איזה נרתיק עדיף? הראשון או השני?
G *GormE* New member 16/9/04 #2 לפי דעתי האיסקין מגן יותר כי את הנרתיק השני צריך לפתוח כל פעם שרוצים לדפדף, לא?
Z ZivH New member 16/9/04 #3 כן גם אני חשבתי ככה... עכשיו נשאר לי לראות אם מי שהזמין אייסקין מ-theistore קיבל אותו והכל בסדר... ואני צריך גם לבחור צבע לאייסקין תודה רבה ושנה טובה!
כן גם אני חשבתי ככה... עכשיו נשאר לי לראות אם מי שהזמין אייסקין מ-theistore קיבל אותו והכל בסדר... ואני צריך גם לבחור צבע לאייסקין תודה רבה ושנה טובה!
H HONKY TONK WOMAN New member 16/9/04 #6 ברור ששקוף כדי שיראו את הצבע של האיפוד עצמו(silver אלא מה?). וכמובן שאת זה שזוהר בחושך, אחרת מה זה שוה?
ברור ששקוף כדי שיראו את הצבע של האיפוד עצמו(silver אלא מה?). וכמובן שאת זה שזוהר בחושך, אחרת מה זה שוה?
M M y G a d g e t New member 17/9/04 #7 מזה השקוף ? אתה מתכוון ARTIC ? אני מתלבט בין הלבן השקוף לבין הכחול שקוף.. מה אתם אומרים ?
M M y G a d g e t New member 17/9/04 #9 אבל הוא לא שקוף... כתוב כמה אחוז שקיפות יש להם ללבן יש הכי הרבה...אחרי זה הכחול והוורוד
H HONKY TONK WOMAN New member 17/9/04 #10 ../images/Emo94.gif וואלה... אבל הוא עדיין זוהר בחושך. חוץ מיזה, איפה כתוב? אני רק ראיתי שהם מתארים את ה-ghost כ-ceramic white.
../images/Emo94.gif וואלה... אבל הוא עדיין זוהר בחושך. חוץ מיזה, איפה כתוב? אני רק ראיתי שהם מתארים את ה-ghost כ-ceramic white.
M M y G a d g e t New member 17/9/04 #11 אני חושב שאם לא כותב זה אומר שהוא לא שקוף.. כי הדגמים ששקופים כתובים ב- "שקופים למחצה" בכל מקרה אני הזמנתי את ה- SONIC..נראה לי הכי טוב
אני חושב שאם לא כותב זה אומר שהוא לא שקוף.. כי הדגמים ששקופים כתובים ב- "שקופים למחצה" בכל מקרה אני הזמנתי את ה- SONIC..נראה לי הכי טוב
H HONKY TONK WOMAN New member 17/9/04 #12 את זה הבנתי גם בלעדיך אבל אתה רשמת שכתוב כמה אחוז שקיפות יש להם ועוד ידעת לומר את הסדר.
M M y G a d g e t New member 17/9/04 #13 זה מה שכתוב... באתר ISKIN כתוב מה אחוז השקיפות שלהם אני לא ממציא