אני אגלה לך מי היא האשה האידאלי
1. אין כזאת. לא יכולה להיות כזאת. וגם אם תהיה - היא מהר מאוד לא תהיה. אני אסביר: כל דבר, גם המושלם ביותר, מתחילים להתרגל אליו. מתרגלים אליו - בסוף ממצים אותו. ממצים אותו ? מתחילים לחפש דבר חדש במקום אחר. ככה שממש לא משנה כמה בן אדם ירכיב פרופיל של אישה מושלמת. אחרי שהוא יהנה מיזה עד הסוף (ומתי שהוא ממצים כל כייף !) זה יתחיל להמאס, לשעמם, ואז רוצים דבר חדש, דבר אחר. לא משנה כמה טוב זה היה. די. זה מיצה את עצמו. 2. מכאן את למדה שהאישה האידאלית לזכר היא אישה שמתחלפת כל פעפ ל... אישה אחרת. אותו חוק נכון מאוד גם לגבי הרבה נשים ! (איך אמרה לי פעם אישה אחת באינטרנט: אני צריכה גבר אחד קבוע ואחד שיתחלף כל הזמן: הראשון הוא לאהבה, לאהבת אמת. אותו לא מלכלכים בשביל זיונים הוא לאהבה אמיתית, נקייה. שיהיה אבא מושלם לילדים שלי והידיד והחבר הכי טוב שלי. הוא צריך להיות קבוע. כל השאר זכרים מתחלפים שיש להם יעוד אחד בחיים: זיונים. זכרים לזיין אותם. שאלתי אותה אם לא עלה בדעתה הרעיון לחבר את שני הצרכים בגבר אחד, והיא אמרה לי שאני מסובב על כל הראש, שאין יצור כזה, ואם אני מציע הצעות כאלה טיפשיות אני צריך טיפול....נו שויין.)