איזה סוג בלוגים אתם מעדיפים לקרוא?

idodo cohen

New member
איזה סוג בלוגים אתם מעדיפים לקרוא?

יש בלוגי אקטואליה או ביקורת, יש בלוגים של חוויות מהחיים וסיפורים, יש בלוגי שירה וכתיבה, יש בלוגים שהם על החיים ומשמעותם, יש בלוגים קורעים מצחוק, יש בלוגי מידע בנושאים כאלה ואחרים כמו אינטנרט, יש אפילו בלוגי תמונות ויש גם בלוגים שמשתדלים להכיל קצת מהכול. אני בטח בחיים לא אצליח למנות את כל הסוגים. איזה סוג אתם הכי נהנים לקרוא? אני אישית מוצא על כל כותרת שנתתי כאן לפחות 3 בלוגים שאני מאוד אוהב, אז ככל הנראה מבחינתי הסוג הוא לא פקטור. זה תלוי באיכות הבלוג עצמו, איך הוא כתוב, איך הוא עשוי, ומי שעומד מאחוריו (גם זה חשוב לפעמים). אבל... מי אמר שאני משקף את דעת הרוב. מה דעתכם?

Tali1912

New member
אני

קודם כל בלוגים קורעים מצחוק כי זה שמיייחחח.
אחרי זה בלוגים של צילום בלוגי מידע בנושאי מחשבים ואינטרנט. בלוגים למבוגרים, לא מעניין בכלל בלוגי שירה ויצירה כאלה שהם בעצמם כותבים את השירה, ממש לא מעניין אותי. שונאת בלוגים מתבכיינים שונאת בלוגים שהתכנים שלהם סתם בולשיט. שונאת בלוגים בלתי קריאים שהצבעים של הגופן וצבע הרקע מפריעים לקריאה. אוהבת כאלה שיודעים להתנסח לי באופן אישי חשוב גם עיצוב הבלוג - התפאורה מסביב.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאניאני

אני אוהבת לקרוא בעיקר בלוגים של אנשים שיודעים להצחיק אותי. בעקרון, לא כ"כ קשה להצחיק אותי מאחורי המסך, אבל לא הרבה מצליחים לעשות את זה. מעבר לזה, אם אני מכירה את הבלוגר, אני אוהבת ומתעניינת בחייו הפרטיים. סוג של חטטנות כזו, אבל כל עוד הוא מעלה את זה על הכתב זה לא גובל בעבירה כלשהי
אז אפשר לומר שאני "פריקית" של בלוגים שמדברים יותר על החיים האישיים. אני בכלל לא מתחברת לבלוגים של אנשים שכותבים שירה, כותבים על פוליטיקה או מתיימרים להיות פילוסופים כלשהם. אני לא אוהבת בלוגים מדכאים מדיי... לא אוהבת בלוגים שהכל שחור, זה יכול לשנות את מצב הרוח מקצה לקצה. לבלוגי תמונות אני נכנסת בקושי, יש שם בד"כ תמונות מרהיבות אבל מפריע לי שאין תוכן כלל. לדעתי בלוגים כאלו לא ממש ממצים את היכולת של הבלוג בתור "יומן". אני גם אוהבת לקרוא ביקורות, כשיוצא.

reedgreenwhait

New member
הממם

אני מעדיפה: 1. בלוגים עם שירים לא מובנים. 2. בלוגים על חיים, עדיף חיים מדכאים כדי שאוכל להזדהות. 3. בלוגים אינפורמטיביים.

מצאתי ש..

אני לא מתחבר לבלוג שכולו שירה בדרך כלל, הם מאוד יפים אבל אני לא מחזיק שם מעמד הרבה זמן. עם כל השאר זה מאוד תלוי ומשתנה, כמו שאמרת יש בלוגים שיש בהם מהכל ואני דווקא אוהב לבקר בהם, גם באופן קבוע לעיתים.

כמה "סוגים"

בראש ובראשונה - הכי היה מעניין אותי לקרוא חוויות מהחיים וסיפורים ממנכ''לי חברות אינטרנט שמספרים על החברה שלהם. זה הדבר שהכי היה מעניין אותי לקרוא ואני מעדיף את זה מכל דבר אחר, אבל לצערי.. אין הרבה כאלו
בעיקרון, בלוגים שמדברים על האינטרנט. זה מה שאני קורא כרגע, ואני מניח שזה מה שאמשיך לקרוא בעתיד. כמובן, הבלוג צריך להיות טוב, ולא סתם אחד.. אני חושב שזהו. עדיין לא פגשתי בבלוגים אחרים שריתקו אותי והמשכי לקרוא בצורה עקבית.

y2dan

New member
מה כוונתך ב"סיפורי מנכלים" ?

אני בהחלט מאמין בפלטפורמה של בלוג כפלטפורמה זולה, מהירה ולא פולשנית מידי לשם שמירה על קשר וחשיפה של לקוחות/גולשים חדשים לאתר החברה - ולכן אני כותב את בלוג חדשות קידום אתרים. כרגע הבלוג יותר מתאר דברים אישיים ( שאינם קשורים לעבודה בצורה ישירה ) + חדשות מהתחום ( לפעמים עם צירוף של מחשבה,דעה משהו ממני שהופך את זה לקצת יותר מעניין בעיני ). מה כוונתך ב"סיפורי מנכלים", אולי אשקול להכניס פוסטים כאלה בעתיד. בנוסף, תוכל לתת רשימה של 5 הנקראים ?

פגעסוס

Well-known member
אני אוהב

בלוגים פילוסופיים שמציגים מצבים שונים באור שלא ראיתי קודם לכן. בלוגים מצחיקים. בלוגים סיפוריים. אני אוהב עוד הרבה סוגים שונים של בלוגים אבל אלו העיקריים.

למעלה