איזה משפחות ברוכות מפורסמות אתם מכירים?

• פותח הנושא Jen74
  • פורסם בתאריך

Jen74

New member
איזה משפחות ברוכות מפורסמות אתם מכירים?

יש לא מעט משפחות מפורסמות, אם מסדרות טלוויזיה או סרטים או אנשים ידועים שיש להם ארבעה ילדים ויותר. לדוגמה:
משפחת עטרי - המפורסמות מבנות המשפחה הן יונה (שחקנית), שוש(שדרנית רדיו) וגלי (זמרת).
משפחת בנאי - מאיר ובכורה בנאי, בני דודים, הוריהם של חמשת האחים. בסך הכול הולידו שבעה בנים ובת אחת.
הבמאי ההוליבודי סטיבן שפילברג ביחד עם אשתו השנייה (הראשונה הייתה איימי אירווינג), קייט קפשאו (שיחקה בסרט "אינדיאנה ג'ונס והמקדש האבוד")הם הורים לשבעה ילדים - ארבעה ביולוגיים, שניים מאומצים וכן שפילברג אימץ את בתה של קפשאו מנישואין קודמים.
משפחת פרטרידג' - משפחה המונה אמא וחמישה אחים המחליטים להקים להקת רוק. לאחר שהם מקליטים שיר הם הופכים ללהקה החמה ביותר בארה"ב. שחקנים :דיויד קאסידי - קית, סוזאן דיי - לורי, שירלי ג’ונס - שירלי, דני בונדיוס - דני
משפחת בריידי - הסיפורהוא על אלמן בשם מייקל, אב לשלושה בנים, גרג, פיטר ובובי, שמתחתן עם קרול, אלמנה גם כן, עם שלוש בנות, מרשה, ג'אן וסינדי. ביחד, כמאמר שיר הפתיחה הקליט, הם יצרו את משפחת בריידי.
משפחת קוסבי - בכיכובו של השחקן ביל קוסבי, משפחה המונה חמישה ילדים: סונדרה, דניז, תיאו (תאודור), ונסה ורודי הקטנה.
צלילי המוסיקה - משפחת פון טראפ האוסטרית במלחמת העולם השנייה, סרט קלאסי המספר על אלמן, אב לשבעה ילדים אשר שוכר את שירותיה של נזירה להיות אומנת לילדיו כאשר הוא נעדר מהבית לרגל עסקיו ועיסוקיו. איזה משפחות נוספות אתם מכירים?

פלגיה

New member
משפחת וויזלי

בספר "הארי פוטר" המשפחה הכי סימפטית בסדרת הספרים היא משפחה שבה יש שבעה ילדים. כמו בחיים, גם בספר המשפחה סופגת המון הערות ועקיצות על כך שהם "מביאים יותר ילדים מכפי יכולתם לממן".

Jen74

New member
וואי, נכון, איך שכחתי אותם ../images/Emo3.gif

יש גם את הדוגמנית-מנחת טלוויזיה אצלנו בארץ, שהיא עולה מחבר העמים. יש לה איזה חמישה ילדים. בנים ובנות שכולם בתחום הדוגמנות והמשחק. שמה אנסטסיה משהו... משום מה לא מצליחה להיזכר בשמה המלא.

little baker

New member
אנסטסיה מיכאלי - יש לה ששה ילדים

ונדמה לי שהיא בהריון, ד"א הסיפור שלה הוא שהרופא בגיל 19-20 "ניבא" לה שהיא לעולם לא תוכל ללדת

tal100mmt

New member
גם המשפחה של שאקירה....

יש לה איזה 11 אחים ואחיות נ.ב. הגעתי מהעמוד הראשי

Jen74

New member
WOW לא ידעתי../images/Emo70.gif

וזה מזכיר לי שלפני כמה שנים קראתי כתבה על משפחה מקסיקנית עם איזה 30 ומשהו ילדים או יותר. אני אנסה לאתר את הכתבה ולהביא אותה לכאן.

פלגיה

New member
טוני בלייר

אם אני לא טועה יש לו 4 ילדים (שרי ילדה את הרביעי בגיל די מאורח, נראה לי 45)

משפחת למברט../images/Emo77.gif

מ"אבא חורג אמא חורגת"- לפרנק יש שלושה ילדים- ג'ייטי, אל ושכחתי איך קוראים לקטן לקרול יש שלושה ילדים- דיינה, קארן ומארק. ואז הם מביאים בשותף את לילי.

Jen74

New member
../images/Emo45.gif סדרה שאני מאוד אוהבת...../images/Emo9.gif

למיכאלה ברקו יש 4 ילדים

ויש מפורסמים שחזרו בתשובה, נחשב?
לדוג' נעה ירון - עכשיו אני באמצע קריאת הספר החדש שלה (ספר יפה דרך אגב), רשום שיש לה 6 ילדים.

למעלה