איזה נחותים שאקירה לא רואה אתכם ממטר נ.ב מישהו ראה ג'חנון שחור עם תלתלים סטייל ניסים גרמה מרקד פה?
B BABAJANI82 New member 13/6/03 #1 איזה נחותים שאקירה לא רואה אתכם ממטר נ.ב מישהו ראה ג'חנון שחור עם תלתלים סטייל ניסים גרמה מרקד פה?
S Shakira paradise New member 13/6/03 #2 אייייייללל ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אתה יודע ששאקירה לא רואה אותנו ? תאכל חומוס
אייייייללל ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אתה יודע ששאקירה לא רואה אותנו ? תאכל חומוס
B BABAJANI82 New member 13/6/03 #3 או הנה מצאתי אותך ניסים אף אחד לא יכול לראות אותך עם קירזולים כאלה
S Shakira paradise New member 13/6/03 #4 חחחחחחחח ../images/Emo20.gif ../images/Emo105.gif * אצבע משולשת * חיחיח אני לא מאמינההה עוד מישהו שמפנטז על ניסים תגיד אייל גם אתה מסניף אקווהפרש?
חחחחחחחח ../images/Emo20.gif ../images/Emo105.gif * אצבע משולשת * חיחיח אני לא מאמינההה עוד מישהו שמפנטז על ניסים תגיד אייל גם אתה מסניף אקווהפרש?
S Shakira paradise New member 13/6/03 #6 פחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo105.gif חיחיחיח ובכן מזה זה
B BABAJANI82 New member 13/6/03 #7 נו את יודעת כשאת משחקת כדורגל או כדורסל.. או שבכלל חמסין השערות של הרקטום רטובות כאלה...
S Shakira paradise New member 13/6/03 #8 אהההההה ../images/Emo105.gif נו בייטח שאני יודעת מה חשבת חוחוחו