איזה נגן MP3 הכי מומלץ היום?

gizzz

New member
איזה נגן MP3 הכי מומלץ היום?

על מה הייתם ממליצים היום כנגן הטוב ביותר? הכי מעניין אותי זה איכות הסאונד ו כמבון שיהיה נפח ראוי 6 גיגה מינימום. האם זה נכון כי למיני דיסק של סוני יש סאונד הרבה יותר טוב מכל נגן MP3 שיצא עד היום? שאלה נוספת שיש לי : האם הרמקולים הניידים של אלטק לנסינג יכולים להתחבר לכל נגן MP3 או שמא הוא ייעודי רק ל IPOD?

salinasg

New member
לי יש h10

iriver h10 זה המכשיר שיש בערך לרוב האנשים כאן, ואני חושב שכולם יגידו לך שהם מרוצים. איכות שמיעה טובה מאוד, הוא קיים גם בנפח של 5 ו-6 גיגה. חוץ מזה יש לו עוד הרבה תוספות שאין מה להגיד, הן בהחלטת נחמדות. אומנם מסך קטן אבל נחמד לראות תמונות, טקטס, והוא משמש כזיכרון חיצוני. דיסק און קי. אני מרוצה ^_^

Aviad1987

New member
גם לי יש H10

יש לי אמנם 5 ג'יגה אבל ה6 ג'יגה לא עולה הרבה יותר. אני מרוצה ממנו בטירוף...

gizzz

New member
מה עם הPSP של סוני?

למישהו יש מושג כמה נפח מוזיקה הוא יכול להכיל?

weird dust

New member
אין לו דיסק קשיח

ולכן יש צורך בדיסק חיצוני והוא אינו דיסק רגיל. לא ההיתי ממליץ על הPSP כנגן. הוא אולי טוב למשחקים אבל לא בשביל להיות נגן.

weird dust

New member
הוא יותר דומה למיני דיסק

הוא פועל על דיסקים לא על דיסק קשיח או מורי סטיק. זה כמו המחשבים שלפני עידן הדיסק הקשיח, עוד כשהיו הדיסקטים הגדולים.

orensh1

New member
iAudio

לפני שקניתי את הנגן שלי, עשיתי כמוך אני מניח סקר נרחב באינטרנט לגביי הנגנים הקיימים, כולל קריאה של סקירות ותגובות גולשים ב-CNET <מומלץ בחום!> בכל אופן, זה נורא תלוי מה חשוב לך, אני רציתי נגן שכולל רדיו, שלא מחייב אותי בהתקנת תוכנה להעברת קבצים <דוגמת האייפוד> וכמובן שיהיה נגן איכותי. בסופו של דבר, החלטתי ללכת על iAudio ואני מאוד מאוד מרוצה מהנגן, הגדם החדש שלהם םשוט מדהים <X5>, עם מסך צבעוני, תפריט פשוט ואיכות סאונד מעולה! אם תרצה עוד פרטים, אתה מוזמן לפנות.

orensh1

New member
בארה"ב

האמת היא שקניתי את ה-M3L קודם, ואחרי יומיים, הם הוציאו לשוק את ה-X5....לא התאפקתי
וקניתי גם אותו, אז אגב, אם מישהו מעוניין ב-M3L חדש....

weird dust

New member
תשובות

לסוני אין את הסאוונד הטוב ביותר, המיני דיסק לרוב בעל איכות יותר ירודה אבל שומעים בסדר. איכות הסאוונד היתה בסדר כמור אבל היה קשה להכניס פנימה שירים והתוכנה לא תמכה בכל סוגי הקבצים שהיו לי על המחשב והדבר גרם לי לסיבוכים עם כל מיני שירים. על מיני דיסק אני לא ממליץ. כל הרמקולים האלו בנויים בעיקון לאייפוד אבל הן מתאימות לכל הנגנים. יותר קל למכור למכשיר נתמך כמו האייפוד ום בטח גם לבנים מה שעוזר לשיוך, אבל הם מתאימים לכל הנגים כדוגמאת האייפוד.

gt-master

New member
למינידיסק איכות ירודה?

נכון שלמינידיסק שלי (MZR700) שהוא ישן אין אפשרויות סאונד כמו בנגנים החדשים ואני מתכוון לאקולייזר אבל הסאונד שלו מעולה. אם אתה לא שם על LP4 אז האיכות יותר קרובה לדיסק מאשר MP3 בקידוד גבוה. המגבר סאונד במינידיסק ובמכשירי סוני הרבה יותר טוב משאר החברות כמו שהמסכים במכשירים של סוני יותר איכותיים מאשר השאר(ניידים,פאלמים, מצלמות). בתור אחד שיש לו הרבה נגנים אני יכול לומר שהמינידיסק איכותי ביותר ורק איריבר (גם פלש וגם ה H320 ) מתקרבים לרמה שלו. יש לי גם נגן פלש של סוני והוא פשוט ועם סאונד פנטסטי ואת ה NW-H3 לא יצא לי לשמוע אבל באוזניים עצומות אני בטוח שהוא נשמע פיצוץ.

weird dust

New member
איך נוצר הLP4?

הוא נוצר על ידי הורדת איכות. המגבר והסאוונד למשל בסטיראו היו מצויינם אבל ב-H300 שלי אני מרגיש איכות טובה יותר. מה עוד הוא גם נוח יותר. אני כן יכול להגיד שהנגן של סוני עם הדיסק הקשיח לא רע בכלל, והוא גם תומך בMP3 ולא רק ב-ATRACT.

gt-master

New member
>>>

ה LP4 וה LP2 זה בעצם קידוד ל ATRAC3 שאינו שקוף למשתמש. אז נכון שב LP4 הכיווץ מורגש אבל ב LP2 או בכלל בלי הכיווץ כנראה בביטרייט גבוה מאוד ודיי קרוב לאיכות דיסק. הקטע שבמינידיסק הסאונד לרב עולה על דיסקמנים בגלל הממירים וההגברה האיכותיים. לגבי נוחות אתה צודק,בנגני MP3 העבודה יותר דומה לPDA וגם נוחה יותר ולכן סוני הולכת גם בכוון ואני מאמין שאולי בקרוב הם יפסיקו עם המיני(למרות שהוציאו דגמים חדשים עם מסכים צבעוניים ואני חושב שגם מצלמה)

TheRealDeal

New member
הרמקולים של אלטק לנסינג מתחברים

רק לאייפוד, אלא אם קונים את הIM4, שהוא פחות איכותי גם.. אני הייתי ממליץ על אייאודיו X5(למרות שהוא לא 6 ג'יגה), אייפוד, או קריאייטיב זן מיקרו (אני לא אמליץ על הH10, כי אני לא מוצא בו יתרון על הקריאייטיב זן מיקרו, חוץ ממסך צבעוני שבגודל כזה זה ממש דפוק להוציא על זה עוד כסף).

למעלה