איזה משפט הכי עושה לכם את זה?

enigma69

New member
איזה משפט הכי עושה לכם את זה?

אני אוהב את "הללוווו...דיס איז וואט יו וואנט..דיס איז וואט יו גאנא גט.."("לייב מג´יק")

enigma69

New member
לא הבנתם אותי

התכוונתי למשפט שפרדי אמר במהלך קונצרט כזה או אחר.אני אוהב גם את "דיי´ר טוקינג פרום היר!"(וומבלי).

חח

נמצא ברשימת "ציטוטי המחץ" שלי,אני לא מפסיקה להגיד את זה

kerry cordano

New member
sometimes I wish I never been born

at all וגם put a gun against his head' pull the triger now he is dead..

mia01

New member
The nights grow long, but dreams

live on, just close your pretty eyes and you can be with me.... dream on....

realmagic

New member
לא בטוח מאיפה זה בא, אבל...

Is everybody happy? Is everybody really feeling good I'm sorry I couldn't be there, I'm recording in a studio all night long So take it easy everyone, have a nice day bye bye, yeah Mike Moran on the piano

emh

Member
זה שיר, לא ציטוט....

הוא נקרא Have A Nice Day ומוכר גם כ: Everybody Happy שמעתי שהוא היה השיר של מועדון המעריצים (אבל את אותו דבר שמעתי גם על השיר Dog With A Bone)

realmagic

New member
כמובן שהוא שיר, אבל הוא כל כך קצר

שהוא יכול להחשב גם כציטוט... מישהו אמר לי שזה בא מאיזשהו כנס או הענקת פרסים שפרדי לא הגיע אבל שלח שיר עם שאר הלהקה.. מישהו יודע אם זה נכון? דרך אגב - יש איזשהי הופעה (ניסיתי למצוא את זה אצלי, כי זה איפשהו פה) בה נאמר: "You buggers can sing better than I do, I tell you...". מישהו יודע מאיפה זה בא?

Oukami Kun

New member
There are plantey of ways that you

can hort a man, and bring him to the ground. You can beat him You can cheat him And leave him when he's down נו, זה בית שלם, אבל הבנתם ><

mia01

New member
דיס שיטי גיטאר נבר פליי דה קורדס

איי וונט איט טו פליי... איי אונלי נואו טרי קורדס באט לטס סי וואט האפנדס.. (משפט קבוע ומתנצל לפני crazy little thing called love)

natali24

New member
לא במהלך קונצרט, אלא בראיון...

פרדי אמר: well, i'm just a musical prostitue my dear (לאלו שמתקשים: "אני רק זונה מוסיקלית, יקירי")

realmagic

New member
יש ראיון שהם עשו בBBC

ומתוכו יש לי איזשהו איסוף קצר של משפטים קצרים (מי שערך את זה קרא לזה Queen talks) ושם אומר מישהו "Four old lady just still rocking away"... זה אותו ראיון שבו (נדמה לי) פרדי אומר "Hello, I'm Kim Basinger". יש גם קטע אדיר שבו (שוב, נדמה לי) בריאן אומר (על בוהיימין ראפסודי): We always had the idea of leading people to somewhere new rather feeting for what's going on (bg: that's boring), am I making sanse? ומישהו עונה לו: I'll tell you in 2 years time

mia01

New member
המשפט של פרדי four old ladies...

הוא מראיון ב85' שנערך באולפן הקלטות במינכן. יש בראיון הזה הרבה משפטים מצחיקים.... (four cocks fighting וכ'ו....)

natali24

New member
אתה מתבלבל עם משהו אחר

בסינגל של THE SHOW MUST GO ON יש 2 שירים נוספים, אחד מהם זה קטע, של פחות מ- 2 דקות, ובו חיברו קטעים מראיונות של קווין, ככה שמה שמתקבל בסופו של דבר זה קטע היסטרי וקורע מצחוק. יש את קים בסינג'ר, ו- I'LL TELL YOU IN 2 YEARS TIME וכו', שלמעשה הכל לקוח מקטעים מהעבר, ולא מראיון אחד שלם. אני חושבת ששמו את הקטע הזה בעוד סינגל, לא בטוחה.

למעלה