איזה סוג אתם?

זה קצת לא ברור

כלומר, ההפרדה בין התשובות.. לא יודעת, קצת קשה להחליט. מצד אחד, אני ומין לא הולך ביחד, אז המחשבה הראשונה היא לסמן את האפשרות הראשונה. מצד שני, האפשרות האחרונה גם כן קורצת לי, ומצד שלישי, מעולם לא הייתה לי מערכת יחסים אמיתית שיכולה לתת איזשהו מענה. אני אענה כאן בהרחבה, אני דווקא אוהבת מגע. אני אוהבת חיבוקים ולשחק לאנשים בשיער. אנשים שאני ממש אוהבת (מחוץ למשפחה), אני יכולה בפרץ של מצב רוח טוב לתת למישהו נשיקה קטנה במצח (או בלחי, כשאני נמוכה מדי). להתכרבל זה הדבר שמשמח אותי, אבל מין לא מושך אותי בכלל. כשתהיה לי מערכת יחסים אני אוכל לדעת מה היחס שלי למין בתוך זוגיות.

רוצה לנסות?

סתם בצחוק.
אני הצבעתי לאפשרות הרביעית - רוצה זוגיות ללא מין (או לעתים רחוקות מאוד).

p019

New member
הסקר קצת מוגבל

אני מסכימה שההגדרות האלה לא מספקות. מה בקשר לדבר הבא: נגדיר 2 מושגים וסכלה עליהם. זאת אומרת - דחף מיני - סכלה של 0 ל1 כמה דחף מיני יש לאדם משיכה - סכלה של 0 ל1 כמה אדם חש משיכה לאדם אחר. כאשר אין קשר בין הדברים. אדם שחש דחף מיני 1 ומשיכה 1 לאוו דווקא מקשר בין הדברים. למרות שהוא יכול לחוש משיכה לאדם אחר - הוא לא יקשר אותו לדחפים מיניים כאלו או אחרים. הסבר למה זה דחף מיני ומשיכה אני יכולה לנסות להביא מהאתר :www.asexuality.org דחף מיני - מודעות למין, תחושה כי מין, ברמה הביולוגית הטהורה, יכול להיות דבר שיחול לגרום לתושה טובה, אבל לא ירגיש צורך לבצע זאת אם אדם אחר. משיכה - תחושת משיכה לאנשים אחרים ללא רצון לממש אותה בצורה פיזית. מבוססת יותר אל רגשות ולפעמים אינטימיות פיזית (אם כי לא מינית) ולא על מיניות. כמו במקרה של משיכה מינית, משיכה זו יכולה להיות מקוונת כלפי מגזר מיני ספציפי. כיוון שבמקרה שלי המשיכה היא ממש על האפס והדחף המיני רק קצת מעל האפס, אין לי אמות מידה מספיקות. כך שאם מישהו רוצה להוסיף או לתקן את ההגדרות - מומלץ. בכל מקרה. הבעיה עם להחליט איפה אתה על הסכלה היא שצריך באיזה שהיא דרך להשוואת בין אנשים. לכן זו קצת בעיה. מה שחסר פה זו איזו שהיא רשימה של שעלות. כאלו שאתם סוכמים את הציונים של התשובות ויש מראה מקום שאומר לכם: אתה 0.3 בדחף ו 0.5 במשיכה
בכל מקרה, אני לא חושבת שהנושא של הרצון לקשר זוגי קשור לעיניין בכלל. אני חושבת שקשר זוגי נובע מסיבות אחרות. אבל אולי אפשר להוסיף סכלה נוספת נפרדת עבור זוגיות.

תוצאות מעניינות

דבר ראשון טוב לדעת שיש 38 אנשים בפורום - זה המון! דבר שני מעניין לראות את ההתפלגות. אחלה סקר.

למעלה