איזה מתסכל להיות אוהד של הניינרס ;-

מוטי י

New member
איזה מתסכל להיות אוהד של הניינרס ;-

עם המזל הנאחס שיש לקבוצה הזו, גם המאמץ לסיים מקום אחרון השנה לא יעזור בבחירות דראפט משמעותיות.

ofribecker

New member
דווקא לגבי הדראפט...

... יש לניינרס אופציות נפלאות השנה! 1. זוכה ההייזמן הקווטרבק של USC מאט ליינארט - אופציה נפלאה! 2. ג'ייסון וייט זוכה השנה שעברה, הקווטרבק מאוקלהומה 3. אלכס סמית' הקווטרבק של יוטה שהוביל אותה לעונה ללא הפסד השנה 4. ראנינג בק - סדריק בנסון מטקסס 5. ווייד רסיבר - בריילון אדוארדס ממישיגן זוכה פרס בילטניקוף לרסיבר הטוב בארה"ב כל אחד מהם נראה כבעל סיכוי להשתלב מצוין בעתיד בכל קבוצת NFL.

Yo-man

New member
עופרי - יש לי בקשה

כשתסתיים העונה ונתקרב למועד הדראפט, הייתי רוצה לראות פה איזה סיכום קצר על מהות הדראפט (שאין לי יותר מידי ידע על הנוהלים והעסקאות, מי בוחר את מי ואיך - חוץ ממה שראיתי בסרט "ג'רי מגוויר"), ועל השחקנים המבוקשים. תגיד לי אם זה אפשרי מבחינתך.

ofribecker

New member
אז ככה

קודם כל, אין לי ספק שאעקוב אחר הדראפט, אם לא בשידור ישיר אז לפחות מיד אחרי שיתרחש. מבחינת החוקים שלו - גם לי יש מעט חוסרים אבל הם ניתנים להשלמה באופן די פשוט ככל הנראה. מבחינת ההיכרות עם שחקני הקולג' המועמדים, אוכל לתת סקירה. לגבי המהלכים העיקריים והמפתיעים שיהיו, אין שום בעיה, תקבל. לכסות את כל התמונה כולה? יהיה קשה, אבל לבטח אוכל להפנות לקישור שנותן את הסקירה המלאה.

puppi

New member
הניינרס לא צרכים אותם...

לפי דבריו ל אריקסון בקיץ הקודם נראה שהניינרס בונים על שני הקווטרבק שלהם להרבה זמן, וקווין ברלו הוחתם גם הוא על חוזה ארוך טווח (ודווקא המחליף היקס ניראה טוב) כך שהפורטי ניינרס צרכים רסיסר, אבל יותר מזה הם צרכים כמה קורנרס בק, לכן לי ניראה שהם יעשו טרייד למטה - זאת אומרת יחליפו את הבחירה הגבוה שלהם בכמה בחירות יותר נמוכות - בשביל לקבל יותר שחקנים (שהם יותר זולים...)

FL Marlin

New member
לפי השמועות

כאן ב-Bay Area אריקסון הולך לנהל את שלשות המשחקים האחרונים שלו בסן פראן. אחרי העונה הוא כנראה יעזוב לאמן חזרה בקולג' באוניברסיטת Ole Miss, שהיא כמובן ביתו של אליי מנינג עד לשנה שעברה.

puppi

New member
לא בטוח...

http://www.sf49ers.com/newsroom/DisplayNews.asp?NewsID=2184. אבל כולי תקווה שהוא ילך סוף סוך.

ranatz

New member
שילך כבר הגולם הזה אריקסון

מאמן גרוע כל כך לא היה לניינרס מעולם. שילך חזרה לקולג' או לאן שלא יהיה , רק שילך. יש שמועות שמייק הולמגרן עשוי להגיע אם יפוטר מסיאטל וזו אופציה עדיפה. בעניין הדראפט, קשה לי להאמין שהניינרס יקחו QB כי מאד מחזיקים מטים ראטאיי ודי בצדק וגם קן דורסי מראה פוטנציאל.מאט ליינארט בכלל עשוי להישאר עוד עונה בקולג' כדי לזכות פעמיים בהייזמן טרופי. לפחות מצב הניינרס לא יכול להיות גרוע יותר אז אני אופטימי לגבי העונה הבאה ובכלל. רק שיביאו איזה רסיבר נורמלי.

ofribecker

New member
אם כבר רסיבר אז...

