איזה סוג חולצה יתן את הלוק הנשי ?

איזה סוג חולצה יתן את הלוק הנשי ?

איזה סוג סגנון של חולצה נותנת מראה יוניסקס (נטול מיניות) ?

דיבר איתי גבר שרוצה להיראות בחורה. הוא מתבייש לצאת מהארון וללבוש חולצה שבחלק העליונה שלה בצוואר זה נמוך יותר כי זה מסגיר את הרצון שלו להיראות אישה.
הוא לא רוצה להתגלות כמי שמנסה ללבוש חולצה נשית ולהיראות אישה.
הוא רוצה שבתת המודע של כל מי שרואה אותו, תיווצר משיכה כאילו הוא אישה.

בחנויות בגדים לא ראיתי חולצה שהיא גורמת למוח של הצופים לחשוב שמי שלובש אותה הוא בחורה.
אבל, אולי יש סיגנון של חולצה שנותנת מראה נשי מבלי שאנשים ישימו לב שהוא לבש חולצה נשית.
איזה סוג של לבוש יכול להתאים ?

Lundi Bleu

New member
אז זה מוזר.

הוא רוצה להיראות אישה, ומצד שני הוא לא רוצה שישימו לב. כדאי לנסות להסביר לו שעדיף לו להתגבש לגבי מה הוא כן מוכן ורוצה לעשות, לפני שהוא מחליט מה ללבוש.

lily kane

New member
אולי

חולצה גברית אבל צמודה יחסית נגד בסגול או שחור או ורוד אפילו (אם יש)\
זו התחלה שלא ברורה מידי אבל יתן לו בדיקה בסיסית

יש לו חולצה צמודה (גברית)

הוא פחד ללבוש אותה כי הוא חשב שבגלל שהיא צמודה אז היא נותנת לו מראה גברי.
אבל, אתם אומרים שצמוד לא בהכרח גברי, אז זה נותן להבין. זה היה מאוד מרגיע אם יעשו לי סדר להבין מה נחשב גברי ומה לא נחשב גברי כי למשל חשבנו שצמוד זה גברי, אבל הנה מסתבר ממכם שחולצה צמודה היא לא בהכרח גברית.

הבחור לא מתלבט בקשר למיניותו, היא יודע שהוא היא. זה ברור וידוע לעצמו ולמי שמכיר אותו. אבל הבעיה שראה נעיצות מבט כשלבש לבוש נשי ברור (חצאית מיני וחולצה שקופה כזאת) ורדפו אחריו נערים להרביץ לו. הוא כן רוצה ללבוש כאישה, רוצה שנשים ייראו בו כאישה וגברים ייראו בו כאישה, אבל לא רוצה שההבנה הזאת (שהוא אישה) תיפול לעיניים הלא נכון של גברים אלימים שירביצו לו.
לכן, הרעיון של חולצה צמודה הוא טוב מאוד. אם אפשר לקבל עוד רעיונות נשמח מאוד

Ellianne

New member
לא הייתי ממליצה חולצה צמודה

חולצה צמודה מבליטה מבני גוף - אם יש לו מבנה גוף ׳גברי׳ אז החולצה רק תבליט את זה עוד יותר. אני רואה הרבה גברים שבוחרים חולצה צמודה רק כדי להבליט שרירים וכו׳... גם ׳ורוד׳, ׳סגול׳ וכל אלה לא עוזרים בהרבה. בתור אחת שבאה מאשדוד - עיר עם מלא ערסים, ראיתי הרבה גברים עם ורוד/סגול.
ברור שאם יצא לרחוב עם מיני וחולצה שקופה זה יצור פרובוקציות. אין הרבה נשים שמתלבשות ככה ביום-יום, זה לבוש זנותי מוקצן. אם זאת ההגדרה שלו ל״לבוש נשי״ אז שיעשה חושבים עם עצמו.

בכל מקרה, אני הייתי ממליצה על חולצה קצת רופפת ודקה בצבע כהה. יש המון חולצות כאלה שכאילו מיועדות ל׳ים׳. חולצות כאלה הכי טובות כדי לא להתבלט. הן יוצרות מראה אנדרוגני מפני שהן קצת רופפות אז לא שמים לב למבנה של הגוף וגם מאחר שהן דקות ועדינות כאלה אז זה נוטע לפעמים להרגשה ׳נשית׳ יותר.

lily kane

New member
יש פה בלבול כאן בין מיניות למגדר

מיניות היא המשיכה המינית
מגדר הכוונה איזה מגדר (זכר נקבה,משהו באמצע,כלום, ג'נדר קוויר וכו) א.נשים מרגישים שנכון להם
(יש גם מבנה גוף בילוגי שאז יש זכר,נקבה,אינטרסקס)

מכיון שאמרת שהוא רואה עצמו אישה
יש לי כוונה לקרוא לה מעכשיו במגדר נשי, אני מקווה שזה בסדר.

