איזה מתי אתם מעדיפים?

• פותח הנושא Jen74
  • פורסם בתאריך

Jen74

New member
איזה מתי אתם מעדיפים?

למתי יש שירים שהוא שר לבד ויש ישירים בדואטים. האם אתם אוהבים את השירים שהוא שר לבד או את הדואטים? אם דואטים? איזה זמר/ת הכי אהבת את השילוב בשירה עם מתי? באופן אישי אהבתי את השירים של מתי עם הפרברים אבל יותר אוהבת לשמוע אותו שר לבד עם הגיטרה, הפסתנר או כל כלי נגינה אחר...

navto

New member
לבד

בד"כ אני אוהב יותר לשמוע אותו שר לבד. יש כמה שילובים טובים בין מתי לבין זמרים/ות אחרים/ות: מתי ורחל (כמובן...), מתי ויהודית רביץ, וגם השילוב בין מתי לבועז שרעבי ב"שלום עליכם"!

סאביבית

New member
מאוד אוהבת את מתי עם ריקי גל

ממש משלימה אותו וביחד הם מרגשים כל פעם מחדש.

מתי ולאה שבת

בעיקרון אני אוהב את מתי לבד הכי, אבל אני אוהב את הביצוע של מתי ולאה שבת ל"עוד יבוא היום". ללאה שבת יש קול מאוד מיוחד, (בכלל אני מעריך אותה כיוצרת) והשילוב שלה עם מתי מוצלח לטעמי.

PianoGirl20

New member
אני חושבת

שלמתי יש קול מספיק ערב ונעים בשביל לשמוע אותו לבד, כשהוא מלווה רק בפסנתר או גיטרה. אבל אם כבר צריך לצוות אותו עם מישהו, אז אני הייתי בוחרת את יהודית רביץ, שאני נורא אוהבת, ותמיד שמחה לשמוע אותה, ובטח שגם עם מתי. לדעתי הם משתלבים טוב ביחד.

liavt

New member
שנוי במחלוקת

אני אוהב את מתי בדואטים ולבד... אבל הדואט של לילות שרב עם דני ליטני קנה את לבי!

neti m

New member
מתי וגרוניך

שילוב מקסים ומשלים.ויש לי חולשה מיוחדת לביצוע של מתי ויבגני שפובלוב לכשאור דולק בחלונך,גם שילוב מעניין

אני הכי מעדיף

את מתי עם כספי ביחד ולחוד. וברצינות אני אוהב אותו שר לבד ועם אחרים.

trilliane

Well-known member
מנהל
מתי והפרברים וגם מתי ויודית ../images/Emo99.gif

הם בעיני שני שילובים מנצחים. אני מאושרת לומר שאת שניהם זכיתי לראות בהופעות משותפות, לפני כמה שנים, בתקופה בה מתי אירח אמנים שונים בהופעותיו. שכחתי גם את מתי עם רחל וטוקאן ב"ברזיל שעון קיץ"! מאז המופע ירד
, טוקאן התפרקו
, ואני עדיין מצפה לאלבום המיוחל, מי יתן ויצא יום אחד לא רחוק, אינשללה.

למעלה