איזה נחש זה לדעתכם?

איתי322

New member
איזה נחש זה לדעתכם?

תשמעו לפני די הרבה זמן אני קניתי נחש אוקי המגדל הפרטי שקניתי ממנו אמר לי שזה מילק שחור... אז אני המשכתי במחשבה שזה מילק שחור אז אני הלכתי לעשות לו פרוב ואמרו לי שזה קינג שחור... אז אני לא יודע על כל מיני דרכים לזהות איזה נחש זה אבל אני רוצה לשמוע מה אתם חושבים שזה... אורכו 80 ס"מ בערך והוא בן שנה וחצי עד שנתיים אני חושב... או קינג שחור? או קינג מקסיקן שחור? או מילק שחור?

gaichuk

New member
זה קל מדי...

מאחר ולא הדוגמא או הצבעים זה מה שמבדיל בין מילק לקינג,חפש הבדלים בקשקשים. כמה אמורים להיות למילק? כמה אמורים להיות לקינג? כמובן שלא מדובר על כמות הקשקשים הכללית על כל הגוף אלא על קשקשי גחון למשל או מספר הקשקשים בין פתח הביב לקצה הזנב או על הראש למשל... לי הוא נראה כמו מילק. גילוי נאות,אפילו לא הגדלתי את התמונה... בקיצור,ברר מה ההבדלים וחפש אותם. וכמובן אל תשכח לספר לנו מה יצא...

איתי322

New member
אני ספרתי

את הקשקשים על הגחון מפתח הביב ועד קצה הזנב וסיימתי עם הספירה של 93 קשקשים..כמה יש לקינג?ואין הבדל כלשהו בצורה של הראש?כי הנה תמונה של הראש בלבד...

naja

New member
היו לו טבעות כשקנית אותו?

אם אני לא טועה, למילק שחור צעיר יש טבעות שנעלמות כשהוא מתבגר ולכן סביר שזה לא מילק. לכן יש כאן שלוש אופציות: Mexican Black Kingsnake-Lampropeltis getula nigrita Black Kingsnake-Lampropeltis getula nigra או מופע מלניסטי של variable Kingsnake-Lampropeltis mexicana . שני הראשונים מגיעים מידי פעם במשלוחים לבית החיות. הסוג השלישי קיים ומתרבה אצל מגדלים בארץ, אולי כדאי לך להתייעץ איתם(אלון ברגר לדוגמא). למה שלא תיצור קשר עם מי שמכר לך אותו ותנסה לקבל יותר מידע?

איתי322

New member
שאני רכשתי אותו המוכר

שהוא רפאל יפרח אמר לי שהוא מילק שחור...ושקניתי אותו הוא היה שחור לגמרי אבל בערך 60 ס"מ אני חושב...ואני הייתי יום אחד בבית החיות הם אמרו לי שזה קינג שחור...אני שאלתי קינג מקסיקן שחור והם אמרו לא זה קינג רגיל עכשיו אני כבר מבולבל..בכל מקרה הנה תמונה של הגחון של הנחש באזור הצוואר... (הגחון שלה שחור זה בגלל הפלאש הוא יצא ככה).

לי זה נראה כמו

Lampropeltis getula nigrita. המילקים השחורים עולים בסביבות ה100$+ בארה"ב וזה לא מעט ביחס לרוב הזעמנים שמגיעים לארץ. בכל מקרה נראה נחש די חביב

naja

New member
אני נוטה להסכים איתך.

למרות התמונות, שקשה לראות בהן את הפרופורציות של הנחש, נראה לי שהראש שלו רחב כמו של קינגים שחורים ולא מחודד יחסית כמו של המילקים.

אפשר לקבל תמונה

של הגחון של הנחש? במיוחד של אזור הראש והצוואר. לא ידוע לי על מילקים שחורים שיובאו לארץ (אני מניח שבעיקר המחיר) מה שכן יש כמה הכלאות של קינגים שחורים שהם בצבע שחור אבל יש להם גם דם של קינגים ממינים אחרים.

איתי322

New member
הנה עוד תמונה של הגחון

וכמו שאמרתי הוא שחור זה בגלל הפלאש הוא יצא ככה...

gazon

New member
ההימור שלי: קינג שחור.

