפלסטיק המגנה על המנגנון תוכננה מחדש לעמוד בתנאים קשים יותר - הגנה מפני שבירה.

boazbarda

New member
עוד משהו קטן....

ואם כבר אתה באמת רוצה לדעת "קצת" על גודאנס: לך לדף הראשי שלהם. תלחץ על CTRL+A כך שזה יסמן את כל האתר עכשיו כשזה מסומן גלול את הדף למטה תגלה את המילים החבויות שהם מסתירים בכדי לעלות במנועי חיפוש עכשיו חשוב לעצמך כמה שפל זה ומה זה אומר עליהם תמונה של החלק המדובר באתר מצורפת.

Skaz1

New member
נו באמת, איזה שאלה...? ברור ש....

IDDR, ורק IDDR. אני מצוטט את קייטי (kush_kush): Godance, Dance Party - Same SHIT. וזה בדוק אחי...

התשובה היא IDDR

אני לא טועה. בטח אם היית שואלת בגודאנס (הגרועים וגורמים לי
) הם היו אומרים שהם טובים יותר, אבל IDDR תמיד היו, ותמיד יהיו, האתר הטוב ביותר לDDR בישראל!

CajU9

New member
ברור שאת של IDDR

הייתי מפרט אבל בטח כבר הסבירו לך כמה השטיח הדק לא-טוב כמו השטיח העבה, ובכלל אם אתה קונה שטיח כלשהו, רק מ-IDDR, הכי מקצועייפ, והם גם היחידים שמביאים אחריות P:

הכי טוב זה השטיח של גודאנס!!!!

מנסיון שלי אל תאמינו לבעלי אתר ה IDDR השטיחים שלהם דפוקים לגמרי. השטיח של גודאנס הוא הראשון והיחידי והטוב ביותר בשוק . התוכנה של גודאנס היא הכי טובה הIDDR סתם מוכרים (ברוב חוצפתם) תוכנת סטפמניה שכל אחד יכול להוריד מהרשת ושכמובן עובדת גם עם השטיח המעולה של גודאנס. רק בתוכנה של גודאנס יש מד שריפת קלוריות איכותי שירים מדהימים והכל חוקי!!!!!!!\ אם אתם שואלים אותי אז זה ככה: במקום הראשון זה גודאנס השני זה DANCE PARTY ובמקום האחרון (נניח מקום 100234) זה IDDR ראו הוזהרתם!!!!!!!

למעלה