... למרות שאני משוחד, נראה לי שהפעם הבחירה תהיה מוצדקת בהחלט אם הם יקחו את בריילון אדוארדס ממישיגן שזכה השנה בפרס בילטניקוף. ראיתי אותו במשחק בין מישיגן למישיגן סטייט והוא היה פנומנאלי (3 טצ'דאון, כשכל אחד בתפיסה יותר יפה מהקודמת וביניהם גם הטצ'דאון שהכריע את ההארכה השלישית) אבל לא רק במשחק הזה. כל העונה. לניינרס כבר היה רסיבר ממישיגן שהם בחרו בדראפט - טאי סטריטס שלא מי יודע מה הצליח איתם ועבר (לדטרויט).

dbroncos

New member
זה לא בהכרח תלוי בו

לדעתי זה הרבה יותר תלוי בבעלים. אני חושב שהוא דווקא ירצה למשוך עוד עונה, כדי לשנות טיפה את המוניטין שלו. אני גם לא מאמין שהולגרן יהיה כל כך טיפש עד שהוא ירצה להכניס ראש לא כל כך בריא למיטה מאד חולה. אגב, אמרתי ראש לא כל כך בריא - כי לדעתי הוא מאמן בינוני, אולי קצת יותר מבינוני. הוא בטח יותר טוב מאריקסון האפס, אבל הוא לא האיש שיוביל את פריסקו בחזרה לפיסגה. לגבי השחקנים שיש היום בניינרס - מקן דורסי אני בכלל לא מחזיק, טים רטאי הוא קווטרבק מחליף טוב, קווטרבק פותח בינוני, ובטח לא שדרוג על פני גארסיה. אם תהיה הזדמנות לקווטרבק טוב - הם חייבים ללכת על זה.

ranatz

New member
אתה צודק בעניין הולמגרן

הוא לא גאון גדול וניהול המשחק שלו עלוב. לפעמים צריך קצת מזל בחיים כמו שיש לך בקבוצה אחד ברט פארב שגורם לכל מאמן להראות כעילוי ולזכות בסופרבול. אני דווקא מחזיק מטים רטאיי אבל מצידי שיקחו את ליינארט בדראפט ויעשו טרייד טוב על דורסי או רטאיי והעיקר, שיעיפו כבר את הגולם אריקסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FL Marlin

New member
אריקסון לא עוזב כנראה

השמועות היו נכונות, הוא אכן נפגש עם ראשי OLE MISS אבל החליט היום שהוא כנראה נשאר בסאן פרנסיסקו עד סיום החוזה (עוד שנתיים אם אני לא טועה), אלא אם כן יהיו התפתחויות נוספות.

עופר49

New member
הגנה קודם כל

לפני שלוקחים קווטרבק או וייד רסיבר, צריך לשדרג את ההגנה ואת האופנסיב ליין. גם אם מונטנה יחזור, זה לא יעזור אם הוא יצטרך להימלט על חייו כל היום, או אם כל קבוצה תשרוף את הניינרס במסירות עומק. והבעיות של הניינרס עמוקות הרבה יותר מאריקסון. זה מתחיל בבעלים, ג'ון יורק, שנחוש בדעתו כנראה להרוס אותם עד היסוד

דנייייי

New member
אריקסון

דעתי על האיש מעולם לא הסתרתי. אך לאיש אין יכולת לאמן קבוצה במקצוענים והוא היה ונשאר בחירה גרועה של הניינרס. אם באמת הניינרס רוצים להתחיל לבנות את עצמם ולהתחיל תהליך שיקום, הם לא יוכלו לעשות זאת עם אריקסון. בשביל מה לבזבז עוד שנתיים שלוש ואז להביא מאמן חדש שישנה את השיטה. אם מחליתים על בניה מחדש, וזה בדרך כלל קורה שאתה בוחר ק"ב, והם צריכים ק"ב, (קן דורסי שחקן נחמד, באמת שאהבתי אותו במיאמי אבל זרוע ויכולת דיוק של ק"ב פותח ב NFL אין לו.) אז עדיף גם להעיף את המאמן המאוד כושל ולתת למאמן חדש לבנות את הקבוצה. לטעמי הולמגרן יהיה בחירה מאוד נבונה שלהם, האיש אומנם ירד טיפה בנכסיו בשנה שנתיים האחרונות, אבל הוא יודע לזהות כישרון, יודע לבנות קבוצה וזה בדיוק האיש שהניינרס צריכים.

דנייייי

New member
האופציות של הניינרס

בוא נתחיל מזה שג'ייסון ווייט לא יבחר בסיבוב הראשון, יש כמה וכמה ק"ב שיותר טובים ממנו, ולא נראה לי שהם יקחו אותו בסיבוב יותר מאוחר כשיש כמה אופציות הרבה יותר טובות ממנו שיבחרו יותר מוקדם, וכשיש לך את אחת הבחירות הגבוהות אז יש לך המון אופציות. מאט ליינארט שחקן מעולה אך פירסקו יצטרכו את אחת המקומות הראשונים כדי לבחור אותו. אך יש אופציה מעניינת אחרת בשם אארו רוג'רס שיכול להוות עבורם אופציה לא פחות טובה. טיפה קשה לי לראות אותם בוחרים רץ עם בחירה ראשונה או שניה במיוחד שיש להם את בארלו אבל בסיבוב השני או השלישי יש מצב. לגבי תופס, שוב לפריסקו לטעמי אם יהיה להם את אחת משתי הבחיורת הראשונות אז רק ק"ב יהיה אופציה עבורם השאלה אם זה יהיה רוג'רס או ליינארט.

למעלה