איזה נגן מומלץ עד 620 ש"ח?

איזה נגן מומלץ עד 620 ש"ח?

שלום! על איזה נגן אתם ממליצים שהוא בסכום של עד 620 ש"ח. שני הפרמטרים החשובים: שיהיה בו רדיו , ושלא יזלול בטריות. תודה

weird dust

New member
זה קצת קשה

כמה נפח את צריכה? בכל מיקרה סאןדיסק זה הנגן היחיד במחיר נמוך שאני יכול לתת.

מה עדיף על מה?

המליצו פה על 2 דגמים מה עדיף על מה בהתחשב בשני הפרמטרים ששאלתי: StormBlue MP500, או, 512MB Sandisk (הכחול) ? האם הרדיו נמצא באוזניות או במכשיר בכל אחד מהדגמים הנ"ל? (ב ZAP כתוב שהוא נמצא באוזניות ובביקורות שם כתוב שהוא נמצא במכשיר עצמו. מה נכון?!) תודה

יאיר B

New member
בסאנדיסק הרדיו נמצא במכשיר עצמו

זה בודאות (יש לי את המכשיר). לא יודע לגבי השני (אבל אני מניח שבמכשיר שעולה כמו שהוא עולה - גם שם הרדיו בפנים). איזה עדיף? לא יודע, לא התנסיתי בסטורמבלו.

אתה מרוצה מהמכשיר של סןדיסק?

היי יאיר האם אתה מרוצה מהמכשיר של סןדיסק 512 MB ? וגם..ל-מה התכוונת שהוא "עולה כמו שהוא עולה"? אם זה המחיר יקר אז הרדיו אמור להיות במכשיר או באוזניות? להתראות

יאיר B

New member
אני אוהב את המכשיר.

הוא נחשב לנותן תמורה טובה ביחס לכסף. "עולה כמו שהוא עולה" הכוונה היא שהסטורמבלו עולה הרבה כסף (יחסית לנגנים הזולים) ולכן אני מאמין שהרדיו נמצא בתוכו (כמו שדני טוען). את המחיר שלו תוכלי לבדוק בזאפ או באולסייל כמו שנטען.

dani666

New member
ב STORMBLUE הרדיו במכשיר

לי יש את ב MP600 והוא מכשיר מעולה. לדעתי, ממה שקראתי כאן על הסנדיסק - הסטורמבלו עדיף עליו לחלוטין.

weird dust

New member
מה מחירו ומי היבואן?

יש לו שם טוב יותר, השאלה מה ההבדל הכספי ומיהו היבואן, משך האחריות וכ'ו.

dani666

New member
הכי טוב - חפש פרטים ב OLSALE

טלפון שהורדתי שמם : 1-599-59-60-61 היבואן נקרא "סקאן אנד גו". אני יודע שהם יושבים בבנימינה - כי לשם נסעתי כדי לקנות את המכשיר (אחרי שתיאמתי אתו טלפונית). ב OLSALE גם תראה מחירים, אם כי לא בטוח שיש שם את כל סוגי הדגמים וגדלי הזכרון.

ל-STORMBLUE שם טוב יותר ?!

ל-STORMBLUE שם טוב יותר מהסאנדיסק?! אתה בטוח!? חשבתי שסאנדיסק נחשבת חברה טובה מאוד!!!

weird dust

New member
ניראה לי שכן

זאת חברת צעצועים במחיר קצת יותר מופקע בעלת מוצרים שעל הנייר נשמעים טוב יותר.

dani666

New member
לא יודע אם זה צעצועים ..

אבל המכשיר באיכות גבוהה - הן מבחינת ייצור, הן מבחינת שמע והקלטה, והן מבחינת ממשק המשתמש (גם הג'ויסטיק וגם נושא התפריטים). לדעתי זה כמה דרגות מעל ה סאןדיסק (שלא לדבר על הגנריים). כשאני קניתי אותו - הייתי צריך לבחור (אותו מחיר) בין ה creative nuovo MX200 לבין ה stormblue MP600 - ולדעתי מכל הבחינות הסטורמבלו עלה עליו. דרך אגב - החברה היא קוריאנית, ואת יכולה למצוא את האתר שלה ב www.stormblue.co.kr (מומלץ מיד ללחוץ על הלינק לאנגלית ...)

למעלה