איזה משפט אסור להגיד בדייט ראשון:

מיטללל

New member
איזה משפט אסור להגיד בדייט ראשון:

בתוכנית של שמוליק טיאר היו אמורים לשלוח בsmsים את המשפטים הכי גרועים שאפשר להגיד בדייט ראשון. שלושתם הראשונים היו: מרחוק את נראית מליון דולר, מקרוב את חייבת לי שני שקלים. הרי את מקודשת לי. את מזכירה לי את האקסית. מה המשפטים שלכם

חחחחחחחחחח הנה המשפט שלי

אנכנו עובדים יחד זה לא מתאים " משום מה המשפט הזה גורר לצרות שאי אפשר לצאת מהם

NBGirl

New member
חחח

להגיד "מרחוק את נראית מיליון דולר, מקרוב את חייבת לי שני שקלים" זו ירידה.. נשמע משהו שיצא מהפה של אלי יאצפן
. זה כמו להגיד [מהטופיק] "את כל-כך מכוערת שכשאת זורקת בומרג הוא לא חוזר"
. נראה לי שמי שאומר דברים כאלה גם לא מצפה שמישהי תיענה לחיזוריו
.

המממממ....

1) "סליחה..." היא מסתובבת אליך "אל מלה רחמים..." 2) "את מכירה את הסרט גרמלינס? כי את מזכירה לי את אחת המיפלצות..." 3) "נותנים לך ככה להסתובב חופשי, בלי מלווה?" זה מה יש לי עכשיו, בבוקר נחשוב על עוד

אסור בתכלית האיסור לומר לה....

"אני מתחיל להתאהב בך" "מעולם לא הרגשתי כך עם מישהי" "את בולעת או יורקת" (מחילה מכל חברותיי)

Ayoola

New member
דווקא "את בולעת או יורקת" עובד

אם מתכוונים אליו בצחוק ומראים את זה. נסיון

Anna Karenina

New member
../images/Emo5.gif השרשור הזה מזכיר לי נשכחות...

שמעתי כבר כמה וכמה משפטים מטומטמים... "אכפת לך שנסע במונית? פשוט חבל לי להוציא את האוטו מהחניה..." "אני אוהב בחורות גבוהות, שמעתי שהן חיות במיטה..." (What the fuck?!)

WC

New member
אהמ

משפטים שאסור לומר בכלליות: "תמיד חיפשתי מישהי כמו אמא שלי" "אני חייב להחזיר את האוטו לאבא עד 10" "קר לך?" בעת בהיה בחזה שלך. "תגידי, את פנויה להערב" "היי, אני ניסים" (ובנימה אישית: I DON'T DO ניסיםS). משפטים שאסור לומר לאסלה: יש קבוצה שלמה של פיקארס ליינס (פיקאפ של ארסים) שכוללת בין היתר את השורות: זה כאב כשנפלת מגן עדן, אבא שלי גנן/נגר/טייח ודומיהם. (כמובן שהיוצא מן הכלל הוא: "אבא שלי מובטל, אבל אני עדיין חושב שאת יפה") "בואי נחסיר את הבגדים, נוסיף את המיטה, נחלק את הרגליים בכדי שנוכל להכפיל" (האסלה ראתה את מישפט זה בשימוש, התוצאות היו קשות. אך מבדרות). ולא נדיין על כל נושא השריקות שהוא נלוז ובזוי הרבה יותר מהפיקאפ. WC תפוס

king kazabubu

New member
משפטים של ערסים זה הדברים

הכי מצחיקים בעולם... "את נראית לי אגוז קשה לפיצוח, אבל אני.... אני סנאי מוכשר..." אחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתי בחיי....

king kazabubu

New member
אגב, בפיג'מות בערוץ שש

יש פרק שאיזה ערס מתחיל עם אלונה והיא דפקה לו משפטים בחזרה להתחלות הגרועות שלו למשל ערס:"תגידי, אבא שלך גנן?" אלונה: "לא... הוא מתאגרף מקצועי" ערס: "וואלה, טוב לא חשוב, וזה כאב?" אלונה: "מה כאב? כשנפלתי מגן עדן או הבחור האחרון שאבא שלי פוצץ במכות אחרי שהתחיל איתי" ערס: "תגידי אמא שלך קוסמטיקאית?" אלונה: "לא, וחבל.. ככה לפחות מישהי הייתה מוציאה את כל השחורים מהחיים שלי" ישבתי וצחקתי לשמע אלונה טל המוכשרת

אושר מ

New member
חחחחחחחח גדול!

ואם מישהי אמרה משפטים טובים לדחות חבר'ה שלחו לי כמה במייל... אני אחפש את זה.

yarivos

New member
המשפטים שלי - חלקם נוסו בעבר..

"יש מצב שדרכת על חרא ? " "תכירי, זאת אמא.. " "אני נורא מצטער על הכלבה.. מהג'יפ שלי לא רואים כלום" "שכנה שלי קוסמטיקאית, ממש זול לעשות אצלה שפם"

למעלה