איזה סוג של בחורה /אשה נחשקת בעינכם

niva99

New member
איזה סוג של בחורה /אשה נחשקת בעינכם

אם היית לך האפשרות להרכיב עבורך את האשה האידאלית באילו תכונות הייתה ניחנת ? (אופי + חיצוניות).

niva99

New member
טוב באין עיצה אנסה בכוחותי "הדלים"

אם הייתי גבר הייתי נמשך לסוג הנשים הקלאסיות (שהן ההפך מהשרשוחות המטופחות). נשים מסוגן של פאלומה פיקסו,קטרין זיטה ג'ונס, המלכה נור/קרוליין ממונקו. שהאל חנן אותן בנוסף למראה קורע אישונים ומפיל ראשים גם בקלאסה שאותה אי אפשר לקנות בשום סופר-פארם. זה או שיש לך את זה או שאין. זה ההבדל בין המוניות-להיות ככבשה בעדר. לבין זו שמכתיבה את הטון. נשים כאלה הן מתי מעט כתמצית של בושם...

Multik

New member
בחורת חלומות.......

(שלי בכול אופן) מבחינה חיצונית היא ג'ינג'ית אדמונית עייניים ירוקות שער מטולטל עור בהיר בהיר אפשר קצת נמשים אך זה לא הכרכי 165-170 רגליים חטובות בטן שטוחה (אני אוהב רזות) חזה בינוני עד בינוני-קטן עגול אם מרווח בינהם פיטמות ורודות לא גדולות מידיי וגם לא פקק של עט. מבחינה פנימית היא צריכה להיות בעלת דעה משלה אך לא להיות עקנית מידיי היא צריכה להיות חצי מהזוגיות ולא להקרין אינדיוידואליסטיות קיצונית. היא צריכה להיות העלת עולם ידע ברמה שלי לא יותר מידי כי אז אני ירגיש נחות וקשה יהיה לנו לתקשר ולא פחות מדיי בגלל אותה סיבה. היא צריכה לדעת לבשל לגהצ ולהשתמש באביזרי בית אלקטרוניים בסיסיים בלי לצור קצר! אני גם יודע לעשות עבודות בית!

niva99

New member
וואלה MULTIK אני מכירה מישהי כזו !

אבל מה הקטע עם הג'ינג'יות? זה באמת מה שמספרים-שג'ינג'י זה עניין של אופי?

hotman10

New member
ממש לא יודע...

למזלנו- בני האדם כה מגגונים- שתמיד יש שילובים שלא חשבתי עליהם.

אני אגלה לך מי היא האשה האידאלי

1. אין כזאת. לא יכולה להיות כזאת. וגם אם תהיה - היא מהר מאוד לא תהיה. אני אסביר: כל דבר, גם המושלם ביותר, מתחילים להתרגל אליו. מתרגלים אליו - בסוף ממצים אותו. ממצים אותו ? מתחילים לחפש דבר חדש במקום אחר. ככה שממש לא משנה כמה בן אדם ירכיב פרופיל של אישה מושלמת. אחרי שהוא יהנה מיזה עד הסוף (ומתי שהוא ממצים כל כייף !) זה יתחיל להמאס, לשעמם, ואז רוצים דבר חדש, דבר אחר. לא משנה כמה טוב זה היה. די. זה מיצה את עצמו. 2. מכאן את למדה שהאישה האידאלית לזכר היא אישה שמתחלפת כל פעפ ל... אישה אחרת. אותו חוק נכון מאוד גם לגבי הרבה נשים ! (איך אמרה לי פעם אישה אחת באינטרנט: אני צריכה גבר אחד קבוע ואחד שיתחלף כל הזמן: הראשון הוא לאהבה, לאהבת אמת. אותו לא מלכלכים בשביל זיונים הוא לאהבה אמיתית, נקייה. שיהיה אבא מושלם לילדים שלי והידיד והחבר הכי טוב שלי. הוא צריך להיות קבוע. כל השאר זכרים מתחלפים שיש להם יעוד אחד בחיים: זיונים. זכרים לזיין אותם. שאלתי אותה אם לא עלה בדעתה הרעיון לחבר את שני הצרכים בגבר אחד, והיא אמרה לי שאני מסובב על כל הראש, שאין יצור כזה, ואם אני מציע הצעות כאלה טיפשיות אני צריך טיפול....נו שויין.)

למעלה