איזה סדרה תירש את אבודים?

bayer 04

New member
איזה סדרה תירש את אבודים?

כולם חייבים להודות שזו לא סדרה רגילה, לא מבחינת כל מיני מאפיינים כמו עלילה, משחק, אפקטים וכו' אלא מבחינת איפיון אחד שלא נתקלתי בו באף סדרה בעבר (ואני רואה טלויזיה מהבוקר עד הערבעוד מלפני שנולדתי), איפיון שנקרא התמכרות. זאת הסדרה הראשונה שאני באמת מכור אליה, לרוב משתמשים במילה "אני מכור" למלא דברים שלא באמת מכורים אליהם כמו במבה קרמבו ולא משנה מה עכשיו, אבל אבודים זה משהו, משהו שלא חוויתי מעולם (בתכלס, הסדרות והסרטים שכולנו ראינו, ראינו גם בשידורים חוזרים ופספסנו פרקים ואיבדנו עניין ולפעמים הקלטנו בוידאו כדי להעביר קדימה, אבל אבודים לא, אבודים חייב לראות ישר שזה יוצא מהתנור, אפילו לתרגום אני לא מחכה). באמת שקשה לי להסביר במילים אני לא יודע גם עכשיו אם כל קורא הודעה זו יבין את כוונתי. בכל מקרה אני מאמין שיש הרבה כמוני שבאמת מכורים לזה, ואני מדבר במספרים של מיליונים ברחבי העולם. לכן הרשת המשדרת את הסדרה חייבת להביא תחליף ראוי .. אז אם מישהו כבר מצא תחליף או יש איזה התלחששויות לגבי משהו עתידי אז זה הזמן והמקום לדבר.

austin1

New member
תראה בשורה התחתונה אין לסדרה תחליף

אבל יש אופציות נחמדות אחרות אישית אני ממליץ על פרינג ( תיקים באפלה של העשור הנוכחי רק בלי יצורים מהחלל ומתח מיני בן השחקנים הראשים ) מה8 פרקים שראיתי בהוט זה הדבר האמיתי ול2 הסדרות יש הרבה דברים משותפים (ממש אין לי זין לפרט 2 בלילה אולי מחר) עוד סדרה שאני ממליץ היא צא'ק , הסדרה הכי מצחיקה ומגניבה בטלוויזיה .

למעלה