וכן לצערי אלימות כלפי טרנסג'נדרים היא נוראית ומאוד בולטת.
*חיבוק*

הא רואה את עצמה כאישה

גם אני מדברת איתה בלשון נקבה, וגם חלק מהאנשים סביבתה הקרובה. אבל יש גם אנשים בסביבתה הקרובה שלא מקבלים את השינוי אז היא נותנת להם לדבר איתם בלשון זכר. שם הפורום הנוכחי הוא גנ'דרקוויר, ולצורך מענה לשאלה על חולצות התאמתי את הצגתה כהוא, כי חשבתי שיש אולי בין הגולשים הג'נדרקווירים אנשים שמתחבטים בהיבט המשותף של פחד שהלבוש הנשי ייפול על העיניים הלא נכונות ועל כן רכשו לעצמם ידע שיודע איזה סוג של מכנסיים וחולצות הוא כזה שהומופובים לא ייתנכלו להם (כי הם יחשבו שאין כאן ניסיון להיראות בחורה) ובעיניים של אחרים (שהם לא הומופובים) מי שלובש את זה יחשוב שזו בחורה נשית מאוד גם בלי ההקצנה (חצאית מיני).

lily kane

New member
אני בהחלט מבין

ושניכם יותר מרצויים כאן :)

לצערי גם חלק מהקרובים שלי לא מצליחים לדבר אלי בזכר
אבל, לעתים הם מצליחים לדבר אלי מעורבב זה התקדמות.

Ch3sh

New member
מראה יוניסקס

לצערי הרב אם תחפשו טיפים למראה יוניסקס תמצאו כמעט רק טיפים לנשים להראות קצת יותר גבריות, מה שמדגיש שוב את העובדה שעדיין בתפישה החברתית לנשים מותר יותר לנסות להראות גבריות ולגברים אסור להראות יותר נשיים.

ועכשיו אחרי הוצאת הקיטור לעניין עצמו:
דבר ראשון, פנים. הדבר הראשון שאנשים קולטים אחד אצלה השניה, אפילו באופן לא מודע, כן, אפילו גברים, זה הפנים. ספציפית, המבט מתמקד באיזור העיניים והאף עם גיחות קצרות לכיוון הפה (בעיקר כשיש משיכה פיזית). סידור גבות ואיפור עדין על העיניים ושמבליט טיפה את עצמות הלחיים יגרום להרגשה יותר "נשית" גם אצל הלובשת (מה שהכי חשוב בעיניי, אחרי הכל זה הגוף שלה וההרגשה שלה, לא?) וגם אצל הצופה.
אין דבר בפנים שמשדר "גבר" יותר מאשר זיפים או, רחמנא ליצלן, זקן של ממש. בעיניי כל האמצעים כשרים: לייזר, שעווה, גילוח טוב, קונסילר או כל דבר אחר שעוזר למי שצריכה. ממליצה לא למשוך תשומת לב מיותרת לאיזור השפתיים בעיקר אם יש את בעיית ה"צל" (לפחות זו ההרגשה הסובייקטיבית שלי) וגם כדי לא למשוך אש מיותרת (כאמור הקשר בין שפתיים למיניות). מצד שני גלוס שקוף או טבעי יכול לעשות עבודה לא רעה, וגם לשמור על השפתיים מפני יובש

דבר שני, שפת גוף. משפיעה מאד על איך שאנשים רואים אותנו, בעיקר יציבה (הליכה, עמידה וישיבה). תרגול של אלה, אפילו כמה דקות ביום יכול להשפיע המון על מה שמשדרים לצופה וגם בריא מאד. יוגה ופלדנקרייז לדוגמא, ממש עוזרים עם זה. גם ריקוד ומשחק. והכי חשוב, לא חייבים להיות אוחצ'ה מוחצנת כדי לשדר משהו נשי, אפשר (ורצוי ועובד טוב יותר, לדעתי) לשדר במרומז.

ולבסוף, לבוש. נעלי "אולסטאר" ו"ד"ר מרטנ'ס" נחשבות יונסקס, לא חסרים צבעים ודגמים של אלה. לקיץ אפשר קרוקס וכפכפי אצבע (לא הטעם שלי, אבל ברחוב הישראלי זה הולך).
למזלנו לגברים היום כבר מותר ללבוש סקיני. עדיין לא חצאיות אבל אולי אנחנו בדרך לשם (???). ג'ינס צמוד וצבעים בולטים עלולים לשדר "היפסטר לפניך"
אבל מכנס נשי מבד יותר "גברי" (איך לבד יכול להיות מגדר לעזאזל?!), ג'ינס או לא, שיושב טוב וצמוד טיפה על הירכיים גם משדר משהו וגם אף אחד בחיים לא ינחש, מנסיון.
חולצת טי בגזרה נשית או חולצה מכופתרת בגזרה נשית מבליטות את צורת "שעון החול" של המותניים ונותנות מראה נשי יותר. אם רוצים להסתיר את השרוולים הקצרים יותר אפשר לשים קרדיגן מעל. חולצת טי רגילה נתפסת יותר יוניסקס ואם היא רפויה היא מסתירה לא רע את תווי הגוף, לא חסרים הדפסים וצבעים בשביל לשדר מה שרוצים.

זהו מנסיוני האישי לפחות. מקווה שזה עוזר. חפרתי.

למעלה