איזה סגנון בדיוק לינקין פארק עושים? כלומר של מוזיקה
L Linki New member 30/8/03 #2 ניו מטאל כבר שאלתי את זה פעם והסיברו לי שזה מטאל ויש לו עוד את הסיגנון של הדיג'י אז זה ניו מטאל... וזה גם תלוי בגיטרות.. הקיצר משו מסובך..
ניו מטאל כבר שאלתי את זה פעם והסיברו לי שזה מטאל ויש לו עוד את הסיגנון של הדיג'י אז זה ניו מטאל... וזה גם תלוי בגיטרות.. הקיצר משו מסובך..
Q Queen Of Rain New member 30/8/03 #4 חח...הקדמת אתי בדקה אבל למה ניו מטאל? מטאל בכלל זה סוג מוזיקה שונה לחלוטין הם לא נחשבים רוק?
L Linki New member 30/8/03 #5 לא... יודעת בכלל אמרו לי שמטאל נחשב לסוג של רוק.. ומטאל משהו בגלל הגיטרות אמרתי לך. ולא יודעת ממש לענות לך אל זה נכון.. העיקר שאת יודעת שזה ניו מטאל
לא... יודעת בכלל אמרו לי שמטאל נחשב לסוג של רוק.. ומטאל משהו בגלל הגיטרות אמרתי לך. ולא יודעת ממש לענות לך אל זה נכון.. העיקר שאת יודעת שזה ניו מטאל
Q Queen Of Rain New member 30/8/03 #6 מטאל לא נחשב לסוג של רוק מטאל זה סגנון מוזיקה בפני עצמו יותר כבד מהרוק יותר דחוס כזה וכן, יש לזה קשר לגיטרות אבל תמיד לקחתי את לינקין כלהקה של ענף הרוק לסוגיו..
מטאל לא נחשב לסוג של רוק מטאל זה סגנון מוזיקה בפני עצמו יותר כבד מהרוק יותר דחוס כזה וכן, יש לזה קשר לגיטרות אבל תמיד לקחתי את לינקין כלהקה של ענף הרוק לסוגיו..
K kiticat New member 30/8/03 #10 לנסות להגדיר להקה לז'אנר מסויים של מוסיקה- זה דבר קשה מאוד. בעיקר בגלל שלהקות רבות מתנסות ופורצות גבולות. על קצה המזלג- ניו מטאל. יש שם גם ראפ צלילים של היפ-הופ וגם טכני.
לנסות להגדיר להקה לז'אנר מסויים של מוסיקה- זה דבר קשה מאוד. בעיקר בגלל שלהקות רבות מתנסות ופורצות גבולות. על קצה המזלג- ניו מטאל. יש שם גם ראפ צלילים של היפ-הופ וגם טכני.
• •° R£anima†ioN •° New member 30/8/03 #8 ../images/Emo12.gif אמממממ ../images/Emo105.gif בהתחלה חשבתי שזה רוק, אבל אז התברר לי שזה נו מטאל בגלל השילוב של הדיג'י וזה אבל זה גם יכול להיות ראפ מטאל בגלל מייק בקיצור הרבה סגנונות ככה אני חושבת
../images/Emo12.gif אמממממ ../images/Emo105.gif בהתחלה חשבתי שזה רוק, אבל אז התברר לי שזה נו מטאל בגלל השילוב של הדיג'י וזה אבל זה גם יכול להיות ראפ מטאל בגלל מייק בקיצור הרבה סגנונות ככה אני חושבת
O olly v New member 30/8/03 #9 אני יודעת! בעיקרון זה ניו-מטאל.... הגלל הקטעים של מייק , זה ניו-מטאל משולב עם היפ הופ....