איזה נגן מומלץ לעסק???????

מיה מפי

New member
איזה נגן מומלץ לעסק???????

היי אני ליצנית שמחפשת נגן MP3 בשביל העסק על מה אתם ממליצים????????

יאיר B

New member
למה לייצנית צריכה נגן?

ממה שאני יודע, לייצנים משתמשים בטייפ להשמיע שירים במסיבות.

מיה מפי

New member
יותר נח

יש לי מערכת גדולה עם דיסקמן אבל הגעתי למסקנה שנגן זה הרבה יותר נח דיסקים לא נשרטים ופחות לסחוב דברים ולדאוג שמה שכחתי איזה דיסק בבית כי אני עושה אירועים לפי נושאים ולכל נושא יש דיסק משלו בקיצור אני רוצה להשתכלל קצת ולעשות לי את החיים קלים יותר אז אני אשמח לדעת מה אצם ממליצים אמת שההורים שלי עכשיו במדריד ויש שם המון נגנים במחירים מוזלים אך אין לי מושג מה טוב ומה לא הם טלפנו לשאול אותי אבל לא הייתה לי תשובה אשמח אם תעזרו לי

יאיר B

New member
אם יש לך הרבה דיסקים - עדיף נגן

שמבוסס על דיסק קשיח. יש כמה כאלו טובים (וזה גם תלוי במחיר שאת מוכנה לשלם): iRiver - טובים מאוד. יש כמה דגמים שמאופיינים בקיבולת שלהם ובעוד פיצ'רים כמו מסך צבעוני לתמונות וסרטים (מייקר). Creative - גם טובים. יש עוד חברות כמו ARCHOS שגם יודע להקרין סרטים על המסך שלו וכמובן שיש את ה-IPOD האלמותי על שלל דורותיו. גם סוני מייצרת נגנים טובים (אם כי יקרים יחסית). כולם טובים, השאלה היא כמה את מוכנה להשקיע ומה הנפח של הדיסק שאת צריכה. כנראה לא טוב לך - נגן פלאש (זיהוי: הם יותר קטנים פיזית) - יש לרוב עד 1GB (בודדים ויקרים עד 2GB) ונכנסים כ-250 עד 300 שירים (ל-1GB). מצד שני, אם זה מספיק לך זה יכול להוזיל מאוד את הרכישה. גם בפלש, אותם חברות כמו בדיסק הם מומלצות. להתרחק: נגנים ג'נריים (ללא מותג, לרוב פלאש בסכום זעום - לא יודע מה קורה איתם לספרד). בנוגע לספרד: צריך לבדוק מה קורה עם האחריות על המכשיר. היבואן של IRIVER זה ארקדיה ושל CREATIVE זה איסטרוניקס, IPOD מיובא לארץ ע"י ידע וסוני ע"י ישפאר. בררי בחברות הללו האם הם יכבדו אחריות ממכשיר שנקנה בחו"ל ומה צריך לשמור / להביא להם כדי שיקבלו אותה. אם יש מישהו שמבין בנושא האחריות הבינלאומית, אולי הוא יכנס וירשום לך על כך.

יאיר B

New member
הערה נוספת שנזכרתי לגביה

אם מביאים מחו"ל נגן מבוסס דיסק קשיח - עלולות להיות בעיות עם המכס (הוא עולה יותר מ-200$). כך שאם את מתכננת לשלם מכס, לא יודע אם זה יצא לך יותר זול. תוכלי לקרא על זה בשרשור אחר בדף הזה (קישרתי למטה). יש עוד שרשור שמדבר על זה בדפים יותר ישנים.

TheRealDeal

New member
לדעתי דווקא iPod יתאים יותר

במיוחד בגלל שאפשר לקנות לאייפוד רמקולים ניידים שמותאמים רק לאייפוד, וגם נשמעים טוב מאוד... במיוחד בשביל הגודל שלהם..

weird dust

New member
אין דבר כזה שממש טוב לה

אלו רמקולים קטנים ולא רציניים מספיק. היא צריכה דרך מערכות הגברה ורמקולים יותר רציניים כדי שכל הילדים גם ישמעו את המוזיקה
. מה שטוב באייפוד זאת הפתיחה הסופר מהירה ואפשרות השמעה בשניות למרות שבשאר המכשירים ככל הניראה יקח כמה הרבה שניות עד שיפתח השיר וזה מפריע בעבודה. למרות שניתן להגיד אחרת בכל המכשירים.

weird dust

New member
ה-H300 של IRIVER או אולי ה-IPOD

נגן יחסית אמין על בסיס דיסק קשיח, איכול קול מצויינת. גם בעל יציאה לאוזניות וגם בעל ליין אווט. הנגן הוא בעל 20 או 40 ג'יגה ויש לו מחיר לא רע. יחסית קל להשתמש בו ואם חושבים בבית מראש על השירים זה פשוט יותר. העברה אל הנגן מתבצעת ע"י גרירת שירים לנגן וזה די פשוט. מצד שני יש את האייפוד שהניווט בו הכי פשוט והכי מהיר. הוא מגיע ב20 ג'יגה (במקרה שאנחנו מחפשים) ויש לו אפשרות ליצור רשימות תוך כד נסיעה הרחק מהמחשב. הנגן יחסית נטול פיצ'רים אבל אין לך צורך בכך. הנגן בעל יציאה אחת של אוזניות. העברת שירים לנגן ע"י תוכנת אייטונז שיש כאלה שאומרים שזה טוב יותר יש כאלו שאומרים שזה פחות טוב אבל לכל אחד דברים שונים.

orimaor

New member
אני לא יודע בקשר לIRIVER

אבל לקארמה של ריו שהוא דרך אגב קצת יותר זול יש חבור RCA למערכת סטריאו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30306

למעלה