איזה סוגים של גראס יש?

dod_basim

New member
איזה סוגים של גראס יש?

אם משהו ימצא קישור לאתר (אינשללה בעברית) זה יהיה נהדר. אם אין קישור, אנא שתפו אותי בסוגי העלה. הבנתי שאפשר ליצור מוטציות של גראס, נגיד... אם מטפטפים על העלים של הגראס במהלך הגדילה טיפות של קוק, בעישון הגראס-קוק תקבל השפעה כמו של קוק והדבר המגניב הוא שהעלים יוצאים אדומים, מישהו מכיר עוד כל מיני פיתוחים?? Danke אמיתי וישר לכל העונים

dod_basim

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

הפורום הזה גוסס, לא יפה לפורום כה חשוב

d u d

New member
למה אתה צריך מוטציות?../images/Emo110.gif

יש אחלה זנים בטבע אשר שופרו עוד יותר בהולנד, אתה צריך יותר מזה? בתאוריה כמובן כי פה משיגים חרא....

א נ ש ל

New member
תאמין לי שאפח´ד לא יגדל גראס

ויוסיף לזה קוק...ממש לא ישתלם לו... מן הסתם,פרט להיבט הכלכלי הממש לא משתלם,איך בדיוק מחדירים את טיפות הקוק לגידול? ממש לא נכון.... בנוגע לעלים האדומים,יש זנים שונים ומשונים,ביניהם הזן עם העלים האדומים,הפרפל,סקאנק ועוד מליוני זנים,שכל אחד מהם שונה טיפונת בצורתו,ובחוזקתו... אתה יכול להיכנס לאתר של היי טימס,יש לנו אותו בדף הקישורים,ושם תוכל לקרוא על זנים שונים של הצמח. יום כתום, אנשלולה

TheHead

New member
אבל השיטות החוקיות להתמסטל

הן חוקיות. כמו שאדם גוטליב כותב ב"ליגל הייז", "הממשלה לא אוכפת את השיטות האלה כי היא לא מסוגלת לאכוף את השיטות האלה. פשוט יש יותר מדיי דרכים". בואו נמשיך ונשדר להם את המסר הזה... בואו ניקח לפופית! יה!

dod_basim

New member
אנשל לא הבנת משהו

בדקתי באופן שיטתי, וזה לא קוק אלא LSD (יחי ההבדל). אני לא בדיוק יודע מהי שיטת "הוספת הסם" לגראס אבל היא קיימת ולקנות עלים מרוססים (לא בחומר נגד מזיקים אלא בLSD) עולה פי כמה וכמה על גראס הרגיל. יצא לי לעשן פעם פרפל הייז, זה היה ענק!

tiger

New member
אולי מספיק עם השטויות

ומי אמר לך שפרפל הייז מכיל LSD?.. כולה סתם עוד סוג של גידול הידרופוני.אולי מספיק כבר עם כל השמועות והשמועות על השמועות?זה באמת מתחיל להישמע כמו הודעות של ילדים בגן שמנסים לספר מי נישאר ער בלילה עד הכי מאוחר... אין כזה דבר גרסס מרוסס בLSD והדבר היחידי שמיתכוונים אליו כשאומרים גראס מרוסס זה בחומרי הדברה ומי שמוכר לכם שטויות כאלה במחיר יותר גבוהה...עד היום בשום מקום בעולם לא נימצאה שום עדות שתיתמוך באגדות האלה של הגראס המעורבב והמרוסס והמרוסק.פעם אחת מצאו סימנים למתדון בגראס וגם אז יתכן שזה היה ניסיון חד פעמי כי מאז לא נימצאה יותר שום דוגמא נוספת כזו.אז אולי די כבר עם השמועות ?גראס אדום זה כולה עוד סוג של גראס הידרופוני.לא קשור לשום דבר עם LSD

dod_basim

New member
שמועות שמועות

קודם כל....לא אמרתי שפרפל הייז מכיל LSD, פרפל הייז הוא פשוט זן משובח של קנביס.... אם אתה אומר שזה לא אפשרי, תן לעשות עוד כמה בירורים, עם אנשים שלא מבינים פחות ממך, אני אמצא לך הוכחה אם הדבר נכון? סבבה?

dirtrider

New member
בטח שיש כזה דבר

זה מביא לך סוטול יותר עצבני מנסיון ולא משמועות

למעלה