איזה סוגים של PS2 יש? יש R ו....

ההבדל הוא:

בגלל שסוני מנסה למנוע צריבות של דיסקים שיעבדו על הפלייסטישן 2 היא מוציאה בכל כמה חודשים דגם חדש שלא מאפשר לשחק עם צי´פ ומשחקים צרובים. בגלל זה גם כל פעם יוצא סוג חדש של צי´פ כדי שיעבוד בדגמים החדשים. והצי´פ של הדגם R יגיע לארץ רק עוד חודש. אבל אם האיכות עדיפה לך אז תחכה לצי´פ החדש כי הוא הרבה יותר איכותי מהצי´פ הישן. מקווה שעזרתי

game boy

New member
חלק מההסבר שלך- בכלל לא מדוייק

בכל מה שקשור לצ´יפ ה"חדש". לא קיים כיום בכל העולם צ´יפ שנותן מענה מלא למישחקים הצרובים ה"כסופים"-אלו שמקורם במיזרח הרחוק (ושניתן גם להשיגם בתחנה המרכזית),ושתהליך צריבתן במקור(במיזרח הרחוק)הינו בשיטה כזו שמצריכה ביצוע איזשהו תהליך שלא קיים בהסבה המותאמת כיום לדגם R. כמו כן,לא ניתן להעלות בדגם R מישחקים צרובים מחברת EA SPORT,וכנ"ל לגבי מישחקים הצרובים ב-DVD-R. בנוסף,לא ידוע לי שייצא בקרוב(בטח לא בעוד חודש) צ´יפ שיתגבר על הקשיים שציינתי. הפיתרון הנוכחי שקיים היום,שמתאים בעיקר למכשירים מדגם R (עקב החסרונות האלו)ושנותן מענה מלא לכל סוגי המישחקים שקיימים,ובכל סוגי הפורמטים(כולל מישחקים מקוריים מיובאים) וללא שום הגבלה- זהו ה "משיח" -שמתאים ל-כ-ל המכשירים האירופאיים מכל הוורסיות שיצאו עד היום,ללא שום הגבלה כלשהי ובהצלחה אדירה: הן מבחינת הנוחות ,והו מבחינת האמינות והביצועים. אמיר

revivo21

New member
אז בשביל ושחק במישחקים צרובים...

חייבים להוסיף משהו למכשיר? אף סוג של מכשיר PS2 לא תומך במישחקים צרובים?

ps2chip

New member
נתונים טכניים של המשיח.

המשיח מאתחל ללא שום בעיה משחקי Hk silvers ומשחקי Ea sport הצרובים על גבי מדיות cdr וdvd-r, בכל דגם(v3/4/5) במכשיר אירופאי ללא צורך בשיטות מיוחדות ובקלות מירבית. Currently Supported Consoles: Any PAL v3 / v4 / v4R / v5 mainboards. No-swap booting of Imported originals from all regions. No-swap booting of PSX CD, CDR and HK Silvers. No-swap booting of PS2 CD, CDR, DVD, DVDR and HK Silvers. For PSX Games, the screen size is corrected when playing import titles.

ziv morage

New member
בדחיפות!!!!!!

אני יכול להוסיף צי´פ קורא צרובים לפלייטיישן 2 דגם R???

ziv morage

New member
אולי אתה יכול לעזור לי?

תראה,יש לי פלייסטיישן 2 דגם R וכולם אומרים שאין צ´יפ קורא צרובים ואם יש אתה יודע איפה אפשר להשיג אותו?? אם אתה יודע פלאפון: 058262029 או 067514500 תודה!

game boy

New member
בודאי שקיים צ´יפ לדגם R../images/Emo70.gif../images/Emo22.gif

החיסרון היחיד שלו(יחסית למכשירים שאינם מוורסייה R)-שחלק מהמישחקים לא יעלו,אבל ניתן לבצע בהם איזשהו "תיקון" באמצעות הצורב במחשב הבייתי,דבר שיגרום להם לעלות
לגבי החיסרון השני-העלאת מישחקי DVD-R:כאן איני רואה שום בעייה,מהסיבה שבכדי לעלות דיסקים אלו יש צורך באביזרי-עזר:AR2-שעלותו כ-300 ש"ח,וכן צריך להיעזר במישחק dvd מקורי שישמש כדיסק boot-ובמקום להוציא את הסכומים האלו-עדיף כבר לקנות "משיח"(בסכום זהה לסה"כ ההוצאה הכספית)
אמיר

למעלה