כמו שכבר השמעתי את דעתי שרק קנית את הנחש, אני מאמין שהנחש אינו מילק שחור. כמו שהוזכר ע"י אסף מילקים שחורים בוקעים במופע טרי קולור רגיל, משמע טבעות אדום שחור לבן בדומה לרוב המילקים. המילקים השחורים הצעירים מתחילים להחליף את צבעם רק לאחר גיל החצי שנה, ואם אני זוכר נכון (שווה בירור נוסף) מסיימים את השינוי רק בגיל של שנה וחצי שנתיים. בנוסף עוד מספר פרטים שרק על פיהם לא הייתי מסתמך אבל יכולים לחזק את השערה: 1. מילקים שחורים רבים שומרים על צורת טבעות חלשה על מופעם הבוגר (אומנם לא כולם). 2. המילק השחור נחש מסיבי וגדול שמגיע עד לאורך ממוצע באזור ה135, נחש באורך זה בגיל השנה וחצי לא אמור להיות רק באזור ה80 סנטימטר. כמובן שגם טענה זו יכולה להיות מושפעת מקצב האכלה ובעיות אכילה שונות. 3. מחירם של המילקים השחורים אינו גבוהה במיוחד בחו"ל אבל עד כמה שידוע לי הוא אינו מצוי בארץ, וגם אם כן בכמיות מעטות ביותר. יבואן שהיה מייבא מילק שחור אמיתי היה דורש עליו מחיר שבהתאם לנפוצותו בארץ. שיהיה בהצלחה בכל מקרה, נבו

איתי322

New member
יכול להיות שמתי שקניתי אותו

הוא כבר היה בן שנה וחצי וכמו שאמרתה היו לו הפרעות בגדילה...בכל מקרה הוא יחסית יותר מסיבי מהקינג קליפורניה שלי שהוא כבר מטר ועשרה..בנוסף לכך שהרבה תמונות של מילקים שחורים שאני ראיתי רובם היו שחורים לגמרי ובלי שום סימנים לטבעות במופע טרי קולור. אתה רואה איך המילקים השחורים האלה לא מעלים שום זכר למוםע טרי קולור שאיתם הם נולדו.. וכנראה שאני לא ידע בבטוח עד שאני לא ירבה אותה עם זכר ויראה איך יצאו הבייבים... לכן שאלתי הבאה.. המילקית/קינגית/קינגית מקסיקנית שחורה הזאת היא בת בערך שנה וחצי עד שנתיים ואני רוצה להרבות אותה עם הקינג קליפורניה שלי שהוא גם כן בן שנה וחצי עד שנתיים, כאשר אני ירבה אותם ויצור הכלאה אם אכן זאת מילקית שחורה חלק מן הוולדות שיבקעו יהיו במופע טרי קולור או משהו קרוב? ואם היא לא מילקית שחורה יבקעו לי קינגים שחורים? אם במקרה המטען הגנטי של הקינג קליפורניה יתבלבל עם המטען הגנטי של המילקית השחורה שתיהיה את ההכלאה איך בערך יראו הוולדות שיבקעו חצי שחורים בנדד וחצי מופע טרי קולור? או שחצי יצאו ככה וחצי יצאו ככה? או שבכלל הם יראו אחרת לגמרי?

naja

New member
הכלאות וכו'....

את דעתי על הכלאות רשמתי יותר מפעם אחת ואין לי כוונה לחזור על זה..... ראיתי עד היום כמה עשרות נחשים שהיו תוצר הכלאה של קינג שחור וקינג קליפורניה והמראות היו, איך לומר, קשים...... הקינגים הכי מכוערים שראיתי עד היום וללא תחרות. צבע שחור שולט וטבעות לבנות\צהובות דקיקות וחסרות סימטריה. לא משהו שתצליח למכור.....

אבל הם לא היו הכלאה

עם קינג קליפורניה. הם היו הכלאה בין זכר קינג שחור נקי (ככל הנראה) לנקבה שחורה שהיא תוצר של הכלאה בין קינג שחור לקינג מדברי. אלו שהיו גם חצי קליפורניה באמת היו מכוערים במיוחד

gaichuk

New member
לך על זה.

שנה הבאה הם כבר יהיו מספיק בוגרים למשחקים האלה. אם יצאו מילקים יפים,הרווחת. אם יצאו קינגים יפים,הרווחת. אם יצאו מילקים או קינגים מכוערים,תן אותם להורה הקינגי מהשניים. בהצלחה.

naja

New member
../images/Emo6.gif

יותר מידי שנים עם "יעקב נחשים ועקרבים"......

youval osman

New member
Lampropeltis getula nigrita

גם בזמנו שבאת עם הנחש אלי לעבודה ואמרת שקנית אותו בתור מילק שחור אמרתי לך שזה קינג , Lampropeltis getula nigrita.

למעלה