איזה נגן הכי טוב מבין הרשימה הנל? תודה

polop

New member
איזה נגן הכי טוב מבין הרשימה הנל? תודה

היי ! אשמח לעזרתכם , אני מתלבט בין כמה דגמים של נגני MP3 , אני צריך את זה רק למוסיקה, ומעדיף משהו כמה שיותר קטן (הקליפ של סנדיסק – בהקשר הזה מוצא חן בעיני). הדברים החשובים לי (מההכי חשוב לההכי פחות) : שמיעה טובה -נגן שמגיע לווליום גבוה , עמיד וחזק , קליטה טובה ברדיו , שיהיה קטן. מס' שעות נגינה פחות משמעותי לי. אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל , כולם 4 GB : TeachMP 114 Sansa Clip , , IRiver T5 ,I Audio I7 , Philips SA2945, Philips SA2840 תודה רבה

שגיא132

New member
נגן הכי טוב

קניתי דרך חבר משהו מגניב לגמרי נגן MP3 MP4 חדש!!מדהים! הנגן מתחבר למצית הרכב ומשדר את המוזיקה לרדיו הרכב לפי תדר שבוחרים-אין צורך בכבלים בכלל!גודל מסך של 1.8 אינטש + שלט רחוק + כבל חיבור למחשב + תוכנה יעודית. המכשיר משמש כדיסק און קי חבל על הזמן התפריט של המכשיר מפריד בין תמונות/MP3/MP4 ומאפשר שליטה מעולה בניהול הקבצים.ניתן להוסיף כרטיס SD להרחבת הזיכרון!!עוד ועוד בקיצור מכשיר מדהים!

שגיא132

New member
שם הדגם

זה דגם מיוחד שייצרו כפיילוט - לא קיים עדיין בשוק בכלל אם תרצה תמונה שלח לי מייל ל [email protected] או תתקשר אלי 054-4879416

שגיא132

New member
נגן MP3 נייד לרכב

לא יודע איזו חברה אבל נגן מדליק ואני שומע להנאתיברכב והילדים יכולים להעביר שירים עם השלט הרחוק - סתם נחמד הוספתי תמונה

יאיר B

New member
הכלל במכשירי חשמל אומר שאם אין למוצר שם חברה

ורצוי מאוד אחת מוכרת מאוד - יש בעיה. קל לדעת אם מדובר בחברה בעלת שם כלשהו: אם בודקים בגוגל אם שם החברה, התוצאה הראשונה צריכה להיות אתר הבית שלהם. אם אין אתר בית או שמוצאים רק אתרי מכירה בישראל - זבל סיני ללא שם (מה שאנו קוראים לו נגן מדבקה או נגן ג'נרי - אלו נוטים לעשות בעיות ולמות בטרם עת). באתר הבית כדאי לבדוק אם יש נגנים לחברה הזאת והאם הדגם שיש לך נמצא בינהים (מקרה בישראל - נגנים של Apex שלא מיצרת ננגי מוזיקה בכלל = נגן מדבקה). לגבי הנגן המסויים הזה - למסך יש משקל כלשהו ויכולים להיות מקרים שהוא ילחץ על חיבור המצת ברכב ועם הזמן יפגע בו. אגב, בהנהלת תפוז לא רואית בעין יפה פרסום על גבי הפורום!

אז למה אתה לא מוחק?

איכשהוא הפרסום הזה אפילו הגיע לי למייל, מדובר בפרסום בסה"כ, ולא רק שתפוז לא רואים את זה בעין יפה אלא מבקשים למחוק ולהודיע להם.

יאיר B

New member
תקראי מה ש-uriler כתב בתגובה עבורו.

זאת בעצם המטרה: להוכיח שמדובר בזבל סיני ואז אם מישהו יכנס לפורום בגלל שחיפש משהו כזה, החיפוש בארכיון יעלה את ההודעה + ההוכחה שמדובר במדבקה. זאת הנקמה הכי טובה שניתן לבצע בסוכנים כאלה. אם הוא לא יבין את הרמז - יש עוד כלים לטפל בבעיה (ואני מניח שאת מכירה אותם).

יש בזה משהו.

סתם ממש עצבן אותי שזה הגיע לי למייל.
(ואני עדיין מנסה להבין איך...)

מנגר 4

New member
יש חוק נגד ספאם במדינה הזו

לפחות באופן תיאורטי את יכולה לתבוע אותו על זה

uriler

New member
אה, ושכחתי -

מעניין שמפרסם המודעה ב Yad2 הוא "שגיא", וכותב ההודעה פה (ש"קנה דרך חבר") הוא "שגיא 132". איזה כיף זה לתפוס מפרסם מטומטם יותר מהרגיל, הא? :D

מנגר 4

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

הוא אפילו לא טרח לשנות את הניסוח שלו מ"יד 2" ופשוט העתיק אותו לפה.... גם בדיל אקסטרים יש את כל השטויות האלו... ואני לא יודע מי יותר מטומטם.. המפרסם הזה או אנשים שקונים ממנו

or121210

New member
אני ממליץ לך על ה- iaudio 7 או הקליפ

את פיליפס אני לא מכיר (יש להם אחלה אוזניות, לא יודע יותר מזה), שמעתי שה-T5 עושה בעיות, וה-TeachMP נשמע כמו נגן מדבקה. קליטת רדיו תלויה באוזניות ובכמה הן מתוחות השוואה בין הנגנים ה-ABI: http://anythingbutipod.com/compare/cowon-iaudio-7-vs-sandisk-sansa-clip דיון על הקליפ וה-7 מלמטה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1292&MessageId=133442293

למעלה