איזה נורא כל היום עבר שעה 1630

זורחת1

New member
איזה נורא כל היום עבר שעה 1630

וכל היום רק אכלתי עוד משהו עוד ועוד . ובגלל שניכנסתי למחשב לעשות למישהי טובה לא עשיתי כלום כלום בבית. יש כביסות טוב לפחות היפעלתי מכונות וטליתי .כל הכבוד לי יש שקיות זבל מוכנות ללמטה . כלים לרחוץ לא הכנתי אוכל היום כי אמרתי דיי נימאס לי כל יום אוכל ואתמואל נישאר אורז . פשוט או שאני עושה עוד ועוד ולא שבעה . או שבכלל כלום כאב לי אפילו לא היתיחסתי אני ישנה במיטה עייפה ואכלתי בגלל חולשה שיהיה לי כוח הבת אומרת לי אימא אני רעבה מהבוקר אימא מה נוכאל .אמרתי לה מה יש ושום דבר לא רצתה לקחת לבד .אמרתי יש קוסקוס רק ומרק . יש קציצות מוכנות שהכנתי ובסוף הלכה והיזמינה שווארמה על חשבונה ביזבוז כסף ולא טרי .לא חבל . בחיים שלי לא קניתי לי אוכל כשהיתי קטנה .היתי אוכלת ציפס ולחם או ענבים ולחם זה מה שלמדתי מאימא שלי . או עם לא היה לו ממרח אז שוקולד חלב חצי חבילה בלחם אפילו לא לחמניות .היום הילדים מיתפנקים . בעלי כיתף יגיע בית בלגן אדישות .אין אוכל .אין זריקה עשיתי מיקלחת להתעורר וכלום איזה עיפות מה זה קורא לכם מצב כזה תעזרו לי בבקשה .אין היום סומכמת לא עשיתי כלום

זריחה 2

New member
קורה זורחת בטח שקורה....

עייפות,אדישות,מצב רוח רע וחוסר התייחסות.. צריך רק לחכות שה"גל" הזה יעבור,ומחר בוודאי יהיה כבר יותר טוב.. מעט סבלנות והכל יהיה בסדר.

זורחת1

New member
כן בסוף עשיתי לפני שהעלי יגיע

אבל לא תאמיני עד השעה 18 לפני שבלי מגיע הלכתי לעשות זריקה כי היגזמתי . אז סידרתי בצי' צי'ק אבל עד שעשיתי נפלתי וגרם לי לאכול הרבה הרבה אוכל נורא והיום ההרגשה הזו הנוראה . וגם הלכתי לפארק והחיילת אמרה אחרי שתעשי זריקה אני גם באה איתך קבעתי איתה בקופת חולים ומחתי שהיא באה איתי כי הרגשתי שלא טוב לה חרדות מתח מצבי רוח ורבה עם חברים . ואומרת לחברים שלה שהיום לא היה כיף .או אין לה מצב רוח . איך אני יודעת כי ניכנסתי למחשב למסנג'ר היה פתוח לכן קראתי וכאב לי מאוד מאוד לקרוא . אני כולכך רוצה שיהיה לה טוב וכיף . אז טוב שעשינו הלכיה ודיברתי איתה וניסיתי להגיד לה שצריך לקחת את החיים בקלות ולא להיתיאש ואמרתי לה חשוב לקחת בקלות ניסיתי כזה שהיא תרגיש טוב קצאט .היא בעצמה הרגישה שהיא זקוקה לאויר לנשימה . אמרתי לה שזה בריא ללכת ועושה טוב . למרות כשאמרתי לבלעלי אני עושה זריקה אז בעלי צועק לי בטלפון למה עכשיו למה עכשיו את רוצה לצאת להליכה ובאמת כל הכבוד לי שלא שאלתי אותו והימשכתי כי רציתי לדאוג לעצמי שיהיה לי טוב . מה למה אני יבוא להגיש לו שתיה חמה ואחר כך נירדם בסלון .אבל עד שיצאתי מהבית הנשמה יצאה לי טוב שיצאתי ראיתם גם הבת מרגישה מחנק .

למעלה