איזה נגן מתאים לי?

איזה נגן מתאים לי?

היה לי ריו קרבון שמאוד נהנתי ממנו והוא נמצא עכשיו אצל אחיין שלי וזה אומר שאני צריך לרכוש נגן חדש. היות שאני לא מעודכן בכל הדברים העכשוויים אכתוב את הצרכים שלי ואשמח להמלצותיכם. גודל דיסק: מינימום 20 ג'יגה. רדיו FM כולל הקלטה. שעות נגינה 10 לפחות (רצוי הרבה יותר) איכות סאונד מעולה (אני משתמש באוזניות מאוד איכותיות). מידות ומשקל מינימליים תמיכה בעיברית מאוד מאוד רצויה מסך קריא (לא חייב לאפשר הצגת תמונות) אפשרות לחבר למערכת סטריאו שלט רחוק אלחוטי יהווה יתרון

weird dust

New member
טוב כמה דברים

אני חושב שH10 עם 20 ג'יגה יהיה טוב לך, אבל כרגע הוא עוד לא בארץ. בעיקרון אם אין לך בעיה עם גודל של מכשיר (בכל מיקרה אסור לרוץ איתו) אז יש את הקריאייטיב זן-טאצ'. הזן מצויין כמעט בשביל הכל אבל הוא קצת מיושן אבל יש לו הרבה שעות נגינה, הוא זול ויש בו 20 ג'יגה עם רדיו. שלט יש עם זה קצת בעיה בשבילו אבל אפשר לחפש ולקנות. חיבור למערכת זה ע"י כבל נפרד וזה מאוד פשוט.

תודה ושאלות נוספות

האם ה - H10 ניתן כבר לרכישה בחו"ל? האם הוא תומך עיברית באופן מלא? האם יש לו שלט? אוקצור, היכן יש פרטים מלאים על ה - H10 איזה עוד מכשירים יכולים לבוא בחשבון ביחס לכל הפרמטרים שציינתי שחשובים לי?

weird dust

New member
H10 ניתן לקניב בחול

וגם עזה זה חול אבל שם לא
טוב בכל מקרה, האייץ 10 פועל פחות זמן מקריאייטיב רק 16 שעות. עברית באופן חלקי (לקריאייטיב אין בכלל). יש לו שלט שניתן לקנות בנפרד ככל שזכור לי אבל מקבלים איתו קייס סילקון ועוד כמה דברים.

למי יש עיברית מלאה?

איפה יש פרטים מלאים על ה - H10 ומה שמקבלים איתו? אלו עוד מכשירים אפשריים?

למעלה