איזה ניצחון של סרינה וויליאמס

bonibon

New member
איזה ניצחון של סרינה וויליאמס

איזה ניצחון של סרינה וויליאמס אני לא מאמין, היא שיחקה יוצא מן הכלל, פשוט יוצא מן הכלל , ניצחה את המשחק מול קרפריאטי כמו גדולה ,, יאללה סרינה יאללה . אבל וונוס הכי טובה בעולם, איזה באקהאנד יש לאחיות האלה בלי עין רעה אה ?

hillly377

New member
ממש לא

כמה שאני לא אוהבת את סרינה היא מסוגלת להרבה יותר... לנסות לדפוק סמאש ושהוא יגיע ישירות לקהל, זה משהו שאפשר לראות רק בחוגי טניס ברמה"ש... וכמו שהדר ציינה למטה-קפריאטי יותר הפסידה את המשחק מאשר סרינה ניצחה אותו. אבל אין מה להגיד-כל הכבוד לסרינה בזכותה אחותה תשהה עוד שבועיים במקום הראשון...

bonibon

New member
שמעי אין מה לעשות בקשר לסמאש

גם אגאסי לפעמים מביא סמאשים לא טובים , אבל כעיקרון היא שיקחה יפה מאוד, שמרה טוב , וגם היו לה איסים יפים מאוד, את שופטת שחקנית בגלל נקודה אחת לא טוב , זה לא טוב .

hillly377

New member
קודם כל...

ממש לא שפטתי אותה לרעה, בסוף גם אמרתי כל הכבוד לסרינה והיא אכן דפקה 11 איסים יפים מאוד. אבל בדוגרי אין מה לעשות היו לה כמה נקודות ממש לא טובות והרבה טעויות לא נחוצות, מהצד השני של המגרש גם קפריאטי עשתה שטויות, לא הגישה טוב ובסופו של דבר הפסידה כי היא שיחקה פחות טוב מסרינה. שמע, אתה יכול להגיד שהיא שיחקה יפה אם אתה לא מכיר אותה, אם אתה מכיר אותה אתה יודע שהיא מסוגלת להרבה יותר מזה, שתיהן מסוגלות להרבה יותר מזה.

bonibon

New member
נכון אבל...

מלה את אומר מסוגלת להרבה יותר ,אני חושב שרק סרינה יוכל להרבה יותר , ראית איך קפריאטי הורידה אותה ברמה פשוט , פשוט הורידה אותה זה היה מגעיל

hadar_ak

New member
יפה מאוד?!?!!?

תסלח לי מאוד, אבל יפה מאוד היא ממש לא שיחקה. סרינה עשתה בסט השני והשלישי כ"כ הרבה טעויות לא נחוצות שהרבה זמן לא ראיתי שחקנית ברמתה עושה. מה גם, היום ראיתי שוב את המשחק, וההגשות של סרינה היו המשחקונים שלקחו הכי הרבה זמן, בודדים היו המשחקונים שהיא הגישה ונגמרו בזמן סביר. ( כמעט בכולם נדרש שיויון והלאה... ) בקיצור, אני אסכם את דעתי - נתחיל מזה שקפריאטי השחקנית הכי טובה בעולם היום. יש לה בעיה ענקית - היא לא נכנסת למשחקים כמו שצריך.. היא לא מתחממת טוב או שפשוט מתרגשת. שתיהן שיחקו הרבה מתחת לרמתן עם טעויות של ילדים קטנים. אם קפריאטי הייתה מתחילה את המשחק נורמלי ( ולא מגיעה למצב של 5-0 ) הוא היה נגמר בשני סטים לטובתה. כמו כן, ( ואני מקווה שקפריאטי קוראת את זה :) ) כשאתה עובד כ"כ קשה ועושה נקודות מדהימות וגורם ליריב שלך לעשות כ"כ הרבה טעויות לא נחוצות ולבסוף שובר בשעה טובה את ההגשה שלו, אסור, אבל אסור להשבר ישר אחרי זה בחזרה!!! המנוחה על זרי הדפנה ( " שברתי אותה אני במרחק ניצחון " ) היא הכי מסוכנת. אמרתי בקיצור וזה לא יצא... לא נורא, בסה"כ טורניר שני העונה, יהיו עוד הרבה. העיקר שהיא נראית כמו שהיא נראית ומשחקת מדהים.

למעלה