איזה נזק

avtari

New member
איזה נזק

הם קטנים,חמודים...כמובן שגם חכמים אבל גם מסוכנים. שניה של חוסר תשומת לב והמחשב/טלפון/IPOD/או כל דבר אחר בטווח נגיעה עלול לההרס. הסיפור המלא כאן, מעניין אותי לדעת מה נהרס אצליכם בבית?

Master Stav

New member
כמה וכמה ארועים

מכשיר הMIO פורמט מספר פעמים וכמעט נשבר טלפונים סלולארים וקווים שלטי הרחוק של הרכבים ובעצם כל מה שידו של תום משיגה ....ילד סקרן
רמת החיים עלתה אצלנו.... . . . . . . . .. . . . . .. . לגובה של מטר מטר וחצי בנתיים

SaTLaN32

New member
את נושא הטלפונים פתרנו בקלות

בתור עובדי חברה סלולרית, הצלחנו להשיג טלפונים דמה (אילו שמציגים בדוכנים) והעולל שמח... יש לו אחד בעגלה ואחד בבית. לגבי המחשב, גם הוא אוהב להכות במרץ, אז התקנתי לו תוכנת פסנתר, לפחות שיעשה מוזיקה

SaTLaN32

New member
וד"א הוא רק עכשיו התחיל לזחול..

אני מניח שיהיה שמח מעכשיו

schlomitsmile

Member
מנהל
אוהו... קצרה היריעה... פריט טראומטי אחד: להוריי היה כד חרסינה יפני, אותו הביא אבי ממסעותיו מעבר לים. כל ילדותי עברה בזהירות לא להתעטש לכיוון הכד, לא להסתכל חזק מדיי, שלא יאונה כל רע לכד היקר. ביום בלתי נשכח אחד, כשהיה בכורנו בן 4 בערך,עבר בריצה ליד הכד, ו...הכד נשמט והתרסק... כולנו עצרנו נשימתנו... אבל אבא שלי נאנח קלות, וזהו ../images/Emo12.gif זו אחת הפריבילגיות של נכד ראשון... לאף אדם אחר זה לא היה עובר בשקט...

avtari

New member
אכן יש פריוולגיות

מסכים- לנכדים יש כרטיס פתוח להרוס כמעט כל דבר אצל הסבא והסבתא. יש לי הרגשה שגם להם הסבלנות תגמר בשלב כלשהוא

hag70

New member
לנו יש 2 חתולות

וילדה אחת שאוהבת לישון
. האמת שאני לא זוכר
. אבל זה באמת לא אומר שום דבר

למעלה