איזה נעליים לקחת?

kopzi12

New member
איזה נעליים לקחת?

ספורט? מגפיים? לא משהו מפוצץ, משהו שיהיה לי נוח ושאני לא אצטרך לנסוע לריקושט כדי לקנות נעליים ב500 שקל... עם איזה נעליים אתם נסעתם? =]

קח נעלי ספורט

להליכה ..אבל תקח נעליים נוספות למקרה חירום. אל תקנה בריקושט נעליים.אלא אם אתה מעוניין בלשלם הרבה מאוד!

מסכימה (ומוסיפה...)

אני מניחה שאתה (מי שפתח את השרשור) נוסע בקרוב לפולין. אין לי מושג מה מזג האוויר שם כרגע, אבל אני יודעת שכשנסעתי במרץ היה קר מאודמאודמאוד, ולפני הנסיעה קניתי נעלי ספורט בהרבה מאוד כסף מחברה מאוד מאוד מוכרת שבד"כ אנשים שנוסעים לטיולים בחו"ל (טיולים עם טרקים וכו') קונים את הנעליים שלהם; בכלמקרה, הרגליים שלי ק-פ-א-ו אפילו שאלו נעליים מיוחדות לטיולים.. אזזז הפואנטה שלי היא לקחת גרביים והמון- לפחות אם קר שם עכשיו ויש שלג.. אם לא- ראה הודעה זו כמבוטלת:]

היי לך....

אני נסעתי באפריל אומנם והיה לא מזג אויר כמו עכשיו אבל לקחתי נעלי ספורט ולימים גשומים לקחתי מגף אבל אם אין לך מגף ויש לך רק נעלי ספורט תקח ותקח מלאאאאאאאאאאאאא גרביים כי זה דבר שמחליפים די הרבה אם יש לך נעל שאטומה מחדירת מים אז תקח.... כי לפעמים יש גשם (ועכשיו אנחנו באוקטובר שנחשב חורף..) אז תקח משו שאטום בנוסף לנעלי ספורט.. והכי חשוב מסע מהנה ומועיל

gold ayelet

New member
נסעתי בערך לפני שנה.. באותה תקופה

בשנה.... אז המלצה שלי תיקח ד"ר מרטינס או משהו דומה.. אבל תבדוק שהם במצב טוב... לי התפרקה הנעל במסע והייתי צריכה להדביק עם סלוטייפ...=)

למעלה